Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

12/15 za 3 trenutno

Wow!

A pri tome OKC ne igra neku skandaloznu odbranu. Čist talenat.

On 5. 4. 2025. at 9:18, pbg12345 said:

jes vala frustrirajuce

sa jedne strane najdoinantniji igrac danasnjice, plej u telu centra, sposoban da pogadja iz svih pozicija

gledas i imas osecaj da je covek oko kog je najprostije sastaviti ostatak petorke/ekipe

i onda se pojavljuje baja koji kaze sve je to lepo, ali daj ti tu loptu meni da ja kreiram za sebe i druge i radi to sa nekih 30% uspesnosti, drugi koji 5tu sezonu za redom osvaja prestiznu Edin Avdic nagradu "igrac koji najlepse promasuje", energetska zver u vidu lika koji za razliku od mnogih koji potonu nakon serije napravljenih gluposti ispliva jaci, baca se na glavu preseca loptu i onda kontru 1 na 0 obicno zavrsi tako sto izdribla samog sebe

druga energetska zver koja ima tu manu da je bek koji kad ostane sam na trojci obicno razbije prednji obruc

tu je i ukleta pozicija rezervnog visokog, koja deluje na igrace tako da momentalno zaborave i ono sto su sa lakocom radili kroz karijeru

Gdje mislis da je krenulo nizbrdo? Bilo je jedno 15-ak utakmica na sredini sezone kad je izgledalo da se Jokic i Russ odlicno sporazumijevaju i dopunjavaju?

Ovo Lukino polaganje visoko o tablu nakon rolinga je jedan od najlepših koševa koje sam skoro video.

Dade Broni tricu.

Na koju je foru SGA igrač utakmice D

18 minutes ago, Milošica said:

Ovo Lukino polaganje visoko o tablu nakon rolinga je jedan od najlepših koševa koje sam skoro video.

dodao bih da je bilo veoma lezerno polaganje

1 minute ago, banecare1 said:

dodao bih da je bilo veoma lezerno polaganje

Da, baš zbog toga najviše.

Smrknuta lica igrača Nagetsa, prvi poeni Indijane nebranjena trojka...unsure

jokic se sprda

20 3 3 prva cetvrtina

Jokara zaEbo Šveda i Lengforda kombajn, 14 šuteva za 10min!

3 minutes ago, pbg12345 said:

20 3 3 prva cetvrtina

Nekako bi jedna od one dve promašene otvorene trojke bila šlag na tortu.

Koliko Hali Gali(iako večeras ispod svog nivoa) i Karlajl izvlače maksimum iz ove Indijane. Gotivna su priča.

Edited by Milošica

3 minutes ago, pbg12345 said:

20 3 3 prva cetvrtina

Uranismo obojica, 21/4/3 i 15 šuteva.

Just now, Heyter said:

Uranismo obojica, 21/4/3 i 15 šuteva.

Brate jeste SNS, ali pusti čoveka D

Procenti su odlični.

Edited by Milošica

Volem ja radikalnog bucketa..