March 25Mar 25 22 minutes ago, Amos said:Šta počini Coby White. Maloneu baš treba finale zapada da ostane trener ove ekipe.Evo, glasam da ispadnu u prvoj rundi ako je to uslov da Malone i Kalvin popiju otkaz na leto.
March 25Mar 25 1 hour ago, 1n54jd3r said:Evo, glasam da ispadnu u prvoj rundi ako je to uslov da Malone i Kalvin popiju otkaz na leto.Kalvinu svakako ističe ugovor.
March 25Mar 25 3 hours ago, 1n54jd3r said:Evo, glasam da ispadnu u prvoj rundi ako je to uslov da Malone i Kalvin popiju otkaz na leto.I igra na EP.
March 25Mar 25 1 hour ago, Amos said:Kalvinu svakako ističe ugovor.Neka ga ne produze. Samo sto se to nije nikada desilo kod Kroenkijevih. Oni menjaju samo kad neko zapali negde za veci kes. Ovog debila svakako niko krsten nece ni razmatrati.
March 25Mar 25 On 23. 3. 2025. at 9:19, goofs said:Coby White >> Luka Doncic Coby White >> Đemal MarejKakve skalopve uzima Čikago, ju ju
March 25Mar 25 Baš je bila zabavna tekma (osim poslednjih 6-7 minuta kada Denver nije mogao da brani šut za tri, skok i organizuje kršten napad) , za razliku od onog smaranja u Hjustonu. Otprilike je razlika što su Bulsi pogađali otvorene šuteve koje je Hjuston promašivao. MPJ je u kurcu, menja otvorene šuteve za teške sa poludistance, gubi se u rotacijama u odbrani, jedino je ok bio u odbrani jedan na jedan kada su išli direktno na njega. Sviđa mi se agresivnost Votsona u napadu, bilo bi lepo ako bi se on i Braun razvili ofanzivno.
March 25Mar 25 Sramotan lik SGA i ovi sto mu to dopustaju. Dodji u FIBA kosarku siso da te Aleksa spakuje u dzep https://www.instagram.com/reel/DHjnN2cy-7t/?utm_source=ig_web_copy_link Edited March 25Mar 25 by Hele
March 26Mar 26 ja sam to operisao, samo je krenulo iz leve noge. jedva ziv ostao. mnogo opasna stvar. tihi ubica
March 26Mar 26 48 minutes ago, banecare1 said:ja sam to operisao, samo je krenulo iz leve noge. jedva ziv ostao. mnogo opasna stvar. tihi ubicaKoji su ti bili simptomi?
March 26Mar 26 Just now, reg said:Koji su ti bili simptomi?nisam mogao prepesaciti 50m bez da sednem i odmorim. imao sam skoro potpuno zakrcenje i loodacku srecu sa kineskim carevima u bolnici. posle CT su istrcali iz kabine kada su videli situaciju, za 3 sata sam bio u operacionoj sali.