April 6Apr 6 On 5. 4. 2025. at 9:18, pbg12345 said:jes vala frustrirajucesa jedne strane najdoinantniji igrac danasnjice, plej u telu centra, sposoban da pogadja iz svih pozicijagledas i imas osecaj da je covek oko kog je najprostije sastaviti ostatak petorke/ekipei onda se pojavljuje baja koji kaze sve je to lepo, ali daj ti tu loptu meni da ja kreiram za sebe i druge i radi to sa nekih 30% uspesnosti, drugi koji 5tu sezonu za redom osvaja prestiznu Edin Avdic nagradu "igrac koji najlepse promasuje", energetska zver u vidu lika koji za razliku od mnogih koji potonu nakon serije napravljenih gluposti ispliva jaci, baca se na glavu preseca loptu i onda kontru 1 na 0 obicno zavrsi tako sto izdribla samog sebedruga energetska zver koja ima tu manu da je bek koji kad ostane sam na trojci obicno razbije prednji obructu je i ukleta pozicija rezervnog visokog, koja deluje na igrace tako da momentalno zaborave i ono sto su sa lakocom radili kroz karijeruGdje mislis da je krenulo nizbrdo? Bilo je jedno 15-ak utakmica na sredini sezone kad je izgledalo da se Jokic i Russ odlicno sporazumijevaju i dopunjavaju?
April 6Apr 6 Ovo Lukino polaganje visoko o tablu nakon rolinga je jedan od najlepših koševa koje sam skoro video.
April 6Apr 6 18 minutes ago, Milošica said:Ovo Lukino polaganje visoko o tablu nakon rolinga je jedan od najlepših koševa koje sam skoro video.dodao bih da je bilo veoma lezerno polaganje
April 6Apr 6 1 minute ago, banecare1 said:dodao bih da je bilo veoma lezerno polaganjeDa, baš zbog toga najviše.
April 7Apr 7 3 minutes ago, pbg12345 said:20 3 3 prva cetvrtinaNekako bi jedna od one dve promašene otvorene trojke bila šlag na tortu.Koliko Hali Gali(iako večeras ispod svog nivoa) i Karlajl izvlače maksimum iz ove Indijane. Gotivna su priča. Edited April 7Apr 7 by Milošica
April 7Apr 7 Just now, Heyter said:Uranismo obojica, 21/4/3 i 15 šuteva.Brate jeste SNS, ali pusti čoveka Procenti su odlični. Edited April 7Apr 7 by Milošica