Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

budim se, bacim oko na nba temu, vidim ko je ostavio poslednji post i nemam sumnje da su nasi pobedili :fantom:

• Replies 5.9k
  • Views 284.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Stop the count. Ovo im je najbolji put do finala zapada. Prvo kolo GSW, drugo kolo Hjuston.

Quentin Grimes opet ubacio 46p, u martu (kad su krenuli da odjavljuju Joel i PG) ima 26p po utakmici, pre marta jedva 10

1 hour ago, Amos said:

Stop the count. Ovo im je najbolji put do finala zapada. Prvo kolo GSW, drugo kolo Hjuston.

Isto mislim, Hjuston će im u perspektivi biti košmar, al sad bi smo ih valjda nekako rešili.

Sad izvalih da imaju 0:2 protiv Vizardsa ove sezone :lol: 

7 hours ago, Amos said:

a u finalu zapada na bogija, koji je u tom momentu zbog rovitosti i godina ostalih, prvi igrac klipersa

pa da uzivamo u kosarci, bez opterecenja navijanjem 

nek pobedi bolji, u sedam :fantom:

54 minutes ago, pbg12345 said:

a u finalu zapada na bogija, koji je u tom momentu zbog rovitosti i godina ostalih, prvi igrac klipersa

pa da uzivamo u kosarci, bez opterecenja navijanjem 

nek pobedi bolji, u sedam :fantom:

Pa valjda navijamo tu za Bogija opoziciju protiv SNS Jamala

Nikako

vidi se kako bogi uziva u klipersima

17 minutes ago, banecare1 said:

vidi se kako bogi uziva u klipersima

Dodjoh da napisem da zivi svoj najbolji zivot :D Kako kida danas, kao da je 5g mladji.

poezija

odlican bogdanovic, fenomenalno ga videti u ovom okruzenju

ova njihova petorka harden-bogdan-defender-kavaji-zubac je extremno jebena

Screenshot%202025-03-19%20at%206.06.05%E

bas znam kada da lupim screenshot

Zajebani Klipersi, nagazna mina u prvoj rundi kome god da dođu.

Kavaj sve vise lici na onog starog, vratio se Norman Pauel, cini mi se u pravom trenutku da uhvati zalet za plejof, Zubac igra košarku života i još Bogi da uhvati konstante malo, a sve je bolji i bolji