Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

340

• Hele

249

• reg

196

Posted

Odjednom više nikom nije ništa.

Nego, malo poprima iritantne razmere sve ovo sa Lukom, kaže ''taman kupio u Dalasu kuću od 15M$ kad je stigla vest o trejdu, Luka je plakao neutešan.'' (tako nešto)

fuckin' 1st world and its problems.

• +1 5
Posted

Poprima ogromne razmere (i trajaće godinama) jer su navijači Dalasa ubiveni u pojam, pa se hvata trend zbog klikova i pregleda, i samim tim piše sve i svašta.

Sa Lukine (i Dejvisove takođe) strane - nit prvi, nit poslednji igrač koji je trejdovan. Čak je i Luka ostao kratak za neke ogromne novce zbog ovoga, pa cenim da se ne potresa preterano. 

Posted

ovo ce se prlicno zeznuto odraziti na sve fransize, tj poverenje koje superstarovi imaju; ocekujem razne klauzule u ugovoru feat izdrkavanja, jer ako trejdujes luku kao da je random taurean prince, pa ga jos ojadis za supermax usput, bice bas tesko postici dogovor u free agencyju, let alone da nekog tvrdoglavijeg ovako deportujes a taj tvrdoglaviji samo javi aktuelnom klubu, srecno sa akvizicijon mene, pocnite da radite na mom transferu u klub jedan ili klub tri.

• +1 2
Posted

...pri cemu mavsi nisu trazili pikove i onladinu, niti su se pojacali za ove dane, tako da je motiv ituzetno murky, bas sve kako ne treba. silver ce gorko plakati kao sto sns place.

Posted

da, ovo je u neku ruku presedan i rušenje vizije, supermaxovi su bili osmišljeni kako bi mala tržišta zadržavala svoje zvezde, a sad ispada da je dalas trejdovao, i to luku fckin dončića, da ne bi morao da mu da supermax

• +1 2
Posted

@goofs, ma nema shanse da su ga trejdovali zbog toga, jer luku mozes da trejdujes vecini timova odmah kad potpise taj supermax.

• +1 1
Posted

pa ne znam, mislim niko ne zna tacno zasto su ga trejdovali, ali najcesci narativ je to da se brinu sto ne vodi racuna o svom telu i sto ce zavrsiti vezanih ruku, kao Fila sa Embidom

Embida trenutno nijedan tim u ligi ne bi tako ni govnavom motkom, a bio je MVP pre godinu i po dana

Posted

Kakve su bile reakcije kad je KG prešao u Seltikse?

Može li se meriti sa ovim?

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Ni blizu, pre svega Garnet je hteo da ide, desilo se sve u medjusezoni, a Sota je dobila 5 igrača i 2 pika za uzvrat. I to je sve bilo u eri pre "procesa", kada su živi igrači u trejdu imali veću težinu nego daleki pikovi.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Rizik Donićeve povrede sigurno je veći jer mnogo gine u odbrani, treba i to imati u vidu. :evilsmile:

Posted
16 minutes ago, goofs said:

pa ne znam, mislim niko ne zna tacno zasto su ga trejdovali, ali najcesci narativ je to da se brinu sto ne vodi racuna o svom telu i sto ce zavrsiti vezanih ruku, kao Fila sa Embidom

Embida trenutno nijedan tim u ligi ne bi tako ni govnavom motkom, a bio je MVP pre godinu i po dana

ne mogu se porediti ta dva rizika

ali taman i da mogu (a ne mogu), nacin na koji je ovo izvedeno vrishti "nameran pucanj u shutersku nogu", samo jos da vidimo zasto, da li je las vegas ili neka licna korupcija ili nesto trece.

• +1 3
  • -1 1
Posted

ma nema teorije da su ga iz kosarkaskih razloga trejdovali. najvise smisla ima ona prica oko vlasnika protivu teksaskih kockarskih zakona i potenc selidbe u vegas, u svakom slucaju su neke zakulisne radnje koje nemaju veze sa sportom

• +1 4
Posted (edited)

Edited by Čutura
  • +1 1