Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Dejvis legenda, opet jedan mec pa navodno povreda. Mada se Kingsi trude svim silama da ipak uguraju Dalas u plejin, bice ljuta borba do kraja

4 hours ago, Have_Fun said:

Ma sta se ovo desava?

I Dame sa trombozom o.O

Screenshot_20250326_054758_Instagram.jpg

o jbmu sve, šta se dešava više :( trebalo je da bude baš jak plejof na istoku

Lebron nasao novog partnera za pocast - Steve Nash preuzima Redikovo mesto

Zanimljivo, Nash je faca, moze to da bude dobro

Ovo je odlično, a i dalje traje:

Edited by napadaj

Nekako na misice dobise Milvoki (Janis i Dame out). Jokic se vratio sa 39, 10, 10. Prakticno u zavrsnici sam resio pobednika. Bogi skroman u pobedi protiv NYK.

MPJ mora da ima u ugovoru nešto o broju utakmica koje mora da odigra kako bi dobio punu lovu. Nema nikakvog smisla da je sve odmorio osim njega, a izgleda očajno fizički.

Poslednja Jokićeva asistencija, lol. Ono mu ni brat Rokstedi ne bi upisao.

Зато ова вреди две

68B9C06C-9CE6-46A3-8975-B21A8333A586.gif

Priča se po netu, doduše ne iz vrlo pouzdanih izvora, da je Real dosta zagrizao za Daria Šarića, pa ako vidite nekada Butovu sliku u Modrićevom dresu, da znate o čemu se radi.

6 hours ago, Amos said:

MPJ mora da ima u ugovoru nešto o broju utakmica koje mora da odigra kako bi dobio punu lovu. Nema nikakvog smisla da je sve odmorio osim njega, a izgleda očajno fizički

mislim da to kod njega nije umor, ili bar nije primarni razlog, nego je generalno limitiran svim ti predjasnjim povredama . gledao sam skoro onaj njegov klip sa hajlajtsima iz valjda druge sezone...brate mili duplo atleticniji igrac

10 hours ago, Amos said:

Poslednja Jokićeva asistencija, lol. Ono mu ni brat Rokstedi ne bi upisao.

52 sekunde pre kraja na +8, prvo napravio ocigledne korake pa onda Marej posle odradio prodor sa trojke jako do samog kraja za novi tripl dabl coveka kojeg ne zanima statistika fantom

Cobi & Gidy peraziga

Juče dobiše Indijanu u poslednjoj desetinki, danas gube trojkom sa pola terena. Imajući u vidu raspored, trebalo bi da je sigurno treće mesto Denvera, mada ni četvrto ne bi bilo katastrofa (kada bi ostao ovaj raspored).

Pričaš kao da su Denveru utakmice u finišu protiv Jute i San Antonia nešto sigurno fantom