Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Kakav raspad Denvera u napadu. Na pet minuta do kraja svaki napad treba da ide na Jokica, a ne CB da uzima puteve za tri poena. 

Posted
21 minutes ago, reg said:

Rose, nešto si pričao o mirnoći Barnsa.:D

mirnoca u igri, ne kad ga idiot onako faulira. tako i treba. 
denver ima jaku navijačku grupaciju u torontu. svakakvog sveta ima 😂😂😂 

• Haha 2
Posted
5 minutes ago, banecare1 said:

kakav faul vestbruka za 3 bacanja. jebemtibudalu

Takođe je napravio tehničku na Barnsu za dva bacanja i loptu sa strane.

Posted (edited)

Stetocina. Dzaba sto se trudi i ima zelju. Rus je za penziju prezreo vec.

Barton je imao slican uticaj na zivce.

Edited by 1n54jd3r
Posted

I dodjose nekako do napada za pobedu ili produzetak. Nezaaluzeno i na Jokiceve misice.

Posted

ahahahaha...Jamal na drugi obruc za produzetak...agonije ili nade, videcemo

Posted (edited)
11 minutes ago, 1n54jd3r said:

Šta znam, ponekad sam imao utisak da se Barton ni ne trudi. Znamo da nije hteo da počinje sa klupe. Jedina dobra njegova partija koje se sećam je upravo protiv Toronta. :D

Vestbruk igra za 3 miliona, 7/8i ugovor, 18 minuta po tekmi. Igra loše, ali me vidim ga kao najveći problem Denvera u ove tri tekme.

Kakav koš Džamala, šta beše kažu, clutch shot merchant.

Edit: Blago Rosu, zavidim

Edited by reg
  • Wub 1
Posted

Ideeemo, Jokića na all star takmičenje u trojkama. 

Posted

Užasan lom noge Hendriksa.

Posted

Uh...izvukoše nekako ovu tekmu. 

Trebalo je ovaj poslednji napad da ide na MPJ-a (umesto Brauna), koji je poslednji starter koji treba da se aktivira da bi malo opuštenije gledali tekme sa Raptorsima i sličnim timovima (1/4 za tri, 5/8 za dva, 13 poena, 9 skokova).

Posted

Rekao sam vam da su prva dva poraza posledica neuigranosti i teskog rasporeda, evo rutinirali smo uvek augodne Reptorse i sad cemo isto tako Netse a onda stejtment gejm protiv Vulvsa na strani.

Gazimo, pali se masina.

• Haha 1
  • -1 1
Posted
5 hours ago, reg said:

Uh...izvukoše nekako ovu tekmu. 

Trebalo je ovaj poslednji napad da ide na MPJ-a (umesto Brauna), koji je poslednji starter koji treba da se aktivira da bi malo opuštenije gledali tekme sa Raptorsima i sličnim timovima (1/4 za tri, 5/8 za dva, 13 poena, 9 skokova).

Braun je odličan, kao što sam i pisao da će biti. Od svih poteza Denverovog Divca taj je najmanje problematičan. 

Ide sada 1 back-to-back u Bruklinu, ali taman da dogovori na poluvremenu razmenu MPJovog ugovora za Cam Johnsona i Šredera. :fantom:

Posted
5 hours ago, 1n54jd3r said:

Russ igra odbranu i nije tolika stetocina. to se samo cini jer u svakoj tekmi ima 3 poteza koji vriste ne da ga stavis na klupu, vec da ga cutujes dok tekma jos traje... ali to je Russell Westbrook experience. nije da nismo znali da ce ovako da izgleda...

mnogo veci problem je sto covek treba da vuce second unit, gde Saric i Watson izgledaju ko dva lika koja si izvukao sa ulice i obecao im veceru ako se pojave na tekmi a MPJ koji im je filler izgleda kao deer in the headlights dok bi Strawthera ja poslao po burek sa crossoverom a ne neki  profesionalni kosarkas. mnogo vise ovih sranja je do Malonea nego do Westbrooka. tim se raspada u momentima kada se prvi starter izmeni. totalna i apsolutna neuigranost, igraci ne znaju gde je levo, u napadu samo sto se ne sudaraju medjusobno... to je zato sto je Maloneova filozofija kad izgubi 85-83 da narednih 10 dana jos vise forsira odbranu, jer ako prime samo 3 poena manje, to je lagana pobeda

Posted

Tek su 3 utakmice prošle, ali mi se dopada kako je Klay legao Dalasu :)

U predsezoni je imao neke fail utakmice, ali ove prve 3 su skroz korektne.

Deluje da opet uziva u kosarci.

• +1 2
Posted
5 hours ago, freakns said:

Russ igra odbranu i nije tolika stetocina. to se samo cini jer u svakoj tekmi ima 3 poteza koji vriste ne da ga stavis na klupu, vec da ga cutujes dok tekma jos traje... ali to je Russell Westbrook experience. nije da nismo znali da ce ovako da izgleda...

mnogo veci problem je sto covek treba da vuce second unit, gde Saric i Watson izgledaju ko dva lika koja si izvukao sa ulice i obecao im veceru ako se pojave na tekmi a MPJ koji im je filler izgleda kao deer in the headlights dok bi Strawthera ja poslao po burek sa crossoverom a ne neki  profesionalni kosarkas. mnogo vise ovih sranja je do Malonea nego do Westbrooka. tim se raspada u momentima kada se prvi starter izmeni. totalna i apsolutna neuigranost, igraci ne znaju gde je levo, u napadu samo sto se ne sudaraju medjusobno... to je zato sto je Maloneova filozofija kad izgubi 85-83 da narednih 10 dana jos vise forsira odbranu, jer ako prime samo 3 poena manje, to je lagana pobeda

Vuce, vuce na dno:fantom: Denver bi jedino mogao spasiti neki kvalitetan trejd, da vrate Brown-a i dodaju jos nekog sutera.