Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Jezivo sa kim igra Jokic

• Replies 6k
  • Views 287.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Menjao bih život sa svakim ko gleda Denver tek nedeljom during teatime. 

27 minutes ago, Čutura said:

debeli sepa, jel  to nesto novo ili od ranije?

Nije od ranije, kod jednog primanja lopte pod kosem pri skoku je izgleda imao nezgodan pokret i sad to vuce.

Krvare oči

Kako će padati otkazi u aprilu. Najzabavnije će biti pratiti Malone-ov sledeći tim bez Debelog. 

Ne mogu oni nikoga pobediti kada Jamal nista ne moze da odbrani, a targetiraju ga kelti svaki jebeni napad. Ponekad cak uspe da im da i and1.

10 minutes ago, Amos said:

Kako će padati otkazi u aprilu. Najzabavnije će biti pratiti Malone-ov sledeći tim bez Debelog. 

Zabavnije bi bilo pratiti debelog van Denvera.

DAJ :lolol: 

5 minutes ago, napadaj said:

DAJ :lolol: 

Bukvalno pokloni pobedu Bostonu. Kao da je duvao lepak pre tekme.

Kako sam u teretani rekao drugu na 10+ razlike i kad je Jokic imao dvocifrene poene i skokove i 6 asistencija, gledaj sad kako ce da stanca asistencije do kraja dok ne bude tripl dabl, jbt vidovit sam ali nisam bas ocekivao da ne sutne na kos od tad :laugh:

Ali evo trojke na jednu asistenciju pre tripl dabla, cita mi misli pa da ne ispadne pumpadzija statsa :D Sad treba da preuzme napad, jebo td

Edited by Zli Gli

13 minutes ago, 1n54jd3r said:

Bukvalno pokloni pobedu Bostonu. Kao da je duvao lepak pre tekme.

Misliš onaj ko ga je poslao na teren i onaj koji ga je zaposlio da bude rezervni centar?

Ovim ljudima je IQ u minusu

MPJ brainfart i ciao...IQ u kriptodepresiji

Jebeni derrick white, odlican je, koliko pametno igra.

Just now, precog said:

Jebeni derrick white, odlican je, koliko pametno igra.

Muda i skill...jebena kombinacija