banecare1 Posted yesterday at 07:52 Posted yesterday at 07:52 25 minutes ago, uini said: mislim da su to sve stavili u video vidim sada da ima. steta, a tako sam lepo prepricao svojim recima 6
Hele Posted yesterday at 10:12 Posted yesterday at 10:12 2 hours ago, uini said: mislim da su to sve stavili u video Takve informacije se nalaze u videu koji je postavljen 5
goofs Posted yesterday at 14:48 Posted yesterday at 14:48 Džavobte Grin izlazi iz ugovora sa Pelikansima i potpisuje za Kavse. Meanwhile in colorado
uini Posted yesterday at 15:29 Posted yesterday at 15:29 9 minutes ago, Moća said: A Bojan Bogdanovic? Bogdanovic didn't play for the Nets this season after undergoing surgeries on his left foot and wrist during the offseason. He'll undergo another surgery on his left foot soon and a new timetable will likely be announced.
goofs Posted yesterday at 17:52 Posted yesterday at 17:52 a jbt leba, izgleda da je Wemby out za sezonu, ima krvni ugrušak 4
Amos Posted yesterday at 18:00 Posted yesterday at 18:00 (edited) Edit: sad vidim, užas Edited yesterday at 18:01 by Amos
goofs Posted yesterday at 19:17 Posted yesterday at 19:17 Brandon Ingram je izgleda imao isti problem, isto u ramenu 2019, otpauzirao ostatak sezone i vratio se ko nov za sledecu (izborio i All-Star). Tako da se nadamo da je i ovde slična stvar, u suštini ako je to izolovan incident neće imati problema nadalje, no ako je nešto hronično upitna mu je i karijera, što bi stvarno bilo katastrofa 2 1
kralj Posted yesterday at 20:53 Posted yesterday at 20:53 Ajd da pitam kao mali Đokica, jel bavljenje sportom podstiče zgrušavanje krvi?
goofs Posted yesterday at 21:02 Posted yesterday at 21:02 Ne bih rekao, nikad čuo za korelaciju ta dva. Jedino što mi pada na pamet je što u kontaktnim sportovima uvek imaš neke podlive, modrice, to je sve zgrušana krv, ali to je normalan proces, njemu se ovde ugrušak zaglavio u krvnom sudu, kako to nastaje boga pitaj. 1
banecare1 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago samo trojke suta prvu trecinu 3/7 i ima jos par minuta da se igra u prvoj
reg Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakav cirkus, Roki u odelu koji pleše na sred terena sa grupom plesačica u kratkim suknjama deluje ozbiljnije od Nagetsa, koji ne mogu da se odlepe protiv Šarlota koji igra b2b bez Lamela i Vilijamsa (Nurkić je dobio dve lične u prvih par minuta tekme). Jedina dobra stvar je što Džamal igra dobro. 1
Recommended Posts