Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)

Imaš pravo, u Lejkersima je i Wood, od kojeg je Luka napravio bruka ofanzivca u svoje vreme. Ima sad centara na tržištu, može Indy da napravi solidan paket za nekog drugog. Mnogo mi je logičnije da njima Ejndz da Keslera.

Mučeni Turner, maltene od prvog dana ugovora ga seljakaju. Šteta što je Iseah Jackson povređen, on mi je najpotcenjeniji visoki u ligi, a moglo je da mu se napokon otvori.

Edited by kralj
  • Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

341

• Hele

249

• reg

198

Posted
11 hours ago, Amos said:

Kakav nabijač, igrao čovek za svoju dušu.

Saće Milan da ti odgovori, samo da vidi :D 

Thumbdown will have to do...

Posted

Kakav raspad Filadelfije protiv Bostona.

Imali +26, zamalo da izgube dvocifreno. Bukvalno nisu mogli slobodno bacanje da ubodu...

Posted

Fox ide u San Antonio, Lavin u Sakremento. Lavin i Derozen opet zajedno i bez plej ofa:fantom:

• +1 1
Posted
6 hours ago, pbg12345 said:

jel moguce da sa 40+ godina i vise decenija kladionicarskog staza nisi naucio da kvote ne predstavljaju (samo) odraz sansi da se neki ishod desi, vec daleko vise prate uplate?

a  uplate zavise od xy stvari, najcesce od hajpa i brojnosti onih koji uplacuju

kako su lejkersi najpopularniji kosarkaski klub na svetu, a doveli su jednog od najboljih igraca nba uplata na njih ko pleve, a kvota za osvajanje samim tim dole

A jel moguce da ti mislis da ja mislim da Lejkersi stvarno imaju bilo kakve sanse posle ovog trejda, ako samo na njemu ostane? Naprotiv, napisao sam da je presmesno mala ta kvota u odnosu na sanse koje imaju a na Dalas prevelika, ako Dejvis bude zdrav bice vrlo konkurentni.

A inace, mozda ces se iznenaditi ali pazi sad - najmanje kvote zaista najcesce i prolaze tako da je vrlo realno finale Boston - Oklahoma tj. Boston je sigurica a ovi su jos zeleni, mogu da se okliznu. Ali kako god okrenes i kako god tumacis kvote, Denver propo (a to je najbitnije).

Posted

LaVine opet s DeRozanom izgleda

A Fox u Spursima

Posted

Meni nešto deluje da se ni Spursi nisu naročito usrećili.

Posted
6 hours ago, cedo said:

Dear John pismo, bukvalno.

Iznenađenje je što nema mnogo "Come to Red Star bro" poruka ispod njega, izgleda još nisu čuli.

Posted

saće lejkersi da ga trejduju za luku

• Haha 7
Posted
1 hour ago, kralj said:

Meni nešto deluje da se ni Spursi nisu naročito usrećili.

Što ne? Imaju all-star Vembi partnera za duže staze, a nisu dali nikoga od mlade garde, samo pikove

Posted

Nešto mi taj kombo ne klikće, al deal kao deal je bomba. 

Mada moguće da i oko prvog grešim. Ne mirišem Foxa, pa verovatno otud.

• +1 1
Posted

Gdje ce Vucevic i Bogi?

• Haha 1
Posted

muceni kingsi, cak i ovi pikovi mislim da imaju prilicno malu vrednost

za san antonio odlican trejd