Yesterday at 04:481 day Kakva revija suludih poteza starca Rasa, kopa kanal iz koga se Denver neće izvući.
Yesterday at 04:551 day Just now, reg said:Ko će da gleda još jedan produžetak, bolje na trojku da su išli...Ja to ne bih mogao da gledam
Yesterday at 04:561 day 12 minutes ago, Amos said:Kakva reanimacija, večeras Spursi To ce tek biti shitshow
Yesterday at 04:561 day Poslastica, prava prvenstvena, ne žalim što ću bar pola radnog vremena provesti spavajući.
Yesterday at 05:091 day Ja se uključio na pola 4/4, Real feel Kao da sam gledao ceo meč :DKakav assist Jokića u kom trenutku.I zašto sada skaču za loptu???
Yesterday at 05:101 day Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?edit: treća meč lopta za Minesotu, ovaj put uzima Edvards Edited yesterday at 05:111 day by reg
Yesterday at 05:121 day Just now, reg said:Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?Nisu bili sigurni ko je imao poslednji kontakt s loptom
Yesterday at 05:121 day 14 minutes ago, debeli said:Poslastica, prava prvenstvena, ne žalim što ću bar pola radnog vremena provesti spavajući.Zato praaavi fanovi Nageca rade treću smenu i uživaju na poslu
Yesterday at 05:121 day 1 minute ago, reg said:Kakvo je ovo suđenje, ništa mi nije jasno, zašto skakanje za loptu na polovini?Zašto nisu gledali snimak da vide ko ne izbacio? Svašta…