Friday at 14:211 day Ovoliko vrhunskih sezona u nizu kao Janis retko ko ima, mozda 10tak igraca u istoriji. Samo da dodam i oko 6 asistencija u proseku. Divac i Gasol su vazili za vrhunske asistente kao visoki ali daleko od 6 po sezoni. Onda u tridesetoj godini Dankan je imao jedva 20 poena u proseku. Durant jedan MVP i ne bi uzeo titulu da nije otišao u GS. Jedini put kad se spomenuo u GOAT priči je kada je neko rekao da bi bio goat da ima šut. Ali nema, tako da je ovo plafon. Mozda jos koja titula pod nekim drugim timskim okolnostima.
Friday at 16:231 day nije bas posteno prediti 1/1 asitencije divca i gasola sa janisom, jer je njihova uloga u ekipama znacajno drugacijane zelim time umanjiti njegov ucinak, ali opet ne ide da se prosto na osnovu broja asistencija zakljuci kako je janis bolji dodavac od ovih koji su vazili za vrhunske svog vremena medju visokimameni kod janisa fali kosarkaskog skila da bi upao u tu grupu "nedodirljivih"ima titulu, mvp nagrade, dugo je dominantan i sve to ga cini vrhunskim, ali fali ono nesto sto odvaja najboljena kraju krajeva, da li bi u kljucnim trenucima pre dali loptu nego bilo kom ovom drugom velikanu sa kojim ga se pokusava porediti?za mene je jokic trenutno najveci medju aktivnima u velikoj meri i zbog cinjenice da bi upravo on bio taj izbor za poslednji napad, nema trenutno igraca na planeti kog bi vise voleo imati u odlucujucem napadu na terenu nego njega
Friday at 16:441 day 18 minutes ago, pbg12345 said:za mene je jokic trenutno najveci medju aktivnima u velikoj meri i zbog cinjenice da bi upravo on bio taj izbor za poslednji napad, nema trenutno igraca na planeti kog bi vise voleo imati u odlucujucem napadu na terenu nego njegakako bre nema, a brat russ???
Friday at 16:441 day 4 hours ago, Mil@n said:Šta konkretno znači uzlaznom putanjom, 40 15 15 u proseku?To što je Jokić svake godine bolji nije nikakav reper već je anomalija jedna u sto milijardi zbog koje je već sada top 5 igrača svih vremena...There i said it...Nije stvar statistike, kad ga gledas, ne izgleda to bas tako kako statistika kaze. Mislim da je mogao vise, moje misljenje i to je sve. Imas klince koji sa 17 vec znaju sve i nema prostora za napredak, Janis je imao bezgranicni potencijal i samo donekle ga je ispunio. Sve ovo sto pisem je u sustini pohvala coveku, a ne kritika jer sam ga smatrao za GOAT potencijal. Edited Friday at 16:461 day by Hele
Friday at 18:131 day 1 hour ago, banecare1 said:kako bre nema, a brat russ???Brat Russ ima još da gilja da bi dostigao nivo 1 JR-a
Yesterday at 02:231 day Denver pokazuje neku energiju i zelju za pobedom na gostovanju u San Francisku. Iz odrane, par uspesnih kontranapada i konacno vode.
Yesterday at 02:341 day hjuston dobio oklahomu i gotovo osigurao broj 2i dalje nisam siguran u njihov PO domete i po inerciji bi gotovo svim mogucim protivnicima u prvom krugu dao prednost u odnosu na njih
Yesterday at 03:111 day westbruk je retardiranne znam dal su u nekoj ekipi nekad igrala dvojica igraca sa toliko razlicitim kosarkaskim iqjedini ko vise nervira od njega je jebeni meloun
Yesterday at 03:131 day Just now, Amos said:Payton Watson opet neće videti plejofa protiv ozbiljne ekipe.meni tu od cele klupe u poslednje vreme piket deluje jos najsigurnijesrecom tu je naji koji ce biti iznenadjenje PO
23 hours ago23 hr Od ovoga mi dodje da se vratim gledanju srpskih klubova posle 10 godina pauze. Edited 23 hours ago23 hr by Amos
23 hours ago23 hr Rasu treba zabraniti da ide na polaganje, a svako ziv zna da sut nema. Misterija kako ce takav igrac u HOF.
23 hours ago23 hr russell "Otvarao sam pivo i slomio sve zube Kako ja to mogu, ortaci svi se čude" westbrook