Yesterday at 10:061 day Prati koga hoces, samo kazem da bi realno to bilo ispaceno da je repstativac, ovako nikog nije briga preterano i samo je random lik.
9 hours ago9 hr Gledao završnicu i moram Lebronjari da odam™ 1 rispekt. Onaj Payton Watson deluje ko da bi mogao večeras da umre od dosade, dok gleda utakmicu sa klupe u treši, a ovaj ćale sa izrazom lica 19godišnjaka dok igra 40 minut neke 1600 utakmice u karijeri.
8 hours ago8 hr Janis 35/17/20 za 39 min bez produzetka protiv uvek augodnih Siksersa, cak je i bacanja sutirao 10/11Trebao je namestiti da bude 1-2 produzetka pa da pojaca ali i ovako je valjda jedini sa 35p i 20as, malo li je
7 hours ago7 hr Janis kida godinama, ali mu je opet nekako ispada mlaka karijera. Trideset i prva godina zivota dodje, a on ostade nedorecen.Video sam ga kao potencijalnog GOAT-a pre desetak godina sa fizickim predispozicijama koje ima, ali je imao dosta posla pred sobom. Utisak je da je napredovao i pobegao od statusa rukometasa pre nekoliko godina, ali i da od tada manje vise stagnira.Iako deluje suludo kritikovati nekog sa takvim brojkama, nekako to na terenu ne deluje tako impresivno i deluje da stagnira i nije ostvario pun potencijal. Edited 7 hours ago7 hr by Hele
7 hours ago7 hr Čuj nedorečen i mlaka karijera, šta tačno očeuješ od čoveka, da single-handedly štancuje prstenje? Dva MVPja i jedan FMVP, uz to i igra karijerno odlične sezone. Izostaje timski uspeh, ali to ide na dušu Baksa, a ne Janisa, nije on nigde podbacio.
6 hours ago6 hr Ocekivao sam da jos napreduje. Mislim, to je kritika kao kad neki vrhunski bend objavi malo slabiji album, a i dalje je taj album bolji od 99,9 posto albuma koje drugi objave.Sto se mene tice, pisem iz postovanja jer verujem da je sposoban za vise. On ima neverovatne fizicke predispozicije, ali je cisto kosarkaski imao ogroman prostor ispred sebe da se usavrsava.I krenuo je sjajno, napredovao svake sezone, dostigao neki top nivo i tu negde stao. Vec par godina je manje vise isti igrac.Ja sam verovao da kao nebruseni dijamant je mogao vise i imao jos prostora za napredak. Ima i dalje.Po meni, da je ostvario pun potencijal, on bi bio ubedljivo najbolji igrac lige. Bez konkurencije, nikakav ovaj MVP race i sranja.
6 hours ago6 hr Evo na primer jedna statistika crno na belo, iako mi trojke u sustini i nisu padale na pamet dok sam pisao prvi post. Ali to je isto jedan kosarkaski element, cenim da je mogao jos vise da kosarkaski napreduje. Janis je neverovatan atleta, ali ga je cekao dalek put da od rukometasa postane kosarkas i negde je to sve islo uzlaznom putanjom konstantno, dok sad negde mislim da stagnira vec neko vreme.
6 hours ago6 hr Ma gde, lik je nadmasio sva ocekivanja, iscedio suvu drenovinu, u smislu overachievinga jedino je Jokic napravio vise. Top 20 karijera svih vremena, vec nekih 7 8 sezona suludih brojki, lik je prosto udario u plafon. Nema vise gde da napreduje posto suterski nije talenat a ni iq mu nije elitni, al brate kakva karijera vec sad a ima jos godina da traje, malo li je
4 hours ago4 hr Karijera je vrh, ali sam negde pre par godina mislio da ce nastaviti uzlaznom putanjom, narocito sto ima prostora. Jokic je svake godine sve bolji i to kad mislis da je dostigao neki limit. Janis ima veci plafon.
4 hours ago4 hr Za mene iskreno nije nadmasio ocekivanja jer sam verovao u njega dok je jos bio klinac i imao velika ocekivanja. Nisam ga zvao rukometasem, zvao sam ga potencijalnom GOAT-om.
4 hours ago4 hr 1 minute ago, Hele said:Karijera je vrh, ali sam negde pre par godina mislio da ce nastaviti uzlaznom putanjom, narocito sto ima prostora. Jokic je svake godine sve bolji i to kad mislis da je dostigao neki limit. Janis ima veci plafon.Šta konkretno znači uzlaznom putanjom, 40 15 15 u proseku?To što je Jokić svake godine bolji nije nikakav reper već je anomalija jedna u sto milijardi zbog koje je već sada top 5 igrača svih vremena... There i said it...
4 hours ago4 hr Previše je kamen da bi mogao bolje od ovoga.Što se BBIQ tiče, tu je rekao bih malo i potcenjen.
3 hours ago3 hr 57 minutes ago, Milošica said:Što se BBIQ tiče, tu je rekao bih malo i potcenjen.Slazem se, ali nije onaj elitni jokic lebron nivo koji bi mu omogucio da jos malcice probije plafon, jos 3-4% discedi. Ovako to je to, top 20 eventualno top 15 karijera, a po uticaju na igru na oba kraja parketa vrv i vise