Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ja: moj omiljeni igrač u Detroitu je Isaiah Stewart 

Isto ja: ja ne gledam Detroit 

• Replies 5.9k
  • Views 285k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

ko bi reko da ce stavljanje igraca na njegovu prirodnu poziciju (na kojoj moze da igra i sa jokicem) da da rezultat....

6 D sah malonea, gledo je old boya. drzo nadjija zatocenog na klupi godinama i sad  ga pustio napolje da kida.

18 minutes ago, precog said:

6 D sah malonea

:ilija:

Gledam Boston protiv OKC...i navijam za Boston koji ima suđenje kao Denver u prvoj tekmi sa Tanderom ove nedelje. OKC promaši koš, Grin odgurne SGA, ovaj teatralno padne i dobije faul, sve se dešava pet metara od mesta gde Boston hvata skok u odbrani. Sledeći napad Hartenštajn da koš posle ofanzivnog skoka i zahvata nad Tejtumom u stilu Vese Petrovića, nikom ništa + tehnička za Tejtuma.

15 minutes ago, reg said:

Gledam Boston protiv OKC...i navijam za Boston koji ima suđenje kao Denver u prvoj tekmi sa Tanderom ove nedelje. OKC promaši koš, Grin odgurne SGA, ovaj teatralno padne i dobije faul, sve se dešava pet metara od mesta gde Boston hvata skok u odbrani. Sledeći napad Hartenštajn da koš posle ofanzivnog skoka i zahvata nad Tejtumom u stilu Vese Petrovića, nikom ništa + tehnička za Tejtuma.

Pun Reddit snimaka faulova™ nad OKC :D 

javlja mi se da ce ih odvaliti boston u 4/4

16 minutes ago, banecare1 said:

javlja mi se da ce ih odvaliti boston u 4/4

Baš su loše šutirali trojke u drugom,  4-25. Na šest minuta do kraja su imali barem dva dobra šuta za dva i opet vraćali nazad na liniju za tri. Horford imao mismatch sa igračem lakšim jedno 20 kila i šalje pas po širini terena za trojku iz ugla (naravno presečen). Jedini tim gde se obraduješ kad opale sa poludistance. Braun šest ličnih. SGA poentirao iz driblinga na minut i 20 do kraja za +10, to je bio kraj za Boston.

3 minutes ago, reg said:

Baš su loše šutirali trojke u drugom,  4-25. Na šest minuta do kraja su imali barem dva dobra šuta za dva i opet vraćali nazad na liniju za tri. Horford imao mismatch sa igračem lakšim jedno 20 kila i šalje pas po širini terena za trojku iz ugla (naravno presečen). Jedini tim gde se obraduješ kad opale sa poludistance. Braun šest ličnih. SGA poentirao iz driblinga na minut i 20 do kraja za +10, to je bio kraj za Boston.

bas gledam trojke na statistici. 62 sutnuli za mec, masala

Bogdan prži

11 minutes ago, banecare1 said:

bas gledam trojke na statistici. 62 sutnuli za mec, masala

u prvom poluvremenu nesto tipa 35 trojki od 48 suteva iz igre. bolesno

jokic dunk fest :lol:

jebote, koliko Denver izgleda bespomocno. I napad i odbrana.

Cancar!

Denver propo, ali Bogi pokidao kao starter.