Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Šta počini Coby White. Maloneu baš treba finale zapada da ostane trener ove ekipe.

22 minutes ago, Amos said:

Šta počini Coby White. Maloneu baš treba finale zapada da ostane trener ove ekipe.

Evo, glasam da ispadnu u prvoj rundi ako je to uslov da Malone i Kalvin popiju otkaz na leto.

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Evo, glasam da ispadnu u prvoj rundi ako je to uslov da Malone i Kalvin popiju otkaz na leto.

Kalvinu svakako ističe ugovor.

3 hours ago, 1n54jd3r said:

I igra na EP.

1 hour ago, Amos said:

Kalvinu svakako ističe ugovor.

Neka ga ne produze. Samo sto se to nije nikada desilo kod Kroenkijevih. Oni menjaju samo kad neko zapali negde za veci kes. Ovog debila svakako niko krsten nece ni razmatrati.

On 23. 3. 2025. at 9:19, goofs said:

Coby White >> Luka Doncic fantom

Coby White >> Đemal Marej

Kakve skalopve uzima Čikago, ju ju

Trudi se Djemo al ne mere to bez kabla.

Čikago minus LaVine jednako skalpovi.

Baš je bila zabavna tekma (osim poslednjih 6-7 minuta kada Denver nije mogao da brani šut za tri, skok i organizuje kršten napad) , za razliku od onog smaranja u Hjustonu. Otprilike je razlika što su Bulsi pogađali otvorene šuteve koje je Hjuston promašivao. MPJ je u kurcu, menja otvorene šuteve za teške sa poludistance, gubi se u rotacijama u odbrani, jedino je ok bio u odbrani jedan na jedan kada su išli direktno na njega. Sviđa mi se agresivnost Votsona u napadu, bilo bi lepo ako bi se on i Braun razvili ofanzivno.

Jel se neko preplatio na thinking basketball?

Ma sta se ovo desava?

I Dame sa trombozom o.O

Screenshot_20250326_054758_Instagram.jpg

Long covid

ja sam to operisao, samo je krenulo iz leve noge. jedva ziv ostao. mnogo opasna stvar. tihi ubica

48 minutes ago, banecare1 said:

ja sam to operisao, samo je krenulo iz leve noge. jedva ziv ostao. mnogo opasna stvar. tihi ubica

Koji su ti bili simptomi?

Just now, reg said:

Koji su ti bili simptomi?

nisam mogao prepesaciti 50m bez da sednem i odmorim. imao sam skoro potpuno zakrcenje i loodacku srecu sa kineskim carevima u bolnici. posle CT su istrcali iz kabine kada su videli situaciju, za 3 sata sam bio u operacionoj sali.