reg Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 42 minutes ago, hooyadahoo said: Zajeban Klivlend baš Ubiše siroti Njujork, morao sam da prebacim na Orlando i Memfis, ali je i tu krenuo Orlando da se odlepljuje (18 razlike na pola treće). Srećom ima gomila utakmica večeras. edit: Preokrenuše Grizliji rezultat za pet minuta, ulaze u četvrtu sa minusom od svega 3 poena, GG pokidao u trećoj. Edited 16 hours ago by reg
uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 4 hours ago, hooyadahoo said: Zajeban Klivlend baš ujebote kakav pogrom Edited 11 hours ago by uini
banecare1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago u sakramentu publika vecinski navija za GSW ...ok, mozda je egal, ali i dalje wtf momenat
banecare1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Engineer said: Što? Nezadovoljni trejdovima i rezultatima? ne znam razlog, primetio sam gledajuci highllights.
reg Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Blizu je Sakramento, verovatno gomila fanova Voriorsa živi tamo, a vlasnici sezonskih karata prodaju im mesta da pokriju cene godišnjih karata. Dešava se često u Denveru sa Voriorsima, Lejkersima, Čikagom i Bostonom. 3 1
1n54jd3r Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A veceras prava poslastica za sladokusce, stari rivali Den vs Lal, odbrana bez. Kapiram da opusteno ide tekma na 250+ poena. 1
Zli Gli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Presmesni su Lejkersi trenutno, bice verovatno setnja u parku za Nagetse i 10. uzastopna pobeda, kao sto sam i prognozirao, a onda im krecu prave utakmice od Indijane pa redom i usput dva gostovanja Oklahomi u nizu
1n54jd3r Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Zli Gli said: Presmesni su Lejkersi trenutno, bice verovatno setnja u parku za Nagetse i 10. uzastopna pobeda, kao sto sam i prognozirao, a onda im krecu prave utakmice od Indijane pa redom i usput dva gostovanja Oklahomi u nizu Gubili su nagetsi od jos smesnijih vizardsa, tako da...
Recommended Posts