February 28Feb 28 Đoel završio sezonu. Pavle Đorđe je pre par dana rekao da stopira svoj podkast kako bi se potpuno fokusirao na borbu za prsten (lol)
February 28Feb 28 55 minutes ago, goofs said: Pavle Đorđe je pre par dana rekao da stopira svoj podkast kako bi se potpuno fokusirao na borbu za prsten (lol) I nakon toga uspeo da prebaci 20 poena u utakmici. Da je ranije batalio podcastiranje, mozda bi bili u play-in zoni
February 28Feb 28 3 hours ago, pbg12345 said: ja sam sve sigurniji da uzimaju titulu i to da ce mahom biti setnja kroz PO I ja. Očigledno je da se uigravaju, zezaju i tempiraju i da se debeli zajebava. Kakvi Klivlendi i Oklahome, to je luk i voda.
March 1Mar 1 kakve dve dandare nadjija u prvih 5 minuta edit: 3 za 6 minuta Edited March 1Mar 1 by spaceploitator
March 1Mar 1 KD mučki zamanuo na Karla Matkovića, hercegovac nije ni izvalio šta se desilo. Nisu ni sudije, jbg, teško je videti ovako nešto… https://www.reddit.com/r/nba/s/V6U2Rh2cEp
March 1Mar 1 Uhvatio sam drugo poluvreme LAL - LAC noćas. Užasna košarka, Harden i Kavaj su užasni i da nije bilo Zubca, Klipersi bi izgubili 30 razlike. Žao mi je što Bogdan igra s tim raspadima. Lejkersi minimalno bolji, Dončić opet kamenjario. U jednom momentu je imao 6/16, pa je vezao dve trojke i bacanja i malo se podigao, da bi potom opet bacio air ball sa trojke, iako je bio potpuno sam. Obe ekipe moraju biti plitak potok u plejofu.
March 1Mar 1 Nije problem Lejkersa u napadu. Očajno su izbalansiran tim, mada verujem da nije samo king ima očekivanja od ove sezone.
March 2Mar 2 Ovaj dnevni termin za Denver u Bostonu je neocekivan za pobedu na gostovanju. Prosto, debeli tradicionalno losije igra tada, plus je prenos na nacionalnoj tv.