March 22Mar 22 Sad na poluvremenu DEN - POR odaju počast veteranima POR i izmedju ostalih (Rick Adelman, Terry Porter) I Dražen. Njega je predstavio Aco. Čudi me da su Acu doveli.
March 22Mar 22 Gube od mrtvog Portlanda. Uzmes im Jokica, i nisu ni playin ekipa. Imaju 19 jebenih TO. Calvin i Malone, u paketu, treba da popiju pedalu na leto. Edited March 22Mar 22 by 1n54jd3r
March 22Mar 22 5 hours ago, 1n54jd3r said: Calvin i Malone, u paketu, treba da popiju pedalu na letU.ovako je lepše.
March 23Mar 23 doncic se verovatno cudi kako neko ko je okej nba igrac i down under, sme da ga dodirne i sudija onda sankcionise polijevu reakciju a giddey verovatno nije cuo za poli parizer, sto dodatno iritira.
March 23Mar 23 6 minutes ago, banecare1 said:usao mu je u putanju na kvarno dok se ovaj raspravljao sa sudijom.Da se sklonio dok rasprava traje, ovaj bi ga posle iste za trenutak uhvatio na krivoj nozi a to je u Lukinom slučaju pola pogotka.Ne sumnjam ja da je Gidi znao šta može da izazove, ali ima razloga što se baš Luki to često dešava.Pri tome, ni jedno ni drugo nije mnogo strašno, zaslužena tehnička i ćao. Edited March 23Mar 23 by Milošica
March 23Mar 23 2 minutes ago, Milošica said:Da se sklonio dok rasprava traje, ovaj bi ga posle iste za trenutak uhvatio na krivoj nozi a to je u Lukinom slučaju pola pogotka.Ne sumnjam ja da je Gidi znao šta može da izazove, ali ima razloga što se baš Luki to često dešava.Pri tome, ni jedno ni drugo nije mnogo strašno, zaslužena tehnička i ćao.nema gidi sta da se sklanja, da nije usao u putanju ne bi nista bilo. nebitno, ali nerviraju me takvi likovi. kod mene na basketu dobijaju vaspitno popravni malo jaci faul pa se smire Edited March 23Mar 23 by banecare1
March 23Mar 23 Ne kapiram to "ušao u putanju", kakva je to razlika u odnosu na flaster npr. Gledaš da ometeš igrača svojom kretnjom, bez kršenja pravila igre.A jači faul na basketu - uvek Edited March 23Mar 23 by Milošica
March 23Mar 23 Just now, Milošica said:Ne kapiram to "ušao u putanju", kakva je to razlika u odnosu na flaster npr.A jači faul na basketu - uvek luka trci paralelno sa sudijom i kenja mu nesto, gidi mu ulazi u putanju. ne znam sta ti nije jasno, je li treba da te fauliram sada jebo forum, idem da setam po beogradu dok je ovakvog vremena.