Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

42 minutes ago, hooyadahoo said:

Zajeban Klivlend baš 

Ubiše siroti Njujork, morao sam da prebacim na Orlando i Memfis, ali je i tu krenuo Orlando da se odlepljuje (18 razlike na pola treće). Srećom ima gomila utakmica večeras.

edit: Preokrenuše Grizliji rezultat za pet minuta, ulaze u četvrtu sa minusom od svega 3 poena, GG pokidao u trećoj.

Edited by reg

4 hours ago, hooyadahoo said:

Zajeban Klivlend baš 

ujebote kakav pogrom

Edited by uini

u sakramentu publika vecinski navija za GSW :shock8:

...ok, mozda je egal, ali i dalje wtf momenat

Što? Nezadovoljni trejdovima i rezultatima?

5 minutes ago, Engineer said:

Što? Nezadovoljni trejdovima i rezultatima?

ne znam razlog, primetio sam gledajuci highllights. 

Blizu je Sakramento, verovatno gomila fanova Voriorsa živi tamo, a vlasnici sezonskih karata prodaju im mesta da pokriju cene godišnjih karata. Dešava se često u Denveru sa Voriorsima, Lejkersima, Čikagom i Bostonom.

A veceras prava poslastica za sladokusce, stari rivali Den vs Lal, odbrana bez. Kapiram da opusteno ide tekma na 250+ poena.

Presmesni su Lejkersi trenutno, bice verovatno setnja u parku za Nagetse i 10. uzastopna pobeda, kao sto sam i prognozirao, a onda im krecu prave utakmice od Indijane pa redom i usput dva gostovanja Oklahomi u nizu

15 minutes ago, Zli Gli said:

Presmesni su Lejkersi trenutno, bice verovatno setnja u parku za Nagetse i 10. uzastopna pobeda, kao sto sam i prognozirao, a onda im krecu prave utakmice od Indijane pa redom i usput dva gostovanja Oklahomi u nizu

Gubili su nagetsi od jos smesnijih vizardsa, tako da...

:inn:

Nenad Miljenović novi skaut Denvera.

Luka izgleda kao mladi Dačić

Meloun ni nakon poluvremena nema odgovor na odbranu Lejkersa (koji igraju bez centra) na Jokiću. Već dva napada u drugom poluvremenu se završava tako što Jokić ne uspeva da primi loptu, odlazi van reketa i onda neko pripaljuje na koš Lejkersa gde nema ko da uzme skok. U prvom je Jokić čekao ispod koša i dobio, mislim, tri faula.

Nisam gledao i to je ispostavlja se odlicna odluka. WTF? 

Plitak potok al voda duboka, Lejkersi preko noci postali veoma augodni

Ovi garbage minuti su bili bas za krvarenje iz ociju

Edited by Zli Gli