goofs Posted Sunday at 10:40 Posted Sunday at 10:40 Kakva sahrana na AllStar topiću Skills challenge je sad bio u paru, Klivlend pobediJo, a najzanimljivije od svega je što su Pol i Vembajama uspeli da budu diskvalifikovani. Imaju tri pozicije sa kojih treba ubaciti šut, iz maks tri pokušaja, oni su tu samo bacali lopte u generalnom pravcu koša da bi uštedeli vreme, a kao to se ne sme. Trojke su mršave bile, mada zabavne i baš dobra imena su se pojavila na takmičenju (i imam utisak da je ovo najkonstantnije takmičenje na Olstaru kroz istoriju). Bilo samo par vrhunskih sekvenci, više je bio brick-fest. Pobedio Hero nakon što je jedva preteko iz polufinala u finale. Kad se setim da sam se nekada budio za ovo da gledam Peju. Na kraju kuc takmičenje, oped dobio white-man-can't-jump iz Orlanda, i nisu mu loša bila, ali i nije imao neku konkurenciju. Maksimalno su muzli Vinsa Kartera, flashback na njegova kucanja, pa neki introi, pa gde ste bili kad je on tako kuco, pa njegovi komentari. Ovo baš živi na aparatima. 2
1n54jd3r Posted Sunday at 15:50 Posted Sunday at 15:50 Nema svrhe buditi se za ASW. Blizu je trenutak da nema zelje ni brzinski odgledati highlights-e. 1
goofs Posted Sunday at 15:55 Posted Sunday at 15:55 Kakvo crno budjenje, jutros sve bilo na YT spremno na gotovs, srezano i bez reklama 1
Zli Gli Posted Sunday at 19:34 Posted Sunday at 19:34 23 hours ago, bags said: https://nabraj.com/blog/basketball-solved-sport/ Sve su izracunali, Durant je dao izjavu da zele sve na OI da dobiju po 50 razlike, poslali najjaci tim... a od debakla ih je delila jedna otvorena trojka Dobrica ili da se Jokic ne raspadne spolja totalno. Bice da su resili samo NBA ligu, ne kosarku kao sport. Inace, slucajno sam naleteo na jutjubu na ovog Dilana Harpera sto se prognozira kao drugi pik, decko bi mogao biti odlican igrac ako ne upadne u neku dozivotno luzersku fransizu. Malo cudan sut ali izgleda da mu radi posao, da smanji rizicna dodavanja tj. izgubljene lopte i bice top. 1
kralj Posted Sunday at 22:27 Posted Sunday at 22:27 Oscilira, dobra je generacija. U top 5 je sigurno. Znaš ko mu je ćale?
Fins fleet Posted Monday at 04:05 Posted Monday at 04:05 12 hours ago, 1n54jd3r said: Nema svrhe buditi se za ASW. Blizu je trenutak da nema zelje ni brzinski odgledati highlights-e. Cu highlightsi. Mozda odgledam zakucavanja, ako mi kazete da je bilo nesto zanimljivo.
Moća Posted Monday at 06:18 Posted Monday at 06:18 7 hours ago, kralj said: Oscilira, dobra je generacija. U top 5 je sigurno. Znaš ko mu je ćale? Ron Harper onako na slepo? 2
Hele Posted Monday at 08:48 Posted Monday at 08:48 (edited) Kako u ovoj njihovoj pahuljica kulturi, gde paze stalno da nekog slucajno ne povrede i ne uvrede, niko se ne zali na ovaj parket? Meni utice na oci i psihicko zdravlje, da zivim tamo, tacno bih podneo tuzbu. Edited Monday at 08:48 by Hele
Zli Gli Posted Monday at 09:09 Posted Monday at 09:09 10 hours ago, kralj said: Oscilira, dobra je generacija. U top 5 je sigurno. Znaš ko mu je ćale? Nisam ni razmisljao o tome ali skontao cim si pitao. Nedavno sam tek video da je on do Bulsa bio otprilike neki Dzordan za sirotinju, tipa 20/5/5 u karijeri do tad a onda naglo postao roleplayer u Cikagu
goofs Posted Monday at 09:19 Posted Monday at 09:19 Imao je gadnu povredu u Klipersima, pokidao ACL i hrskavicu u kolenu, početkom 90ih takve povrede su umele da budu i career-ending. Nije nikad bio više onaj stari nakon toga, pa mu je i prirodno bila svedena uloga u Čikagu. Bio posle i u Lejkersima za ono Šek/Kobi prstenje. Odličan igrač, pametan. 2
bags Posted Monday at 09:38 Posted Monday at 09:38 Harper je uvek igrao za klubove koje sam mrzeo ali izuzetno racionalan i proracunat play. Tacno je bio profil da se uklopi u tim sa 2,3 superstara i pruzi maksimum bez sujete. 2
Hele Posted Monday at 15:00 Posted Monday at 15:00 Mac osurio, malo nepravedno prema njemu njegova kucanja ne dobijaju dovoljnu paznju jer je ceo ASW sranje.
Recommended Posts