Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

ako nista, deluju motvisano

nadao sam se da bi promenom trenera mogli probati nesto hrabrije dok je jokic na klupi, ali ne odustaju od pokojnog DAJa

Piket kida treću četvrtinu, sam je digao procenat za tri na 40, But ako gleda negde znalački klima glavom.

Adelman predugo drži Vestbruka u igri, ne vidim neku razliku u odnosu na Melouna.

42 minutes ago, reg said:

Piket kida treću četvrtinu, sam je digao procenat za tri na 40, But ako gleda negde znalački klima glavom.

Slušajući i čitajući ovih dana, moram reći da se slažem sa dosta Butovih mišljenja. Jedino što je kljusine hteo da menja potpuno neproverenim i neiskusnim igračima. To je mindfuck.

Edited by Amos

Privedoše tekmu kraju zahvaljujući Vestbruku, Stroteru i Džordanu koji su napustili parket. MPJ trojka, Piket trojka, CB solidan ispod koša, Gordon isto ok, imali više skokova u napadu. To je petorka za plejof ako Džamal ostane povređen.

Voriorsi izgubili od SA, igraju poslednjem kolu sa Klipersima.

Jokić: "The beast is the most dangerous when vulnerable, maybe he (Kronki) woke the beast".

4 minutes ago, reg said:

Jokić: "The beast is the most dangerous when vulnerable, maybe he (Kronki) woke the beast".

Season 6 Omg GIF by The Office

Zubac prvi triple double u karijeri protiv Rocketsa. Harden doktorska partija, Bogdanović izuzetno koristan.

Jako mi se sviđa kako izgledaju Clippersi, imaju i glavu i rep i puno talenta i dobro su posloženi. Rocketsi isto zajebani kao kratko ćebe, još igrali bez pola tima večeras.

Navijam za Klipers - Denver prvo kolo da jedan odmah ispadne i ode na odmor D

Ustvari da debeli ispadne jer ce Bogdan uvek da igra za repku.

Edited by W.F.C.

16 minutes ago, W.F.C. said:

Navijam za Klipers - Denver prvo kolo da jedan odmah ispadne i ode na odmor D

Ustvari da debeli ispadne jer ce Bogdan uvek da igra za repku.

To i jeste najverovatniji scenario. Ili LAL umesto LAC. Bez prednosti domaceg terena, Nuggetsi su underdog tim kako god da okrenes sad.

Ja ne vidim da ovakav Denver može do više od 2 pobede protiv bilo koga u prvom kolu plej-ofa.

Bez zdravog Mareja svakako ispadaju u prvom kolu. Nema ove godine tako slabih timova kao što je to bio Portland 2021.

Ne vidim ni da će sa Marejem biti bolje. I da se vrati neće biti dovoljno spreman i brz.

Gledam jutros ovaj oproštaj Dalasa od Luke, i sve vreme mi u glavi koja je budala GM Dalasa. Dečko tek ove godine ima 26 godine, bukvalno tek ulazi u najbolje košarkaške godine. Igrač Franšiza. I ovaj ga menja za lika koji je pokretna povreda.

Nije ni čudo da Lejkersi nisu mogli da veruju.

Svidja mi se Adelmanova spika na konferenciji posle tekme. Artikulisan tip, uopšte ne deluje mutav ili zbunjen. Kontam zašto je bio Malonu desna ruka.

Što više stvari curkaju oko Denvera sve mi je neverovatnije koliko disfunkcionalni odnos su imali Meloun i But i kako su uopšte obojica potrajali ovoliko dugo.