Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Jokara ne uspeva da sakrije oduševljenje zalaganjem i razumevanjem igre svojih saigrača.

• Replies 5.9k
  • Views 284.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

curkaju informacije da Melo i Duajt upadaju u HoF ove godine

Melo heart

koliko je ozbiljno ovo sa dzamalovim kolenom, sad je vec cetiri u nizu propustio?

i vaznije, sta mislite kakav dzamal ce se pojaviti u ovogdisnjem PO?

ako se pojavi na onom sampionskom ili cak "babl" nivou sa ovakvim jokicem, oni su nezaustavljivi

sa druge strane, malo sta govori da ce se to i desiti, verovatno je realnije ocekivati proslogodisnje PO izdanje ili jos i losije

9 hours ago, Amos said:

Kojih PO tekmi, biće ih 4 do 6 sve ukupno D

Kako se razvija situacija sa Džamalom, dodaj jednu za plej-of.

Mislio sam da ga odmaraju, i da će odigrati svi starteri zajedno 4-5 tekmi pred početak plejofa, ali nakon one izjave Melouna da ne zna kada se Džamal vraća, totalno je nebitno šta će uraditi u poslednjim utakmicama.

Ostaje nada da će se ostvariti prognoza pbg-a i Nađi odigrati solidno preostale tekme, Šarić otići u Dubai i doći neki novi GM koji će se fokusirati na dovođenje veterana koji igraju odbranu i mogu da ubodu otvorenu trojku.

12 minutes ago, reg said:

Ostaje nada da će se ostvariti prognoza pbg-a i Nađi odigrati solidno preostale tekme, Šarić otići u Dubai i doći neki novi GM koji će se fokusirati na dovođenje veterana koji igraju odbranu i mogu da ubodu otvorenu trojku.

Bio je noćas bolji klip od ovog gore gde Jokara fejspalmira dobrih 20 sekundi. Biće da on ide sledeće leto kod Lukice u Lejkerse i onda možemo konačno svi ovde da se zagrlimo kao braća rodjena i navijamo protiv njih složno.

Edited by Amos

jes vala frustrirajuce

sa jedne strane najdoinantniji igrac danasnjice, plej u telu centra, sposoban da pogadja iz svih pozicija

gledas i imas osecaj da je covek oko kog je najprostije sastaviti ostatak petorke/ekipe

i onda se pojavljuje baja koji kaze sve je to lepo, ali daj ti tu loptu meni da ja kreiram za sebe i druge i radi to sa nekih 30% uspesnosti, drugi koji 5tu sezonu za redom osvaja prestiznu Edin Avdic nagradu "igrac koji najlepse promasuje", energetska zver u vidu lika koji za razliku od mnogih koji potonu nakon serije napravljenih gluposti ispliva jaci, baca se na glavu preseca loptu i onda kontru 1 na 0 obicno zavrsi tako sto izdribla samog sebe

druga energetska zver koja ima tu manu da je bek koji kad ostane sam na trojci obicno razbije prednji obruc

tu je i ukleta pozicija rezervnog visokog, koja deluje na igrace tako da momentalno zaborave i ono sto su sa lakocom radili kroz karijeru

39 minutes ago, Amos said:

Bio je noćas bolji klip od ovog gore gde Jokara fejspalmira dobrih 20 sekundi. Biće da on ide sledeće leto kod Lukice u Lejkerse i onda možemo konačno svi ovde da se zagrlimo kao braća rodjena i navijamo protiv njih složno.

Mislim da bih ponovo krenuo da se noću budim i gledam uživo da se ovo desi. Za Lejkerse nisam navijao od sredine 90ih i Vlada Divca.

Neće se desiti, naravno, ali kad već pričamo

Neka ide na istok, ne gledaju mi se tekme koje krecu u 4h.

Putuj igumane, ne pitaj za manastir sad

Nema vise smisla ovako, treba da vija trofeje a ne licne brojke

I naravno da OKC bas protiv LAL izgubise tu defanzivnu superiornost. Na domacem terenu primise 42 poena za cetvrtinu.

Doncic objasnjava kosarku laznom kandidatu za MVP.

Koliko je velik LeBron.

Šta čovek radi u tim godinama.

Frižider da bace za 3, upao bi

Neverovatno

Pa sta se cudite, ovi ce sad da izgube sve protiv ekipa kojima treba nesto jer im se moze, ocekivano