Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

generalno je tako i to ne samo sada vec oduvek. koledz kosarka je tu najkonzervativnija, nba je najliberalniji, a fiba je najbolja. 

kad uzmeš u obzir asistencije na pogođeno bacanje iz fiba košarke rekao bih da se to ispegla sa nba

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

463

• 1n54jd3r

366

• Hele

259

• reg

199

Posted (edited)
4 hours ago, napadaj said:

Sa sve Cecom na razglasu

Luka je stvarno seljo po muzici ali videh komentar da je namerno izabrao nešto što ide ''pusti me da raskinem s njom'' :lolol:

doduše, moraće neko da prevodi Nikouou šta kaže plahata.

svakako je bio solidan™ protiv bivše.

Edited by Valk
Posted

jos da imaju nekog postenog 3&D umesto strotera pa da se necemu i nadamo. ovako prva iole ozbiljna ekipa u plejofu i cjozdralexxxxx

Posted

Nas i Rusa 300 miliona.

Al ajde, napokon Bogdanović solidan. 

Meni deluje da ima i neku povredu, čudno mi nešto trči. Sumnjam na donja leđa.

Posted
21 hours ago, theanswer said:

kad uzmeš u obzir asistencije na pogođeno bacanje iz fiba košarke rekao bih da se to ispegla sa nba

zar se to ne racuna i u nba? :huh:

bogdanovim po statistici ocigledno imao dobro drugo poluvreme koje nisam gledao

u prvom koje sam gledao je za svega 9 minuta imao dva brza faula, promasenu trojku, dato polaganje i dve dobre asistencije

ali i pored toga (a malo i podebljano statistikom sa kraja meca) deluje mi da iako se evidentno jos uvek trazi u dresu klipersa, igra dobro

zalaganje na obe strane na ozbiljnom nivou, odluke inteligentne i utisak mi je da itekako ima mesta i potrebe za njim u klipersima

u kojoj meri je to zaista tako, a u kojoj meri vidim ono sto zelim da vidim je pitanje :D 

samo da se sut ustali, da bude vise ovakvih utakmica kao nocas i eto njega definitivno u udarnoj, ne nuzno i startnoj petorci klipersa

a klipersi opet pak, imaju potencijal da budu pravo zajebani, iskusni, imaju sve, naravno sve to pod uslovom da ih, prvenstveno kavajia, posluzi zdravlje

Posted

Da, dobar je klub odabrao, naročito što Leonard očito više neće biti zdrav i do kraja karijere će biti na nekom režimu.

Sad je i Powell povređen pa je Bogiju nacrtana i veća uloga i minutaža. Nažalost kad budu ova 2 stisla zube u PO, mislim da neće Bogi preko 22-23 minuta. Jbg, očajna sezona, baš mu je pala cena.

Posted

Mali intermezzo:

Hakim tvrdi u svojoj biografiji da su Blejzersi 1984. nudili Hjustonu Drekslera i svoj pik na draftu za Ralfa Sampsona (centar, prvi pik iz 1983).

Što znači da je postojala šansa da u Hjustonu od početka igraju Hakim, Džordan i Dreksler. Usrali bi ligu brzpotezno.

• +1 1
Posted
5 hours ago, pbg12345 said:

zar se to ne racuna i u nba? :huh:

ne. glupo pravilo, fibino je bolje. ako je asistencija pas koji dovodi do poena, onda ne bi trebalo da ima veze da l je dato iz igre ili sa linije. jedino sto bi mozda trebalo ograniciti da se racuna jedino ako se daju oba bacanja.

• +1 1
Posted

Da, ali imaš situacije u bonusu da, lupam, neki Đorđe Gagić uhvati loptu ispod svog koša i doda je nekom Vasiliju Pušici i njega secnu odmah faulom, jer je penal završnica, i sad ovaj bilmez zbog toga treba da dobije asistenciju. Kako da ne.

• Haha 2
Posted
23 minutes ago, goofs said:

Da, ali imaš situacije u bonusu da, lupam, neki Đorđe Gagić uhvati loptu ispod svog koša i doda je nekom Vasiliju Pušici i njega secnu odmah faulom, jer je penal završnica, i sad ovaj bilmez zbog toga treba da dobije asistenciju. Kako da ne.

Kao oni vicevi kada je već prva rečenica dovoljna. :D

• Haha 2
Posted
39 minutes ago, goofs said:

Ne, to se ne racuna kao asistencija nigde. 

• +1 1
  • Haha 1