Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

441

• 1n54jd3r

339

• Hele

248

• uini

196

Posted (edited)

Gledao sam ja, doduše samo polufinala. Bila mi neka deca u gostima, pa tražili da se gleda. Moram da priznam da je ovaj format dosta zanimljiviji od prethodnih. Četiri ekipe i igra se do 40 poena, tako da nije bilo situacija da se njih 2-3 kojima krene šut ispucava do besvesti. Bilo je par faulova :D, a čak ni debeli nije izgledao previše kao nezainteresovana trutina. 

edit: doduše toliko me zanima da nisam ni pogledao ko je pobedio u finalu.  

Edited by bios
Posted

Полуфинала су била много боља и компетитивнија, на моменте се играла одбрана на нивоу неке ладовина утакмице регуларног дела, типа Шарлот-Вашингтон.

У финалу ови Јокићевци нису могли да убоду кош никако, имали су типа 1-10 из игре тако да је било решено у старту, после је постало онако класична спрдња и егзибиција, Каријево шутирање с пола терена и слично.

Све у свему бесмислена манифестација, можда за нијансу смисленија него претходних година.

Posted

Ovo može da spase samo 1 na 1 turnir sa top 10 imena. Oni to nemaju da plate, tako da ništa onda. 

Posted

Michael Jordan is the only player in league history to win MVP, Scoring Title, 1st Team All-Defensive selection, NBA Championship, and Finals MVP in the same year. He did it four times (1990-91, 1991-92, 1995-96, and 1997-98).

I za ove četiri sezone propustio je ukupno dve utakmice. Ćaća.

• +1 4
  • Wub 3
Posted (edited)

Nekad si morao da propisas krv i znoj na obe strane terena za milion ili ako si zvezda par miliona godisnje dok danas svi samo laganica u napadu a velike pare kaplju i onom poslednjem koji mase peskirom na klupi

Nema vise staaaarih grubih faulova ko na prosecnom basketu u naselju, tuga

Edited by Zli Gli
Posted

Faul na zemlji, lopta sa strane

• Haha 1
Posted
31 minutes ago, Zli Gli said:

Nekad si morao da propisas krv i znoj na obe strane terena za milion ili ako si zvezda par miliona godisnje dok danas svi samo laganica u napadu a velike pare kaplju i onom poslednjem koji mase peskirom na klupi

Nema vise staaaarih grubih faulova ko na prosecnom basketu u naselju, tuga

Mogli su komotno da se bave rvanjem i boksom i tako da propisavaju krv i znoj, zalutali su u kosarku jbg.

Posted
29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Faul na zemlji, lopta sa strane

Faul u napadu, nije ostavio MJ-u mesto za doskok.

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

imao je lamelo jos vazniji lep ulaz na samom kraju za +4 i pobedu. posle lebron u poslednjem napadu promasio dve trice za produzetke

• +1 1
Posted

mislim da su to sve stavili u video

• +1 1
  • Haha 2