Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ući ću ti u putanju

11 minutes ago, Milošica said:

Ne kapiram to "ušao u putanju",

jel bi usao mojsiju u putanju, svetom petru, jovanu pretechi, svetom savi, bejbi isusu ? nemoj da zavitlavas.

Doncic trci i svadja se sa sudijama i ne vidi coveka. Usao mu ovaj u putanju ili ne, Doncic to ne zna.

A nije mu usao u putanju, Lejkersi idi u napad i lik cuva svog coveka.

Naleteo sam na rešenje za Denver, čovek je sve lepo sažeo još pre 3 godine.

Kojote, jel si gledao ovo?

jebem te zivote, koliko je on nesretnik iskompleksiran blink

ne znam zasto imam jak utisak da je upravo on vazda bio lik kog su saigraci vaspitavali dandarama

Meni ostalo u pamćenju da su burazeri jedino Jamala zapratili onda kad su otvorili tviter na 5 dana da pošalju poruku Morisu. To mi baš bilo davanje rispekta po principu ovaj može sa nama da se rve u basketu.

Nešto i nisam siguran da oni stoje iza tog naloga.

Stoje, potvrdili su likovima iz DNVR-a.

Ako se dobro sećam, bili su oni na početku, pa su ugasili nalog. Posle toga je neko uzeo isti username, a nisu oni.

Imaju ga ali ga ne koriste.

Denver je upravo dobio Hjuston bez Jokića. Jedna od najruznijih pobeda koje sam gledao. Podsetila me na utakmicu Borovice i Zvezde sredinom devedesetih kada celu večnost niko nije mogao da ubode koš. Sjajna partija Mareja. Očigledno da igrači (a i mi) jedva čekaju plejof i da im je dosta regularnih tekmi.

Vratio DeAndrea i odmah procvetali. Malone mag trenerskog zanata.

Btw, poslednje dve utakmice igraju protiv Memfisa i Hjustona. Nece biti mnogo namestanja. D

Naucili Nagetsi bez Jokica sa rahmetli Deandrijom, kad bi odigrali jednu celu sezonu tako i malo se opustili mozda bi i uradili nesto a ovako sledi jos jedno rano ispadanje jer su lagano provalieni a i nema nista od Lejkersa i Majamija u finalima jbg fantom