Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Zli Gli said:

Ocekivalo se za Hjuston 

Ali kako su izgubili!

• +1 2
  • Haha 5
  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

340

• Hele

249

• reg

196

Posted

Jovic jos malo i ulazi i konkurenciju za NBA Most Improved Player.

Posted
2 minutes ago, Hele said:

Jovic jos malo i ulazi i konkurenciju za NBA Most Improved Player.

neizvodljivo je, ima baš puno tu likova sa mnogo većom ulogom u ekipi, da ne pominjem tih 5-6 od kojih će neko sigurno uzeti

ali imaš onda i te igrače iz drugog plana, kao npr amen thompson, norman powell, dyson daniels, zubac, duren, christian braun, hunter, ko zna koliko još njih

• +1 2
Posted

Tačno sam znao pre gledanja highlightsa da je dao tipa 5 trojki. 

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Ocekivalo se za Hjuston ali isto tako i za Memfis mozda jos vise ali 9-1 u zadnjih 10, ne jebu zivu silu. Morant, Bejn, JJJ, Smart i grupa anonimusa, s tim sto ova cetvorica ne znam da li su odigrali 5 meceva zajedno. Misterija.

Meni mirise na Tuomas Iisalo effect.

• +1 2
Posted

Kaže Denis Šruder da je NBA moderno ropstvo na kraju dana. Odredjuju drugi gde će te trejdivati iako imaš ugovor. Mnogo teška priča, brt.

• +1 2
  • Haha 3
  • Tužno 4
Posted
5 hours ago, Amos said:

Ali kako su izgubili!

partizanski

Posted
6 minutes ago, Amos said:

Kaže Denis Šruder da je NBA moderno ropstvo na kraju dana. Odredjuju drugi gde će te trejdivati iako imaš ugovor. Mnogo teška priča, brt.

šta kaže, je l' se oporavio od onda kad je ispao glup i nije uzeo 90 miliona? 

• +1 3
Posted

Kuzma gura Bakse ispod druge kecelje, što znači da će moći da obave još jedan trejd.

Wizardsi su skratili jednu godinu deadweighta

Posted

Kuzma je i takav u top3 najprecenjenija igrača lige.

Posted
2 hours ago, Amos said:

Nije ropstvo ali jeste zapravo neobično van konteksta sporta. Zamisli firma za koju sad radim mi pošalje mail, da su me menjali za kolegu iz firme 500km odavde pa ajde ti lepo se pakuj. 

• +1 1
Posted

Pa šta znam, deluje kao ozbiljan mentol i da je glava problem, kad bi ga neko malo sredio bio bi koristan. Bio je dosta koristan Lejkersima onda kad su uzeli titulu, sve ovo nakon toga je mački o rep, većina G league timova je ozbiljnija organizacija od Wizardsa

• +1 1