March 23Mar 23 11 minutes ago, Milošica said:Ne kapiram to "ušao u putanju", jel bi usao mojsiju u putanju, svetom petru, jovanu pretechi, svetom savi, bejbi isusu ? nemoj da zavitlavas.
March 23Mar 23 Doncic trci i svadja se sa sudijama i ne vidi coveka. Usao mu ovaj u putanju ili ne, Doncic to ne zna.
March 23Mar 23 Naleteo sam na rešenje za Denver, čovek je sve lepo sažeo još pre 3 godine.Kojote, jel si gledao ovo?
March 23Mar 23 jebem te zivote, koliko je on nesretnik iskompleksiran ne znam zasto imam jak utisak da je upravo on vazda bio lik kog su saigraci vaspitavali dandarama
March 23Mar 23 Meni ostalo u pamćenju da su burazeri jedino Jamala zapratili onda kad su otvorili tviter na 5 dana da pošalju poruku Morisu. To mi baš bilo davanje rispekta po principu ovaj može sa nama da se rve u basketu.
March 23Mar 23 Ako se dobro sećam, bili su oni na početku, pa su ugasili nalog. Posle toga je neko uzeo isti username, a nisu oni.
March 24Mar 24 Denver je upravo dobio Hjuston bez Jokića. Jedna od najruznijih pobeda koje sam gledao. Podsetila me na utakmicu Borovice i Zvezde sredinom devedesetih kada celu večnost niko nije mogao da ubode koš. Sjajna partija Mareja. Očigledno da igrači (a i mi) jedva čekaju plejof i da im je dosta regularnih tekmi.
March 24Mar 24 Btw, poslednje dve utakmice igraju protiv Memfisa i Hjustona. Nece biti mnogo namestanja.
March 24Mar 24 Naucili Nagetsi bez Jokica sa rahmetli Deandrijom, kad bi odigrali jednu celu sezonu tako i malo se opustili mozda bi i uradili nesto a ovako sledi jos jedno rano ispadanje jer su lagano provalieni a i nema nista od Lejkersa i Majamija u finalima jbg