Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

39 minutes ago, goofs said:

^^Pa ideja je da si kontender ako imaš MVPja u prajmu, zar ne? Mislim da je jasno da njih neko finale konferencije ne zadovoljava.

Šta znam, gledam realan kvalitet celog tima tj meni je kontender ko timski može da izađe na crtu npr Bostonu, ovi to ne da ne mogu već bi bilo čudo jednu utakmicu da dobiju. Jasno je da Jokara ne može sam, a pogotovu neće moći sam u play off-u kada se digne nivo odbrane dodatno i budu počeli da primenjuju na njemu specijalne taktike svaku utakmicu. Za ostale ne moraju da brinu jer se manje više svi raspadaju što od loše igre što od stalnih povreda.

40 minutes ago, ducca said:

Kažem pojuriti GA, Bud leti izvesno kolko sledeće nedelje. Svakako je bolji posao od npr. Charlota ili Washingtona, vlasnik je ambiciozan i još je naložen na rezultat a ne pravljenje para, dobiće neke mladje asete i povratiti deo pikova za KD-a na leto, nije sjajno ali nije ni totalni mrak. Ne znam da l će Bucksi eventualno šutnuti Doca. Svakako Spursi deluju kao jackpot, ali videćemo još…

Nisam siguran, ali nadam se da ne priželjkuješ Melouna svome timu.

54 minutes ago, 189- said:

zasto bi iko normalan uzeo posao da bude trener phoenixa.

malone nije normalan a ostaju mu jos sarlot i zvezda, ako sfero dobije otkaz

Edited by uini

U pravu su ljudi po netu, ko nacrtan je za Spurse. To je pokazao da ume, igraće klince koji se razvijaju i napraviće im kulturu. Ima Wemby-ja da se okači o njegov talenat. Svima dobro u toj kombini, bez mnogo rizika.

16 minutes ago, Peter Fan said:

Izbubili su 4 zaredom i 11-13 su od ASB na ovamo, i to zato sto su ga igraci otkacili. Pogledaj onaj klip.

A slazem se da je glavna odgovornost na gazdama. Ako imas svadju u ekipi, onda to mora da se presjece odmah, a ne 3 utakmice prije plejofa. Ali, Malone mu sad nije dao mnogo izbora.

Izgubio je ekipu.

Mislim da zaboravljaš da pričamo o Denver jebenim Nagetsima a ne o Lejkersima, Seltiksima.. Pogledaj umesto klipa koliko imaju šampionskih titula od... ikada.

2 minutes ago, theanswer said:

Mislim da zaboravljaš da pričamo o Denver jebenim Nagetsima a ne o Lejkersima, Seltiksima.. Pogledaj umesto klipa koliko imaju šampionskih titula od... ikada.

Pa zato je nagradjen produzetkom ugovora. I to ce mu u cjelosti biti placeno, tako da ne znam kako to ima veze sa ovom ili buducim sezonama.

Eto ti gore gazda kaze da se odlucli da je Malone izbugio ekipu, i onda je Josh presjekao da to se uradi sad ako se moze spasiti sezona.

2 minutes ago, Peter Fan said:

Pa zato je nagradjen produzetkom ugovora. I to ce mu u cjelosti biti placeno, tako da ne znam kako to ima veze sa ovom ili buducim sezonama.

Eto ti gore gazda kaze da se odlucli da je Malone izbugio ekipu, i onda je Josh presjekao da to se uradi sad ako se moze spasiti sezona.

Mislim da me ne razumeš. Poenta je da čovek sa ovim timom teško da je mogao bolje. A da smeniš trenera najkasnije u istoriji NBA lige koji je bio šampion ni dve godine pre toga samo govori koji su kurac od organizacije. Imaš vlasnika koji je stipsa generalno, gm-a koji ne zna gde udara, ni ne pokuša da napravi potez u februaru iako moja baba pokojna zna da su u kanalu i da je njegov posao na litici, roster koji ne može da se takmiči za titulu i trener je kriv što su na deobi četvrtog mesta 3 utakmice pred kraj sezone.

Jel neko zaista misli da će Adelman ili reinkarnacija Reda Ojerbaha da dođe, ovaj roster sad dovesti do titule?

A to šta će Kronke da izjavi mi je zanimljivo otprilike kao da čujem šta će Zvezdan Terzić da kaže po pitanju stanja u srpskom fudbalu.

Edited by theanswer

Mislim da me ne razumeš.

Razumijem te, nego se ne slazem.

Poenta je da čovek sa ovim timom teško da je mogao bolje.

Konkretno sa ovim. Mogao je bolje.

A da smeniš trenera najkasnije u istoriji NBA lige koji je bio šampion ni dve godine pre toga samo govori koji su kurac od organizacije. Imaš vlasnika koji je stipsa generalno, gm-a koji ne zna gde udara, ni ne pokuša da napravi potez u februaru iako moja baba pokojna zna da su u kanalu i da je njegov posao na litici, roster koji ne može da se takmiči za titulu i trener je kriv što su na deobi četvrtog mesta 3 utakmice pred kraj sezone.om fudbalu.

To je druga stvar, ali nema veza sa cinjenicom da je Malone izgubio ekipu. Za to bi ga bili koji gazda otpustio. Lakse je promijenti trenera nego pola igraca.

A da nije fer - nije.

Izgubiti svlačionicu je mnogo širok pojam kad ne znamo pojedinosti, koga, kako, zašto, ko je full of shit, ko nije, jel problem sa najboljim igračem lige ili nekim drugim ko je potrošna roba itd itd itd. Uzima se kao tačno nešto što nigde nije dokazano. A i da je tačno, nije presudno, pogotovo ne u ovom momentu sezone.

21 minutes ago, Amos said:

U pravu su ljudi po netu, ko nacrtan je za Spurse. To je pokazao da ume, igraće klince koji se razvijaju i napraviće im kulturu. Ima Wemby-ja da se okači o njegov talenat. Svima dobro u toj kombini, bez mnogo rizika.

pokazao je da ume jos stosta

30 minutes ago, theanswer said:

Izgubiti svlačionicu je mnogo širok pojam kad ne znamo pojedinosti, koga, kako, zašto, ko je full of shit, ko nije, jel problem sa najboljim igračem lige ili nekim drugim ko je potrošna roba itd itd itd. Uzima se kao tačno nešto što nigde nije dokazano. A i da je tačno, nije presudno, pogotovo ne u ovom momentu sezone.

A jbg tupis ga malo. Em je Krenke rekao da je Meloun izgubio tim, em je Meloun to i demonstrirao javno prozivajuci igrace na konfi, em u poslednje vreme stalno neke svadje na klupi, em Jokic vidno nervozan ne igra odbranu vec pola sezone itd itd. Jasno je da je pogubio konce i da je fejlovao u onome sto mu je bio najjaci adut - "kultura" i zajednistvo tima.

Sa ovim timom istina nije mogao nesto znacajno vise ove sezone, ali je prethodnih sezona imao niz problematicnih odluka. Koliko petica je proslo kroz klub koji njemu jedva da su igrale a posle imale solidne ucinke, koliko drugih igraca nije dobijalo postenu priliku, ali su vilovi jebeni bartoni igrali 30 mpg ne znam kolko sezona uprkos svim glupostima, zasto su prosle sezone nosioci bili toliko upregnuti u reg sezoni, Marej kad je zaradio onu hevi povredu vratio ga je da igra pri kraju resene utakmice ? Sad se necu setiti ni pola svega, al svejedno poenta je da nije Meloun bez krivice u opadanju kvaliteta tima, iako naravno da su najodgovornije gazde i gm.

Edited by spaceploitator

2 pitanja

1. Uz koliko NBA trenera bi debeli postao ovo što jeste?

2. Koliko trenera bi uzelo prsten sa šampionskim timom Denvera od pre 2 godine

Izgleda da ima mnogo više toga što ne znamo nego što znamo što se tiče ovoga danas. Suludo je

3 hours ago, *edited by mod said:

Da si pitao pre Lukinog Trejda rekao bi da je morao da zna. Sada je verovatno 50-50

Verovatno su ga obavestili, dobili meh reakciju i nastavili dalje.

Ko bi rekao da će Russ da mu dodje glave...

Ne bih baš rekao da mu je Ras došao glave, i da su dobili Mineostu i još neku posle opet bi jedva imali 50% pobeda posle olstara. Došao mu je glave But koji je pustio Holideja da ode i namerno nije uzeo ni jednog veterana osim Rasa (koga je Jokić tražio, inače bi to mesto popunio neki anonimus iz G-lige), bez koga ne bi dobili pola onih utakmica koje su igrali bez Mareja - a sve u cilju razigravanja svojih rukija od kojih nijedan (pa čak ni CB) ne odgovara potrebama tima.

Osim Brauna i možda Piketa (koji ima 25 godina i garantovan ugovor), niko nije napredovao. Votson na svaki blok dva puta uskoči u publiku nakon lažnjaka i ostavi igrača samog na trojci, na svaku ukradenu dva puta ispadne iz rotacije i sjebe postavljenu odbranu, u napadu svaku petu tekmu ubode trojku iz ugla potpuno sam - i kao takav je jedan od najboljih odbrambenih igrača Denvera. Stroter je mašina za faulove, Tajson nema šut. Holms povređen (nije kriv But, ali mislim da je po CBA-u mogao da popuni to roster mesto), Šarić igrao 15 utamica, ostatak rostera Vlatko, sa istorijom povreda, Spenser Džouns, Trej Aleksander, Pi Džej Hol, bukvalno se But svojski potrudio da ne stavi nikog preko 28 godina sa iskustvom igranja u NBA ligi. Denver ima 7 igrača koji su tokom karijere dokazali da zaslužuju da igraju u NBA ligi, a jedan od tih igrača je 36-godišnji Džordan.

2 hours ago, theanswer said:

Na osnovu čega se tvrdi da je Adelman head coach materijal?

Meloun nije zaslužio da bude otpušten btw.

Plus kaže Shams da igrači nisu znali.

Slažem se, ali kada je sam na konferenciji rekao da je "izgubio" tim, ne znam koji vlasnik bi ga zadržao. Jedino je pitanje da li su mogli da ga ostave da završi sezonu (još ako je Džamal ozbiljnije povređen, i ako nemaju u planu Adelmana).

1 hour ago, Čutura said:

Kakvu je facu složio Vik Lombardi, ja ne bih izdržao, posebno kada je Džoš rekao "nakon razgovora sa mojim ocem...".

26 minutes ago, theanswer said:

Zar nije tekao da niko ne video. Ako se pročulo u timu da je Džamal završio sezonu donekle ih razumem, iako nije profesionalno. Da je neki drugi trener u pitanju, recimo Dok Rivers, podsetio bi na tu neizvesnost u svakoj rečenici i predstavio sebe kao heroja trenerskog posla.

Edited by reg

26 minutes ago, hooyadahoo said:

2 pitanja

1. Uz koliko NBA trenera bi debeli postao ovo što jeste?

2. Koliko trenera bi uzelo prsten sa šampionskim timom Denvera od pre 2 godine

Izgleda da ima mnogo više toga što ne znamo nego što znamo što se tiče ovoga danas. Suludo je

1. naravno da necemo nikad saznati, ali jbg glavni trener nba ekipe bi trebalo da moze da proceni talenat igraca svaki dan ga gledajuci nekoliko sati. trebalo mu je dosta vemena da ga konacno stavi umesto nurkica na startnu peticu. mozda bi ga drugi treneri ranije stavili? nisam siguran kolke su zasluge Melouna jer s jedne strane Jokic je prosto nerealan talenat, od starta je imao neverovatne ruke i neverovatno kapiranje igre, a s druge strane puno je igraca koji kod Melouna nista nisu napredovali sto mi govori da mu to nije forte i da nije preterano zasluzan za Jokicev igracki napredak

2. siguran sam dosta njih. denver je imao bas jak tim tada, mnogo manje slabosti nego sada, napadacki savrsenih prvih pet, jokica ultimativnog podopodizaca i mareja u onoj formi koji ti strasno dize plafon. na sve to istini za volju minesota bez dva vazna igraca i boston i milvoki sklonjeni sa puta...naravno da meloun ima velike zasluge u tome ali nije mi to sad neki njegov podvig koji satro drugi ne bi nikad postigli

Ima više smisla članak na defectoru nakon slušanja DNVR podkasta gde su krenuli da nabrajaju svađe i sukobe Melouna i Buta.