Yesterday at 05:121 day Uprkos Rasu.Edit - Ipak je majstor uspeo sve da uprska Edited yesterday at 05:161 day by debeli
Yesterday at 05:131 day 2 minutes ago, reg said:Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?Mrzelo ih da gledaju kameru.Westbrook je rešio da ova utakmica mora da se izgubi, još sa ona dva poseda u prvom OT
Yesterday at 05:141 day VestbručeeeOtprilike će ovako da izgleda plejof, Jokić će da podigne nivo igre a onda će Vestbruk da promaši polaganje umesto da pobegne u ugao i čeka faul, Votson će da gleda u loptu umesto da zagradi svog igrača, Braun će zazirati od šuta posle par promašaja...
Yesterday at 05:181 day Iznenadio se da utakmica jos traje kad sam ustao u sedam. Steta, Ras tragicar Edited yesterday at 05:181 day by no_one
Yesterday at 05:181 day Kakvi šokovi, ovo će da ostavi posledice i za plej-of.Još se žali sudiji bez blama. Aj što nije išao na to da ga fauliraju, ali da promašiš polaganje sam u 2 na 1 kontri je baš mindfuck.Sada još jedan tradicionalni poraz od Spursa.
Yesterday at 05:211 day Sa Piketom na loptu protiv ovih zverova je za respect, ali kao sto rece reg gore - suviše crnih rupa za plejof. Iznenadiće nekog sa zdravim Jamalom i onda će ostati bez gasa. Edited yesterday at 05:211 day by Amos
Yesterday at 05:361 day Edvards kidao ali svaki put bezao od resavanja, tako se ne postaje novi Dzordan decace ali dobro, metli u sezoni se u zube ne gleda, 6 u nizu ako racunamo i prosli plejof. Fino skroz mada su ovi Nagetsi uvek augodni, simpaticna ekipicaJokara trazi trejd, ne trosi uludo ove tripli dableve sa amaterima Edited yesterday at 05:391 day by Zli Gli