pbg12345 Posted Friday at 18:59 Posted Friday at 18:59 ja sam sve sigurniji da uzimaju titulu i to da ce mahom biti setnja kroz PO 1 4
goofs Posted Friday at 21:24 Posted Friday at 21:24 Đoel završio sezonu. Pavle Đorđe je pre par dana rekao da stopira svoj podkast kako bi se potpuno fokusirao na borbu za prsten (lol) 1
1n54jd3r Posted Friday at 22:21 Posted Friday at 22:21 55 minutes ago, goofs said: Pavle Đorđe je pre par dana rekao da stopira svoj podkast kako bi se potpuno fokusirao na borbu za prsten (lol) I nakon toga uspeo da prebaci 20 poena u utakmici. Da je ranije batalio podcastiranje, mozda bi bili u play-in zoni
napadaj Posted Friday at 22:46 Posted Friday at 22:46 3 hours ago, pbg12345 said: ja sam sve sigurniji da uzimaju titulu i to da ce mahom biti setnja kroz PO I ja. Očigledno je da se uigravaju, zezaju i tempiraju i da se debeli zajebava. Kakvi Klivlendi i Oklahome, to je luk i voda. 1
spaceploitator Posted Saturday at 00:21 Posted Saturday at 00:21 (edited) kakve dve dandare nadjija u prvih 5 minuta edit: 3 za 6 minuta Edited Saturday at 00:35 by spaceploitator
1n54jd3r Posted Saturday at 00:22 Posted Saturday at 00:22 I kakve ubacene trojke nakon onog slug festa juce...
1n54jd3r Posted Saturday at 02:19 Posted Saturday at 02:19 Plitak potok taj famozni Detroit u pobednickom nizu. I impresivan TD za naseg MV3.
goofs Posted Saturday at 04:55 Posted Saturday at 04:55 KD mučki zamanuo na Karla Matkovića, hercegovac nije ni izvalio šta se desilo. Nisu ni sudije, jbg, teško je videti ovako nešto… https://www.reddit.com/r/nba/s/V6U2Rh2cEp 1
1n54jd3r Posted Saturday at 07:46 Posted Saturday at 07:46 Elem, naleteh na ovo, sto je sulud podatak 2 1
napadaj Posted Saturday at 09:59 Posted Saturday at 09:59 Uhvatio sam drugo poluvreme LAL - LAC noćas. Užasna košarka, Harden i Kavaj su užasni i da nije bilo Zubca, Klipersi bi izgubili 30 razlike. Žao mi je što Bogdan igra s tim raspadima. Lejkersi minimalno bolji, Dončić opet kamenjario. U jednom momentu je imao 6/16, pa je vezao dve trojke i bacanja i malo se podigao, da bi potom opet bacio air ball sa trojke, iako je bio potpuno sam. Obe ekipe moraju biti plitak potok u plejofu.
spaceploitator Posted Saturday at 11:22 Posted Saturday at 11:22 Ne bih se kladio da ce Doncic da kamenjari i u plejofu
kralj Posted Saturday at 11:24 Posted Saturday at 11:24 Nije problem Lejkersa u napadu. Očajno su izbalansiran tim, mada verujem da nije samo king ima očekivanja od ove sezone.
1n54jd3r Posted yesterday at 18:19 Posted yesterday at 18:19 Ovaj dnevni termin za Denver u Bostonu je neocekivan za pobedu na gostovanju. Prosto, debeli tradicionalno losije igra tada, plus je prenos na nacionalnoj tv. 1
Čutura Posted yesterday at 18:21 Posted yesterday at 18:21 debeli sepa, jel to nesto novo ili od ranije?
Recommended Posts