Micko8 Posted October 29 Posted October 29 On 27. 10. 2024. at 8:43, Hele said: Aman covece, ti pises deset postova o Jokicu i sta je on trebao, dok se ostatak ekipe raspada. Jedan mec tripl dabl, drugi 41 poen i svaki post ti je o Jokicu i sta je on trebao da uradi. Protiv Klipersa Gordon 3 od 10 sut, MPJ 0 od 6 za tri, Vestbruk 0 od 8 iz igre, Saric 0 od 2, Votson 0 od 3... Denver se raspada, a mi analiziramo Jokica, najkonstantnijeg igraca u istoriji kosarke. Kako ovi igraju njegovi, i bolje da je komunista i udeli im jadnima neko dodavanje da pogode neki zicer i malo bar dignu samopouzdanje. Zasto cutis
Hele Posted October 29 Posted October 29 Uvek augodni Tontoronto, bravo, u pravu si, ja sam inace mislio da ce imati 0-82 skor
uini Posted October 29 Posted October 29 55 minutes ago, Micko8 said: Vuce, vuce na dno Denver bi jedino mogao spasiti neki kvalitetan trejd, da vrate Brown-a i dodaju jos nekog sutera. koliko smara ovo blaćenje wbrooka za neuki plebs. malo više od frenetičnog vapaja za KCPem dok hrišćanski braun plodi. problem nuggetsa su big gunz a ne glorifikovana zamena za reggie jacksona koji je donosio jedan golem tuki. 1
uini Posted October 29 Posted October 29 ..ja sam ubeđen da će wbrook isporučiti svoje, kada se skonta sa nikolom i aaron gordonom da li će murray i mpjr isporučiti svoje? nadam se ali nisam baš super-siguran. 1
uini Posted October 29 Posted October 29 wbrookova plata je inače 3milke i 300k, šarićeva 5&200, što je naravno i dalje bedno ali ne vidim medije kako se upiru da objasne kako su njegovih 15ak minuta ključni za propast nuggetsa. imate vlasnike, front office, trenera, westbrook je jedva 20i item na toj listi 1
Hele Posted October 29 Posted October 29 19 minutes ago, uini said: koliko smara ovo blaćenje wbrooka za neuki plebs. malo više od frenetičnog vapaja za KCPem dok hrišćanski braun plodi. problem nuggetsa su big gunz a ne glorifikovana zamena za reggie jacksona koji je donosio jedan golem tuki. Ali oni su imali i Kejsipija i Hriscanina. Sve i da Hriscanin ispadne bolji, bolje imati obojicu.
uini Posted October 29 Posted October 29 7 minutes ago, Hele said: Ali oni su imali i Kejsipija i Hriscanina. Sve i da Hriscanin ispadne bolji, bolje imati obojicu. pa ne može braun da ima 12 šuteva i 30 minuta ako je tu KCP
uini Posted October 29 Posted October 29 ..a ne može ni aaron gordon da dobije ugovor ako je tu KCP a aaron je bukvalno drugi-treći igrač nuggetsa. 1
Hele Posted October 29 Posted October 29 Moze da se izbori za prvu petorku pa nek ga ovaj menja. Ne vidim kakve veze ima koliko ce suteva imati dok je KCP na klupi. Verovatno bi mu se malo smanjili minuti, ali mogu nekad i zajedno igrati verovatno. To sto nemaju para je istina posledica svih prethodnih budalastina. U svakom slucaju, treba zaliti za KCP-om i ne moze biti bolje sto nije tu. 1
Micko8 Posted October 29 Posted October 29 (edited) 1 hour ago, Hele said: Uvek augodni Tontoronto, bravo, u pravu si, ja sam inace mislio da ce imati 0-82 skor Da nije ubacio toliko poena izgubili bi od njih stoka razlike. Njegov poenterski ucinak je ucinio i utakmicu sa Klipersima neizvesnom gde su imali sansu i da je dobiju na kraju. Kao sto sam vec rekao , on mora da puni ove sezone ako Denver zeli da bude konkurentan na mecevima. Marej kao druga zvezda ekipe ne moze da se sastavi od onog sampionskog plej ofa. Ne kazem da Jokic igra neku vrhunsku kosarku, sinoc ga je austrijanac debelo nadskako, zaobilazili su ga protivnicki bekovi i poentirali od sale oko njega itd. On to mora da kompenzuje punjenjem protivnickog kosa posto je ekipa Denvera suterski najgora ekipa u ligi. Edited October 29 by Micko8
uini Posted October 29 Posted October 29 15 minutes ago, Hele said: Moze da se izbori za prvu petorku pa nek ga ovaj menja. Ne vidim kakve veze ima koliko ce suteva imati dok je KCP na klupi. Verovatno bi mu se malo smanjili minuti, ali mogu nekad i zajedno igrati verovatno. To sto nemaju para je istina posledica svih prethodnih budalastina. U svakom slucaju, treba zaliti za KCP-om i ne moze biti bolje sto nije tu. ne mogu da potpisu gordona na ovaj ugovor i KCPa na ugovor iz orlanda
Mil@n Posted October 29 Posted October 29 (edited) 57 minutes ago, uini said: ..ja sam ubeđen da će wbrook isporučiti svoje, kada se skonta sa nikolom i aaron gordonom da li će murray i mpjr isporučiti svoje? nadam se ali nisam baš super-siguran. Ja sam se nadao, iako se raspada već godinama skoro na nivou Bena Simonsa, da će u sistemu kakav je u Denveru uspeti od njega da izvuku nešto. No teško da ćemo to gledati. Njima treba u drugoj petorci proveren igrač koji će da isporučuje 10-15 svaku utakmicu, sa koliko toliko sigurnim procentima. Ovaj, realno, to nikad više neće biti. Poludistanca mu je tragična, ali bukvalno, trojke da ne pričam, uvek je bio jak na prodoru ali svi će ga čuvati povučeno i davati mu da prangija i razbija table. Znam da je tek tri utakmice odigrano, ali realno gledano, ne postoji 1 stvar koja može da ukaže da će se tu nešto promeniti. No, ima li još bilivera u MPJa ili je sada konačno svima jasno o kakvom poluproizvodu od igrača se radi? Njegov govor tela je tragičan... Sa ovim sastavom Denver je tipa 2 igrača daleko od titule. Proradiće povremeno MPJ i Marej i natrpaće nekoga, ovaj prvi naravno i jedino sa 10 trojki, i to je to. Bukvalno nema nijedan igrač više tu da pukne i da 25 poena. Sada će videti šta je značio KCP sa svojom poludistancom koju je retko mašio i trojkama u sasvim korektnim procentima. Edited October 29 by Mil@n
uini Posted October 29 Posted October 29 pricamo na osnovu dve ili tri tekme a treba da se odigra 82 i plejof posto je vec takva situacija, mislim da ne treba kateoricki predvidjati buducnost tj performans pojedinaca i tima. svakako su fifti-fifti sanse da neko od nas bude u pravu
Mil@n Posted October 29 Posted October 29 2 minutes ago, uini said: pricamo na osnovu dve ili tri tekme a treba da se odigra 82 i plejof posto je vec takva situacija, mislim da ne treba kateoricki predvidjati buducnost tj performans pojedinaca i tima. svakako su fifti-fifti sanse da neko od nas bude u pravu Da, rekao sam i sam, no neće sigurno od jednom čovek da šutira 50 za 2 i 40 za tri, mislim na Rasa, to se prosto neće desiti, a neće mu dati da se šeta do koša, niti je mlad da može to da radi celu utakmicu i toliko se troši. Isto važi i za sve ostale. Mali Braun je jedini očigledno bolji nego prošle sezone, Jokara standardno doktorira, jedini od koga se može možda očekivati više nego prošle godine je Strawther, barem na osnovu ovoga do sada iako se slažem da je uzorak mali. Mislim da su i oni svesni da su u kurcu, gledao sam sve 3 utakmice i deluju svi kao da ih neko bičem isterao na teren. Voleo bih naravno da klikne nešto i počnu da gaze, ali nisam optimista. Prosto, nema ko. Nema kvaliteta. 1
johan nagel Posted October 29 Posted October 29 Давао је Вестбрик солидан допринос Клиперсима прошле сезоне у регуларном делу а били су на свега пар победа од Днвра. Нису му ни ти проценти били баш толико лоши, посебно за два. Јес кренуо очајно сада али трипујем да ће да се сабере довољно да ипак буде користан барем до плејофа. Исто изостанак Кцп-а не верујем да ће се превише осетити у регуларном делу, али кад крене оно битно не знам баш да ли је Кбраун спреман да ускочи у његове гиље. 1
Recommended Posts