Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

budim se, bacim oko na nba temu, vidim ko je ostavio poslednji post i nemam sumnje da su nasi pobedili :fantom:

Stop the count. Ovo im je najbolji put do finala zapada. Prvo kolo GSW, drugo kolo Hjuston.

Quentin Grimes opet ubacio 46p, u martu (kad su krenuli da odjavljuju Joel i PG) ima 26p po utakmici, pre marta jedva 10

On 18. 3. 2025. at 7:51, Amos said:

Stop the count. Ovo im je najbolji put do finala zapada. Prvo kolo GSW, drugo kolo Hjuston.

Isto mislim, Hjuston će im u perspektivi biti košmar, al sad bi smo ih valjda nekako rešili.

Sad izvalih da imaju 0:2 protiv Vizardsa ove sezone :lol: 

On 18. 3. 2025. at 7:51, Amos said:

a u finalu zapada na bogija, koji je u tom momentu zbog rovitosti i godina ostalih, prvi igrac klipersa

pa da uzivamo u kosarci, bez opterecenja navijanjem 

nek pobedi bolji, u sedam :fantom:

On 18. 3. 2025. at 15:08, pbg12345 said:

a u finalu zapada na bogija, koji je u tom momentu zbog rovitosti i godina ostalih, prvi igrac klipersa

pa da uzivamo u kosarci, bez opterecenja navijanjem 

nek pobedi bolji, u sedam :fantom:

Pa valjda navijamo tu za Bogija opoziciju protiv SNS Jamala

Nikako

vidi se kako bogi uziva u klipersima

On 19. 3. 2025. at 4:31, banecare1 said:

vidi se kako bogi uziva u klipersima

Dodjoh da napisem da zivi svoj najbolji zivot :D Kako kida danas, kao da je 5g mladji.

poezija

odlican bogdanovic, fenomenalno ga videti u ovom okruzenju

ova njihova petorka harden-bogdan-defender-kavaji-zubac je extremno jebena

Screenshot%202025-03-19%20at%206.06.05%E

bas znam kada da lupim screenshot

Zajebani Klipersi, nagazna mina u prvoj rundi kome god da dođu.

Kavaj sve vise lici na onog starog, vratio se Norman Pauel, cini mi se u pravom trenutku da uhvati zalet za plejof, Zubac igra košarku života i još Bogi da uhvati konstante malo, a sve je bolji i bolji