Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)
15 minutes ago, banecare1 said:

klupa :lol:

kakva kaubojstina

Šarić izgleda potpuno jezivo, na momenat sam poželeo da Meloun ubaci Nađija. Ubedljivo najgori.

Edited by reg
  • -1 1
Posted
39 minutes ago, 1n54jd3r said:

Nervira me sto Jokica upadljivo boli paja da zasmeta bilo kome ko krene na ulaz. Ajde sto ne akoci, nego ni ruku da podigne. Inace masa tekmi veceras u terminu 00:30h.

Krenuo da smeta, prva njegova blokada večeras, pa onda opet dva lagana ulaza. 

Koliko god da je klupa loša, starteri nisu napravili neku razliku, Gordon i MPJ još uvek igraju ispod svog proseka u reg. sezoni. 

• +1 1
Posted

Ne bih cekao drugo poluvreme. Kod Denvera je Jokic jedini na koga mozes da se oslonis da ce imati neku konstantu produkciju. Ovi ostali, kao da cekaju extension year ne bi li krenuli da se trude. Jebali ih milioni njihovi, izgubili sve dabogda.

• +1 2
Posted (edited)

Od ovih Denver podcastera mislim da SwipaCam najviše (opravdano) pizdi na dovođenje Šarića, biće dobar rant večeras. 

Treba im rezervni centar i šuter koji može da izmuze faul za klupu.

Prošle godine je Džekson barem bezidejno čekao da 20 sekundi  isteče pre nego što opali, znali su da potroše svojih 5 minuta. Ove sezone Vestbruk baci pas Šariću u sedmoj sekundi i ovome ispadne lopta. Votson se zaleti u kontru i promaši polaganje i sl.

Edited by reg
Posted

-15 protiv raspalog Toronta, pa jbt...ne znam da li su ikada u Jokic eri startovali sezonu sa 3 poraza

Posted (edited)
17 minutes ago, 1n54jd3r said:

-15 protiv raspalog Toronta, pa jbt...ne znam da li su ikada u Jokic eri startovali sezonu sa 3 poraza

Nisu još izgubili. Imali su dva poraza na početku 20-21, oba kod kuće od Kingsa i Klipersa.

Edited by reg
Posted

Vestrbrukara poboljso procente suta, trenutno je na 2 od 12 tj. 16,6 posto.

Bio je na 11 posto pre pocetka meca.

• Tužno 1
Posted

kako je barnes opak igrac. nisam ništa novo rekao, ali pregled igre, mirnoca i zrelost :ziga:

Posted

Rose, nešto si pričao o mirnoći Barnsa.:D

• Haha 1
Posted

Spustise na -2. Jokic tek treba da se vrati u igru.

Posted

Ali brzo se Rus postarao da vrati momentum na stranu domacina. Zal boze fizikalija u kombinaciji sa onako niskim IQ.

• +1 1
Posted

Začas -6. Konstanta večeras je užasan skok, cenim da će Toronto imati 20 skokova u napadu do kraja.

Posted (edited)

kakav faul vestbruka za 3 bacanja. jebemtibudalu

Edited by banecare1
  • +1 1