Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

e jbg

u pitanju je druga  metarkapalna kost

ako je verovati guglu oporavak traje 4/6 nedelja (verujem da u pitanju mladog coveka, sportiste, kom su dostupni najbolji lekari/klinike to moze biti samo brze)

pa ako je to tacno i nije toliko strasno kao sto zvuci na prvu

lose po njega je sto se nastavlja niz "sitnih" povreda koje mu prekidaju karijeru svako malo , a opet dobro je da nije jedna ista honicna povreda

• +1 2
  • Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

463

• 1n54jd3r

367

• Hele

259

• reg

199

Posted

Ja sam lomio metakarpalnu, 11 nedelja sam nosio gips/ortozu uz neke struje, masti, i sto nekih andraka. Na kraju mi je ruka bila mlohavija od mlohave ćune.

Metakarpalne kosti su jedne od najslabije prokrvljenih kostiju u čovečijem telu, jako sporo zarastaju.

• +1 1
  • Tužno 2
Posted

e do kurca onda

jel bio neki tezi prelom u pitanju? 

Posted

Pao sam s motora :D ali kost je samo naprsla, bliže hairline fracture nego potpunom pucanju, ništa operacija, šrafovi itd. Sad, ok, on će imati najskuplju medicinu na svetu, pa možda bude išlo brže, ali stvarno ta revitalizacija posle skidanja gipsa je ko da krećeš sve ispočetka, a još je njemu to šuterska ruka.

Posted

Neće se oporavljati duže od 2 meseca sigurno. Kako se to uopšte lomi? Vidim kaže da je naleteo na raspalog Kuzmu i tu osetio bol. Jel to strada kad previše saviješ prst u suprotnom smeru od zapoveđenog?

Posted

Kad kažu druga, do je pretpostavljam kažiprst?

Jbg, Biće bar za Eurobasket, ovde ga ne treba požurivati.

Posted

Lomi se kada se dočekuješ na ruke prilikom pada na zemlju ili kad se braniš od unstoppable force zvane Kajl Kuzma :D pretpostavljam da da, kad se kažiprst previše savije u kontra stranu, plus blunt force trauma na dlan gde se kost nalazi.

• Hvala 1
Posted
15 minutes ago, kralj said:

Kad kažu druga, do je pretpostavljam kažiprst?

Jbg, Biće bar za Eurobasket, ovde ga ne treba požurivati.

jeste druga kaziprst

kazu najcesci lom ruke su upravo te kosti, a logicno muskarci do 30 godina starosti najcesce zavrsavaju sa tom povredom

Posted (edited)
24 minutes ago, goofs said:

Lomi se kada se dočekuješ na ruke prilikom pada na zemlju ili kad se braniš od unstoppable force zvane Kajl Kuzma :D pretpostavljam da da, kad se kažiprst previše savije u kontra stranu, plus blunt force trauma na dlan gde se kost nalazi.

Ja sam lomio tako kao što opisuješ 2x, ali to cela šaka ode ka laktu. Oba puta na sportu, mala naprsnuća sa strane, odmah iznad zgloba. Mada kapiram da može da se desi da prst u prvom trenutku istrpi najveće opterećenje.

Edited by kralj
Posted

opro JJ, svaka cast.  retko ko ovako ozbiljno sprema tekmu u reg sezoni. nije pomoglo ni sto je jokic bio u pasivnom kuknjava modu pa ga je bilo lako isfrustrirati, kao ni totalna nespremnost Maloumna i ekipe. katastrofa spejsing, sta radi mpj u dunkers spotu dok je gordon u korneru? hvala fo na zidarskim petorkama sa gordonom vestbrukom i braunom, ocekujem da u plejofu svi ovako utrajajutm jokica bez lopte pa nek dobije ostala sirotilja neku tekmu

• +1 1
Posted

Ovaj Nadji uopste ne izgleda toliko lose na terenu, nista gori nego prosecan 7-9. igrac u rotaciji bilo koje ekipe (osim sto je placen jace od toga). Ispada da je problem bio samo sto su mu ubili samopouzdanje neigranjem. 

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Vidim ne propuštaju se utakmice 

Denvera, ni protiv buđave Indijane :riba:

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Bez euforije, videcemo kako ce da odigraju sledece 3 tekme na ovoj turneji po istoku.

Vulvsi "zakljucali" SGA-a pred kraj i u produzetku i dobili.

• Hvala 1