theanswer Posted Wednesday at 09:57 Posted Wednesday at 09:57 13 hours ago, Кристофер Лумумбо said: generalno je tako i to ne samo sada vec oduvek. koledz kosarka je tu najkonzervativnija, nba je najliberalniji, a fiba je najbolja. kad uzmeš u obzir asistencije na pogođeno bacanje iz fiba košarke rekao bih da se to ispegla sa nba
Valk Posted Wednesday at 10:24 Posted Wednesday at 10:24 (edited) 4 hours ago, napadaj said: Sa sve Cecom na razglasu Luka je stvarno seljo po muzici ali videh komentar da je namerno izabrao nešto što ide ''pusti me da raskinem s njom'' doduše, moraće neko da prevodi Nikouou šta kaže plahata. svakako je bio solidan™ protiv bivše. Edited Wednesday at 10:25 by Valk
kralj Posted Wednesday at 10:56 Posted Wednesday at 10:56 Lako je kad je bivša došla bez novog dečka. 9
spaceploitator Posted Wednesday at 12:48 Posted Wednesday at 12:48 jos da imaju nekog postenog 3&D umesto strotera pa da se necemu i nadamo. ovako prva iole ozbiljna ekipa u plejofu i cjozdralexxxxx
kralj Posted Thursday at 06:42 Posted Thursday at 06:42 Nas i Rusa 300 miliona. Al ajde, napokon Bogdanović solidan. Meni deluje da ima i neku povredu, čudno mi nešto trči. Sumnjam na donja leđa.
pbg12345 Posted Thursday at 07:21 Posted Thursday at 07:21 21 hours ago, theanswer said: kad uzmeš u obzir asistencije na pogođeno bacanje iz fiba košarke rekao bih da se to ispegla sa nba zar se to ne racuna i u nba? bogdanovim po statistici ocigledno imao dobro drugo poluvreme koje nisam gledao u prvom koje sam gledao je za svega 9 minuta imao dva brza faula, promasenu trojku, dato polaganje i dve dobre asistencije ali i pored toga (a malo i podebljano statistikom sa kraja meca) deluje mi da iako se evidentno jos uvek trazi u dresu klipersa, igra dobro zalaganje na obe strane na ozbiljnom nivou, odluke inteligentne i utisak mi je da itekako ima mesta i potrebe za njim u klipersima u kojoj meri je to zaista tako, a u kojoj meri vidim ono sto zelim da vidim je pitanje samo da se sut ustali, da bude vise ovakvih utakmica kao nocas i eto njega definitivno u udarnoj, ne nuzno i startnoj petorci klipersa a klipersi opet pak, imaju potencijal da budu pravo zajebani, iskusni, imaju sve, naravno sve to pod uslovom da ih, prvenstveno kavajia, posluzi zdravlje
kralj Posted Thursday at 07:32 Posted Thursday at 07:32 Da, dobar je klub odabrao, naročito što Leonard očito više neće biti zdrav i do kraja karijere će biti na nekom režimu. Sad je i Powell povređen pa je Bogiju nacrtana i veća uloga i minutaža. Nažalost kad budu ova 2 stisla zube u PO, mislim da neće Bogi preko 22-23 minuta. Jbg, očajna sezona, baš mu je pala cena.
goofs Posted Thursday at 07:36 Posted Thursday at 07:36 Mali intermezzo: Hakim tvrdi u svojoj biografiji da su Blejzersi 1984. nudili Hjustonu Drekslera i svoj pik na draftu za Ralfa Sampsona (centar, prvi pik iz 1983). Što znači da je postojala šansa da u Hjustonu od početka igraju Hakim, Džordan i Dreksler. Usrali bi ligu brzpotezno. 1
spaceploitator Posted Thursday at 12:30 Posted Thursday at 12:30 5 hours ago, pbg12345 said: zar se to ne racuna i u nba? ne. glupo pravilo, fibino je bolje. ako je asistencija pas koji dovodi do poena, onda ne bi trebalo da ima veze da l je dato iz igre ili sa linije. jedino sto bi mozda trebalo ograniciti da se racuna jedino ako se daju oba bacanja. 1
goofs Posted Thursday at 13:14 Posted Thursday at 13:14 Da, ali imaš situacije u bonusu da, lupam, neki Đorđe Gagić uhvati loptu ispod svog koša i doda je nekom Vasiliju Pušici i njega secnu odmah faulom, jer je penal završnica, i sad ovaj bilmez zbog toga treba da dobije asistenciju. Kako da ne. 2
kralj Posted Thursday at 13:38 Posted Thursday at 13:38 23 minutes ago, goofs said: Da, ali imaš situacije u bonusu da, lupam, neki Đorđe Gagić uhvati loptu ispod svog koša i doda je nekom Vasiliju Pušici i njega secnu odmah faulom, jer je penal završnica, i sad ovaj bilmez zbog toga treba da dobije asistenciju. Kako da ne. Kao oni vicevi kada je već prva rečenica dovoljna. 2
Кристофер Лумумбо Posted Thursday at 13:54 Posted Thursday at 13:54 39 minutes ago, goofs said: Da, ali imaš situacije u bonusu da, lupam, neki Đorđe Gagić uhvati loptu ispod svog koša i doda je nekom Vasiliju Pušici i njega secnu odmah faulom, jer je penal završnica, i sad ovaj bilmez zbog toga treba da dobije asistenciju. Kako da ne. Ne, to se ne racuna kao asistencija nigde. 1 1
Recommended Posts