13 hours ago13 hr Jokara ne uspeva da sakrije oduševljenje zalaganjem i razumevanjem igre svojih saigrača.
12 hours ago12 hr koliko je ozbiljno ovo sa dzamalovim kolenom, sad je vec cetiri u nizu propustio?i vaznije, sta mislite kakav dzamal ce se pojaviti u ovogdisnjem PO?ako se pojavi na onom sampionskom ili cak "babl" nivou sa ovakvim jokicem, oni su nezaustavljivisa druge strane, malo sta govori da ce se to i desiti, verovatno je realnije ocekivati proslogodisnje PO izdanje ili jos i losije
9 hours ago9 hr 9 hours ago, Amos said:Kojih PO tekmi, biće ih 4 do 6 sve ukupno Kako se razvija situacija sa Džamalom, dodaj jednu za plej-of. Mislio sam da ga odmaraju, i da će odigrati svi starteri zajedno 4-5 tekmi pred početak plejofa, ali nakon one izjave Melouna da ne zna kada se Džamal vraća, totalno je nebitno šta će uraditi u poslednjim utakmicama.Ostaje nada da će se ostvariti prognoza pbg-a i Nađi odigrati solidno preostale tekme, Šarić otići u Dubai i doći neki novi GM koji će se fokusirati na dovođenje veterana koji igraju odbranu i mogu da ubodu otvorenu trojku.
8 hours ago8 hr 12 minutes ago, reg said:Ostaje nada da će se ostvariti prognoza pbg-a i Nađi odigrati solidno preostale tekme, Šarić otići u Dubai i doći neki novi GM koji će se fokusirati na dovođenje veterana koji igraju odbranu i mogu da ubodu otvorenu trojku.Bio je noćas bolji klip od ovog gore gde Jokara fejspalmira dobrih 20 sekundi. Biće da on ide sledeće leto kod Lukice u Lejkerse i onda možemo konačno svi ovde da se zagrlimo kao braća rodjena i navijamo protiv njih složno. Edited 8 hours ago8 hr by Amos
8 hours ago8 hr jes vala frustrirajucesa jedne strane najdoinantniji igrac danasnjice, plej u telu centra, sposoban da pogadja iz svih pozicijagledas i imas osecaj da je covek oko kog je najprostije sastaviti ostatak petorke/ekipei onda se pojavljuje baja koji kaze sve je to lepo, ali daj ti tu loptu meni da ja kreiram za sebe i druge i radi to sa nekih 30% uspesnosti, drugi koji 5tu sezonu za redom osvaja prestiznu Edin Avdic nagradu "igrac koji najlepse promasuje", energetska zver u vidu lika koji za razliku od mnogih koji potonu nakon serije napravljenih gluposti ispliva jaci, baca se na glavu preseca loptu i onda kontru 1 na 0 obicno zavrsi tako sto izdribla samog sebedruga energetska zver koja ima tu manu da je bek koji kad ostane sam na trojci obicno razbije prednji obructu je i ukleta pozicija rezervnog visokog, koja deluje na igrace tako da momentalno zaborave i ono sto su sa lakocom radili kroz karijeru
8 hours ago8 hr 39 minutes ago, Amos said:Bio je noćas bolji klip od ovog gore gde Jokara fejspalmira dobrih 20 sekundi. Biće da on ide sledeće leto kod Lukice u Lejkerse i onda možemo konačno svi ovde da se zagrlimo kao braća rodjena i navijamo protiv njih složno.Mislim da bih ponovo krenuo da se noću budim i gledam uživo da se ovo desi. Za Lejkerse nisam navijao od sredine 90ih i Vlada Divca.Neće se desiti, naravno, ali kad već pričamo
5 hours ago5 hr Putuj igumane, ne pitaj za manastir Nema vise smisla ovako, treba da vija trofeje a ne licne brojke