April 2Apr 2 Just now, reg said:Ko će da gleda još jedan produžetak, bolje na trojku da su išli...Ja to ne bih mogao da gledam
April 2Apr 2 Poslastica, prava prvenstvena, ne žalim što ću bar pola radnog vremena provesti spavajući.
April 2Apr 2 Ja se uključio na pola 4/4, Real feel Kao da sam gledao ceo meč :DKakav assist Jokića u kom trenutku.I zašto sada skaču za loptu???
April 2Apr 2 Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?edit: treća meč lopta za Minesotu, ovaj put uzima Edvards Edited April 2Apr 2 by reg
April 2Apr 2 Just now, reg said:Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?Nisu bili sigurni ko je imao poslednji kontakt s loptom
April 2Apr 2 14 minutes ago, debeli said:Poslastica, prava prvenstvena, ne žalim što ću bar pola radnog vremena provesti spavajući.Zato praaavi fanovi Nageca rade treću smenu i uživaju na poslu
April 2Apr 2 1 minute ago, reg said:Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?Zašto nisu gledali snimak da vide ko ne izbacio? Svašta…