February 17Feb 17 Gledao sam ja, doduše samo polufinala. Bila mi neka deca u gostima, pa tražili da se gleda. Moram da priznam da je ovaj format dosta zanimljiviji od prethodnih. Četiri ekipe i igra se do 40 poena, tako da nije bilo situacija da se njih 2-3 kojima krene šut ispucava do besvesti. Bilo je par faulova , a čak ni debeli nije izgledao previše kao nezainteresovana trutina. edit: doduše toliko me zanima da nisam ni pogledao ko je pobedio u finalu. Edited February 17Feb 17 by bios
February 17Feb 17 Полуфинала су била много боља и компетитивнија, на моменте се играла одбрана на нивоу неке ладовина утакмице регуларног дела, типа Шарлот-Вашингтон. У финалу ови Јокићевци нису могли да убоду кош никако, имали су типа 1-10 из игре тако да је било решено у старту, после је постало онако класична спрдња и егзибиција, Каријево шутирање с пола терена и слично. Све у свему бесмислена манифестација, можда за нијансу смисленија него претходних година.
February 17Feb 17 Ovo može da spase samo 1 na 1 turnir sa top 10 imena. Oni to nemaju da plate, tako da ništa onda.
February 18Feb 18 Quote Michael Jordan is the only player in league history to win MVP, Scoring Title, 1st Team All-Defensive selection, NBA Championship, and Finals MVP in the same year. He did it four times (1990-91, 1991-92, 1995-96, and 1997-98). I za ove četiri sezone propustio je ukupno dve utakmice. Ćaća.
February 19Feb 19 To je bila kosarka... https://www.instagram.com/reel/DF0r2kGSqox/?utm_source=ig_web_copy_link
February 19Feb 19 Nekad si morao da propisas krv i znoj na obe strane terena za milion ili ako si zvezda par miliona godisnje dok danas svi samo laganica u napadu a velike pare kaplju i onom poslednjem koji mase peskirom na klupi Nema vise staaaarih grubih faulova ko na prosecnom basketu u naselju, tuga Edited February 19Feb 19 by Zli Gli
February 19Feb 19 31 minutes ago, Zli Gli said: Nekad si morao da propisas krv i znoj na obe strane terena za milion ili ako si zvezda par miliona godisnje dok danas svi samo laganica u napadu a velike pare kaplju i onom poslednjem koji mase peskirom na klupi Nema vise staaaarih grubih faulova ko na prosecnom basketu u naselju, tuga Mogli su komotno da se bave rvanjem i boksom i tako da propisavaju krv i znoj, zalutali su u kosarku jbg.
February 19Feb 19 29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Faul na zemlji, lopta sa strane Faul u napadu, nije ostavio MJ-u mesto za doskok.
February 20Feb 20 imao je lamelo jos vazniji lep ulaz na samom kraju za +4 i pobedu. posle lebron u poslednjem napadu promasio dve trice za produzetke