23 hours ago23 hr 9 minutes ago, Amos said:Od ovoga mi dodje da se vratim gledanju srpskih klubova posle 10 godina pauze.Brt gledaj Euroleague, srpski klubovi excluded. Vrhunska zabava skoro uvek. I ja bih rado da me ne jebe vremenska razlika jer u to vreme kupim klinca iz škole, a NBA mi je prime time.
23 hours ago23 hr Probao sam par puta, ne mogu da se povežem sa nekim dovoljno da počnem redovno da pratim.
23 hours ago23 hr Moguce je da ce ovo biti prva sezona u Jokic eri u kojoj cu gledati da propustim pracenje PO tekmi uzivo. I da, Vestbruk bi bio glavni razlog. A naresni, njegov drugar Malone.
23 hours ago23 hr samo aba i navijanje za borac, eventualno megu, za vas meterosexualce brat rasel da nije tuzan bio bi smesanverovatno sam krajnje subjektivan, ali imam osecaj da bi denver sa bogdanom kao 6tim covekom bio duplo bolja ekipa
23 hours ago23 hr 1 minute ago, 1n54jd3r said:Moguce je da ce ovo biti prva sezona u Jokic eri u kojoj cu gledati da propustim pracenje PO tekmi uzivo. I da, Vestbruk bi bio glavni razlog. A naresni, njegov drugar Malone.Kojih PO tekmi, biće ih 4 do 6 sve ukupno
23 hours ago23 hr Btw, Malone je izgubio pažnju ove ekipe. Biće velika greška ako ga ne sklone u medjusezoni.
22 hours ago22 hr Jokic mora da trazi trejd. Mora! Od ove ekipe ne moze vise ocekivati nista dalje od druge runde. I tu pomoci nema.
18 hours ago18 hr denver je na jedan poraz od plejina klipersi trpaju, ne vade. biće top finiš sezone na zapadu pošto puno ovih izjednačenih ekipa igra između sebe
18 hours ago18 hr brutalni su klipersi, ako lenard ostane zdrav, mozda i prvi favoriti da izadju sa zapadaneverovatno ujednaceno, meni bi od ovih 8 eventualno jedino iznenadjenje bilo da memfis ode u finalesa druge strane, u zavisnosti od kostura, svaka ekipa moze i da ispadne vec u prvom krugu