Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Kakva sahrana na AllStar topiću :fantom: 

Skills challenge je sad bio u paru, Klivlend pobediJo, a najzanimljivije od svega je što su Pol i Vembajama uspeli da budu diskvalifikovani. Imaju tri pozicije sa kojih treba ubaciti šut, iz maks tri pokušaja, oni su tu samo bacali lopte u generalnom pravcu koša da bi uštedeli vreme, a kao to se ne sme.

Trojke su mršave bile, mada zabavne i baš dobra imena su se pojavila na takmičenju (i imam utisak da je ovo najkonstantnije takmičenje na Olstaru kroz istoriju). Bilo samo par vrhunskih sekvenci, više je bio brick-fest. Pobedio Hero nakon što je jedva preteko iz polufinala u finale. Kad se setim da sam se nekada budio za ovo da gledam Peju.

Na kraju kuc takmičenje, oped dobio white-man-can't-jump iz Orlanda, i nisu mu loša bila, ali i nije imao neku konkurenciju. Maksimalno su muzli Vinsa Kartera, flashback na njegova kucanja, pa neki introi, pa gde ste bili kad je on tako kuco, pa njegovi komentari. Ovo baš živi na aparatima.

• +1 2
  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

340

• Hele

249

• reg

196

Posted

Nema svrhe buditi se za ASW. Blizu je trenutak da nema zelje ni brzinski odgledati highlights-e.

• +1 1
Posted

Kakvo crno budjenje, jutros sve bilo na YT spremno na gotovs, srezano i bez reklama :thumbup:

• +1 1
Posted
23 hours ago, bags said:

Sve su izracunali, Durant je dao izjavu da zele sve na OI da dobiju po 50 razlike, poslali najjaci tim... a od debakla ih je delila jedna otvorena trojka Dobrica ili da se Jokic ne raspadne spolja totalno. Bice da su resili samo NBA ligu, ne kosarku kao sport.

Inace, slucajno sam naleteo na jutjubu na ovog Dilana Harpera sto se prognozira kao drugi pik, decko bi mogao biti odlican igrac ako ne upadne u neku dozivotno luzersku fransizu. Malo cudan sut ali izgleda da mu radi posao, da smanji rizicna dodavanja tj. izgubljene lopte i bice top.

• +1 1
Posted

Oscilira, dobra je generacija. U top 5 je sigurno. Znaš ko mu je ćale?

Posted
12 hours ago, 1n54jd3r said:

Nema svrhe buditi se za ASW. Blizu je trenutak da nema zelje ni brzinski odgledati highlights-e.

Cu highlightsi. Mozda odgledam zakucavanja, ako mi kazete da je bilo nesto zanimljivo.

Posted
7 hours ago, kralj said:

Ron Harper onako na slepo?

• +1 2
Posted (edited)

Kako u ovoj njihovoj pahuljica kulturi, gde paze stalno da nekog slucajno ne povrede i ne uvrede, niko se ne zali na ovaj parket?

Meni utice na oci i psihicko zdravlje, da zivim tamo, tacno bih podneo tuzbu.

Edited by Hele
Posted
10 hours ago, kralj said:

Nisam ni razmisljao o tome ali skontao cim si pitao. Nedavno sam tek video da je on do Bulsa bio otprilike neki Dzordan za sirotinju, tipa 20/5/5 u karijeri do tad a onda naglo postao roleplayer u Cikagu

Posted

Imao je gadnu povredu u Klipersima, pokidao ACL i hrskavicu u kolenu, početkom 90ih takve povrede su umele da budu i career-ending. Nije nikad bio više onaj stari nakon toga, pa mu je i prirodno bila svedena uloga u Čikagu. Bio posle i u Lejkersima za ono Šek/Kobi prstenje. Odličan igrač, pametan.

• +1 2
Posted

Harper je uvek igrao za klubove koje sam mrzeo ali izuzetno racionalan i proracunat play. Tacno je bio profil da se uklopi u tim sa 2,3 superstara i pruzi maksimum bez sujete.

• +1 2
Posted

Mac osurio, malo nepravedno prema njemu njegova kucanja ne dobijaju dovoljnu paznju jer je ceo ASW sranje.