Valk Posted February 4 Posted February 4 Odjednom više nikom nije ništa. Nego, malo poprima iritantne razmere sve ovo sa Lukom, kaže ''taman kupio u Dalasu kuću od 15M$ kad je stigla vest o trejdu, Luka je plakao neutešan.'' (tako nešto) fuckin' 1st world and its problems. 5
goofs Posted February 4 Posted February 4 Poprima ogromne razmere (i trajaće godinama) jer su navijači Dalasa ubiveni u pojam, pa se hvata trend zbog klikova i pregleda, i samim tim piše sve i svašta. Sa Lukine (i Dejvisove takođe) strane - nit prvi, nit poslednji igrač koji je trejdovan. Čak je i Luka ostao kratak za neke ogromne novce zbog ovoga, pa cenim da se ne potresa preterano.
uini Posted February 4 Posted February 4 ovo ce se prlicno zeznuto odraziti na sve fransize, tj poverenje koje superstarovi imaju; ocekujem razne klauzule u ugovoru feat izdrkavanja, jer ako trejdujes luku kao da je random taurean prince, pa ga jos ojadis za supermax usput, bice bas tesko postici dogovor u free agencyju, let alone da nekog tvrdoglavijeg ovako deportujes a taj tvrdoglaviji samo javi aktuelnom klubu, srecno sa akvizicijon mene, pocnite da radite na mom transferu u klub jedan ili klub tri. 2
uini Posted February 4 Posted February 4 ...pri cemu mavsi nisu trazili pikove i onladinu, niti su se pojacali za ove dane, tako da je motiv ituzetno murky, bas sve kako ne treba. silver ce gorko plakati kao sto sns place.
goofs Posted February 4 Posted February 4 da, ovo je u neku ruku presedan i rušenje vizije, supermaxovi su bili osmišljeni kako bi mala tržišta zadržavala svoje zvezde, a sad ispada da je dalas trejdovao, i to luku fckin dončića, da ne bi morao da mu da supermax 2
uini Posted February 4 Posted February 4 @goofs, ma nema shanse da su ga trejdovali zbog toga, jer luku mozes da trejdujes vecini timova odmah kad potpise taj supermax. 1
goofs Posted February 4 Posted February 4 pa ne znam, mislim niko ne zna tacno zasto su ga trejdovali, ali najcesci narativ je to da se brinu sto ne vodi racuna o svom telu i sto ce zavrsiti vezanih ruku, kao Fila sa Embidom Embida trenutno nijedan tim u ligi ne bi tako ni govnavom motkom, a bio je MVP pre godinu i po dana
Milošica Posted February 4 Posted February 4 Kakve su bile reakcije kad je KG prešao u Seltikse? Može li se meriti sa ovim? 2 1
goofs Posted February 4 Posted February 4 Ni blizu, pre svega Garnet je hteo da ide, desilo se sve u medjusezoni, a Sota je dobila 5 igrača i 2 pika za uzvrat. I to je sve bilo u eri pre "procesa", kada su živi igrači u trejdu imali veću težinu nego daleki pikovi. 1 1
Mil@n Posted February 4 Posted February 4 Rizik Donićeve povrede sigurno je veći jer mnogo gine u odbrani, treba i to imati u vidu.
uini Posted February 4 Posted February 4 16 minutes ago, goofs said: pa ne znam, mislim niko ne zna tacno zasto su ga trejdovali, ali najcesci narativ je to da se brinu sto ne vodi racuna o svom telu i sto ce zavrsiti vezanih ruku, kao Fila sa Embidom Embida trenutno nijedan tim u ligi ne bi tako ni govnavom motkom, a bio je MVP pre godinu i po dana ne mogu se porediti ta dva rizika ali taman i da mogu (a ne mogu), nacin na koji je ovo izvedeno vrishti "nameran pucanj u shutersku nogu", samo jos da vidimo zasto, da li je las vegas ili neka licna korupcija ili nesto trece. 3 1
spaceploitator Posted February 4 Posted February 4 ma nema teorije da su ga iz kosarkaskih razloga trejdovali. najvise smisla ima ona prica oko vlasnika protivu teksaskih kockarskih zakona i potenc selidbe u vegas, u svakom slucaju su neke zakulisne radnje koje nemaju veze sa sportom 4
Recommended Posts