Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Veceras igraju Mevsi i Siksersi, a umesto razmene zastavica na centru, pre pocetka utakmice oni su razmenili par igraca, lololo

The Philadelphia 76ers are trading Caleb Martin to the Dallas Mavericks, sources tell ESPN.

Dallas is sending Quentin Grimes and Philadelphia's 2025 second-round pick back to the 76ers for Martin, sources tell ESPN.

Da ostane zapisano da ni ovaj trejd ne razumem.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

340

• Hele

249

• reg

196

Posted

jednostavno je, grimesu istice ugovor na leto i mavericksi ga ne zele platiti.

• Haha 2
Posted

Morey said lemme talk to this Nico guy, he seems reasonable

• Haha 3
  • -1 1
Posted

Sad kad Butara objavi potpisivanje Tori Krega biće vam svima krivo kakvog ste čoveka napadali

• Haha 1
Posted

8 hours ago, uini said:

ovo ce se prlicno zeznuto odraziti na sve fransize, tj poverenje koje superstarovi imaju; ocekujem razne klauzule u ugovoru feat izdrkavanja, jer ako trejdujes luku kao da je random taurean prince, pa ga jos ojadis za supermax usput, bice bas tesko postici dogovor u free agencyju, let alone da nekog tvrdoglavijeg ovako deportujes a taj tvrdoglaviji samo javi aktuelnom klubu, srecno sa akvizicijon mene, pocnite da radite na mom transferu u klub jedan ili klub tri.

Ja mislim da će posle ovoga doći do kompleksnijih trade kickera u ugovorima "franšiznih" igrača, kada novi klub ne može zbog pravila da ti da iste pare kao prethodni, pre nego povećavanje broja no trade klauzula.

Ne znam kakve garancije imaju Lejkersi da će Luka da potpiše dugoročan ugovor sa njima.

4 hours ago, Amos said:

Sad kad Butara objavi potpisivanje Tori Krega biće vam svima krivo kakvog ste čoveka napadali

Ne bilo kakvo potpisivanje, obavezno dati waiveovanom Kregu opciju za 2025/26.:nobles:

• +1 2
Posted

Mrzi me da tražim, ali u jednom od onih dynasty intervjua But je rekao nešto u stilu "evo, možemo mi sad da uzimamo veterane na po godinu dana, npr. Tori Kreg je slobodan, ali neću to da radim." Možda ako je povreda Votsona ozbiljnija i dovede igrača koji je sličan Kregu.

Boston rutinski protiv Klivlenda u gostima. Derek Vajt pogodio dve trojke kada je Klivlend pokušavao da se vrati u utakmicu na nekih 3 minuta do kraja.

Lejkersi igraju protiv Klipersa, Luka prisutan.

Screenshot 2025-02-05 040745.png

Posted

slusao sam konferenciju. utisak je da posle prvobitnog soka okrece novi list i koncentrise se  na rezultate u lejkersima sa jos vecom motivacijom. kao da ima puno izbora. ja cu svakako nastaviti da navijam za njegove klubove

• +1 2
Posted (edited)
4 hours ago, reg said:

Ne znam kakve garancije imaju Lejkersi da će Luka da potpiše dugoročan ugovor sa njima

Pa ne mogu da imaju ako pre trejda nisu komunicirali s njim. Ostaje im da ga odobrovolje na LAL i LA. 

I da mu se javi neko iz FO da pričom "znaš, mislim ovo ti je off the record, kontaktirao me prijatelj iz jedne kompanije, kaže žele da ti daju sponzorski ugovor, samo napiši cifru".

Jer ako nema supermaxa, šta ga briga da li će da igra ovde ili onde? Igraće tamo gde mu se sviđa, a ima taj nadrkan prosečni Srbin™ vajb. 

Ko zna kako će da reaguje i na to da dolazi u Lebronov tim. Svedočićemo u narednom periodu ljigavoj propagandi o bromance između njih dvojice, ali neće to tako lako ići, obojica su The guy.

Edited by Malvo
Posted

LaVine who?

Buzelis beeejbe!

10/10 iz igre!

• +1 1
Posted

Vratio se Embidara, tripl dabl noćas. Hjuston izgubio četvrtu utakmicu za redom. 

Posted

Ocekivalo se za Hjuston ali isto tako i za Memfis mozda jos vise ali 9-1 u zadnjih 10, ne jebu zivu silu. Morant, Bejn, JJJ, Smart i grupa anonimusa, s tim sto ova cetvorica ne znam da li su odigrali 5 meceva zajedno. Misterija.

Posted

Bronny ubacio prvu trojku u karijeri nepunih 48 sati nakon što mu je Luka Dončić postao saigrač. Koincidencija? Ne bih rekao.

• Haha 2
Posted

Bronny i 46 miliona za Jimmy Butlera, who says no? 

• Vojvodo,serdare 1
Posted
8 hours ago, reg said:

Ne znam kakve garancije imaju Lejkersi da će Luka da potpiše dugoročan ugovor sa njima.

Nemaju nikakve garancije, ali realno gde će da ide? Lejkersi su najpoznatiji tim na svetu, jedno od 2-3 najveća tržišta u Americi, igrači ne odlaze odatle svojom voljom.