reg Posted October 29 Posted October 29 (edited) 15 minutes ago, banecare1 said: klupa kakva kaubojstina Šarić izgleda potpuno jezivo, na momenat sam poželeo da Meloun ubaci Nađija. Ubedljivo najgori. Edited October 29 by reg 1
reg Posted October 29 Posted October 29 39 minutes ago, 1n54jd3r said: Nervira me sto Jokica upadljivo boli paja da zasmeta bilo kome ko krene na ulaz. Ajde sto ne akoci, nego ni ruku da podigne. Inace masa tekmi veceras u terminu 00:30h. Krenuo da smeta, prva njegova blokada večeras, pa onda opet dva lagana ulaza. Koliko god da je klupa loša, starteri nisu napravili neku razliku, Gordon i MPJ još uvek igraju ispod svog proseka u reg. sezoni. 1
1n54jd3r Posted October 29 Posted October 29 Ne bih cekao drugo poluvreme. Kod Denvera je Jokic jedini na koga mozes da se oslonis da ce imati neku konstantu produkciju. Ovi ostali, kao da cekaju extension year ne bi li krenuli da se trude. Jebali ih milioni njihovi, izgubili sve dabogda. 2
reg Posted October 29 Posted October 29 (edited) Od ovih Denver podcastera mislim da SwipaCam najviše (opravdano) pizdi na dovođenje Šarića, biće dobar rant večeras. Treba im rezervni centar i šuter koji može da izmuze faul za klupu. Prošle godine je Džekson barem bezidejno čekao da 20 sekundi isteče pre nego što opali, znali su da potroše svojih 5 minuta. Ove sezone Vestbruk baci pas Šariću u sedmoj sekundi i ovome ispadne lopta. Votson se zaleti u kontru i promaši polaganje i sl. Edited October 29 by reg
1n54jd3r Posted October 29 Posted October 29 -15 protiv raspalog Toronta, pa jbt...ne znam da li su ikada u Jokic eri startovali sezonu sa 3 poraza
Popular Post Ros Posted October 29 Popular Post Posted October 29 (edited) Edited October 29 by Ros 12 2
reg Posted October 29 Posted October 29 (edited) 17 minutes ago, 1n54jd3r said: -15 protiv raspalog Toronta, pa jbt...ne znam da li su ikada u Jokic eri startovali sezonu sa 3 poraza Nisu još izgubili. Imali su dva poraza na početku 20-21, oba kod kuće od Kingsa i Klipersa. Edited October 29 by reg
Hele Posted October 29 Posted October 29 Vestrbrukara poboljso procente suta, trenutno je na 2 od 12 tj. 16,6 posto. Bio je na 11 posto pre pocetka meca. 1
Ros Posted October 29 Posted October 29 kako je barnes opak igrac. nisam ništa novo rekao, ali pregled igre, mirnoca i zrelost
1n54jd3r Posted October 29 Posted October 29 Ali brzo se Rus postarao da vrati momentum na stranu domacina. Zal boze fizikalija u kombinaciji sa onako niskim IQ. 1
reg Posted October 29 Posted October 29 Začas -6. Konstanta večeras je užasan skok, cenim da će Toronto imati 20 skokova u napadu do kraja.
banecare1 Posted October 29 Posted October 29 (edited) kakav faul vestbruka za 3 bacanja. jebemtibudalu Edited October 29 by banecare1 1
Recommended Posts