Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Sad na poluvremenu DEN - POR odaju počast veteranima POR i izmedju ostalih (Rick Adelman, Terry Porter) I Dražen. Njega je predstavio Aco. Čudi me da su Acu doveli.

Westbrook ima više izgubljenih lopti no ubačenih šuteva. 🤣

Gube od mrtvog Portlanda. Uzmes im Jokica, i nisu ni playin ekipa. Imaju 19 jebenih TO. Calvin i Malone, u paketu, treba da popiju pedalu na leto.

Edited by 1n54jd3r

i to portlanda kom fali pola ekipe

bogdanovic solidan

5 hours ago, 1n54jd3r said:

Calvin i Malone,

u paketu,

treba da popiju

pedalu na letU.

ovako je lepše.

wub

Coby White >> Luka Doncic fantom

Giddey umalo cetvorostruko-dvostruko 15pts 10sk 17ast 8stl

Doncic zreo za rad u Informeru

doncic se verovatno cudi kako neko ko je okej nba igrac i down under, sme da ga dodirne i sudija onda sankcionise polijevu reakciju a giddey verovatno nije cuo za poli parizer, sto dodatno iritira.

usao mu je u putanju na kvarno dok se ovaj raspravljao sa sudijom.

6 minutes ago, banecare1 said:

usao mu je u putanju na kvarno dok se ovaj raspravljao sa sudijom.

Da se sklonio dok rasprava traje, ovaj bi ga posle iste za trenutak uhvatio na krivoj nozi a to je u Lukinom slučaju pola pogotka.

Ne sumnjam ja da je Gidi znao šta može da izazove, ali ima razloga što se baš Luki to često dešava.

Pri tome, ni jedno ni drugo nije mnogo strašno, zaslužena tehnička i ćao.

Edited by Milošica

2 minutes ago, Milošica said:

Da se sklonio dok rasprava traje, ovaj bi ga posle iste za trenutak uhvatio na krivoj nozi a to je u Lukinom slučaju pola pogotka.

Ne sumnjam ja da je Gidi znao šta može da izazove, ali ima razloga što se baš Luki to često dešava.

Pri tome, ni jedno ni drugo nije mnogo strašno, zaslužena tehnička i ćao.

nema gidi sta da se sklanja, da nije usao u putanju ne bi nista bilo. nebitno, ali nerviraju me takvi likovi. kod mene na basketu dobijaju vaspitno popravni malo jaci faul pa se smirehappy

Edited by banecare1

Ne kapiram to "ušao u putanju", kakva je to razlika u odnosu na flaster npr. Gledaš da ometeš igrača svojom kretnjom, bez kršenja pravila igre.

A jači faul na basketu - uvek happy

Edited by Milošica

Just now, Milošica said:

Ne kapiram to "ušao u putanju", kakva je to razlika u odnosu na flaster npr.

A jači faul na basketu - uvek happy

luka trci paralelno sa sudijom i kenja mu nesto, gidi mu ulazi u putanju. ne znam sta ti nije jasno, je li treba da te fauliram sada D

jebo forum, idem da setam po beogradu dok je ovakvog vremena.