Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ima li kvota na opkladu da Mavsi dobijaju prvog pika?

• Replies 7k
  • Views 336.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

AG je prosle sezone propustio samo devet utakmica. 

Ove sezone je odigrao tek malo vise od 50 posto utakmica.

Edited by Hele

To, a i bila je ona priča i o usage-rateu debeloga, igra skoro 2min više po utakmici nego prošle godine i često se šteka u prvom poluvremenu, jer ako nakupi dva brza faula ode Denver u bezdan.

denver +15 sredinom 2/4, ali nema sanse da dobiju ovo

Ima li neko strim, ništa mi ne radi?

+12 za Denver pred pocetak poslednje 1/4. I sve to bez Jokica, Jamal-a i CB-a. Deluju clunky, ali eto vode. AG ubada trojke kao nezdrav.

treca petorka rastura u 4/4 :wOOtjumpy:

Samo +7 trenutno. Imam utisak da svaki napad moze da bude turnover, bukvalno. Toliko sigurnosti imaju u driblingu i dodavanju. I nemaju nikoga da optereti reket, spejsing je kritican.

Edited by 1n54jd3r

Ovo je bizarna pobeda ali verovatno medju najboljima ove sezone. Fest izgubljenih lopti na obe strane, ABA2 nivo :)

Ispada da ih stvarno boli uvo za regularnu sezonu.:think:

2 minutes ago, reg said:

Ispada da ih stvarno boli uvo za regularnu sezonu.:think:

Pa verovatno su pred tekmu vec upisali poraz i odlucili da odmore uz Jokica (koji je zaista povredjen) jos 2 startera.

1 hour ago, banecare1 said:

denver +15 sredinom 2/4, ali nema sanse da dobiju ovo

sjajan sam prognozer, jos bolji jinxer

Hteo sam da pisem kako umeju Nagetsi i bez Jokica ali GSW su mi toliko jadni i pored ove ludacke serije sa Batlerom da me ova pobeda uopste ne cudi

Taman na kraju Denver drugi a Minesota sedma, idealno :fantom:

Edited by Zli Gli