Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

sta god da bio razlog, mora se pricati sa ostalim timovima a ne samo sa jednim. takodje se ovakav posao mora uraditi na leto. ovo je neverovatan malpractice.

• +1 6
  • Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

342

• Hele

249

• reg

198

Posted

Mislim da bi OKC dao bilo šta van SGA za Luku, nego Presti nije siguran da bi ovaj ostao u Oklahomi nakon isteka ugovora.

No, opet za ovakvog igrača moraš da trejdaš.

Ubeđen sam da bi im Rajli dao Bama i jedno 16 pikova, bez problema

Posted (edited)
34 minutes ago, kralj said:

Nije to tako jednostvano. Očito su hteli da ostanu konkurentni, a Dejvis je najbolji koji je bio pristupačan. OKC bi im dao paket oko Chata i verovatno više pikova, ali pitanje da li je to bolje ako hoće da se bore za titulu i na kraju krajeva, zadrže Kajrija. Chat I JW bi bili bolji od ovoga, ali sumnjam da bi im se to ponudilo.

26p,14sk i 27, 15  je Dejvisova staistika u dve serije sa Denverom. Daleko je to od ponizavanja. Jokic ga jeste nadigrao ali je Davis pruzio odlican otpor, nekoliko puta mu je ubacio 40 poena. Ko to moze da nadomesti sada na poziciji pet, odgovor je niko. Jedino ako im liga pokloni i Embiida.

Edited by Micko8
Posted

Pitam se kakvo je to problematično ponašanje da trejduješ 1 Luku. Jedino što ga odvaja od drugih razmaženih zvezda je slušanje ex-yu narodnjaka, sumnjam da to opravdava ovaj potez. U svakom slučaju nadam se u pozitivan uticaj Lebrona da se sredi kao pravi pro i nastavi da kida.

Dobro izgleda Dalas na papiru, samo srećno sa ludim Kajrijem i staklenim AD.

Posted

Jedino sto ga odvaja je tezina koju ne ume da kontrolise i sto je uvek povredjen zbog te tezine:fantom:

Posted (edited)
1 hour ago, reg said:

Kako su od Vembija došli do AD-ja? Ne mogu da poverujem u ove priče kako su se raspitivali kod drugih timova. Mora da postoji još neka komponenta trejda koja se trenutno ne vidi, ili priroda Lukine povrede, ili dogovor o selidbi u Las Vegas, ili nešto treće.

Misliš da ne može Denver da završi treći a Lejkersi šesti? Ja baš nešto očekujem da ih opet vidim u prvoj rundi.

Pa kako ce Denver zavrsiti treci na Zapadu kada lose igraju i protiv ekipa poput Hornetsa. Hjuston i Memfis su mnogo bolji timovi od Denvera. Denver jos moze da sklizne sa cetvrtog mesta sa ovakvom formom.

Edited by Micko8
Posted (edited)

davies svakako nije izbor koji sprecava izostajanje zbog povrede

plus je luka do ove sezone, cini mi se, igrao svake sezone solidan br tekmi i to bez odmora leti

edit sad gledam bball ref, 10-15 reg season tekmi nije strasno, toliko je propustao svake sezone

Edited by uini
Posted
17 minutes ago, Bane_V said:

Pitam se kakvo je to problematično ponašanje da trejduješ 1 Luku. Jedino što ga odvaja od drugih razmaženih zvezda je slušanje ex-yu narodnjaka, sumnjam da to opravdava ovaj potez. U svakom slučaju nadam se u pozitivan uticaj Lebrona da se sredi kao pravi pro i nastavi da kida.

Dobro izgleda Dalas na papiru, samo srećno sa ludim Kajrijem i staklenim AD.

Ko zna, možda je tražio da se na treningu pusti Baja Mali Knindža.

Ne verujem ni ja u te priče. Možda je bio težak za saradnju, ali jedno je kad imaš primadonu kojoj titraš jaja, a drugo kad si jedan od otprilike 5 takvih timova koji imaju igrača koji garantuje dobar rezultat. Titraju im jaja konstantno, a on je svoje isporučio.

• +1 3
Posted

A sad ono što ste svi čekali

• Haha 7
Posted (edited)

e

za to vreme u klivledu im utrpali 50 za 1/4

:blink:

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Venom said:

Ko zna, možda je tražio da se na treningu pusti Baja Mali Knindža.

Ne verujem ni ja u te priče. Možda je bio težak za saradnju, ali jedno je kad imaš primadonu kojoj titraš jaja, a drugo kad si jedan od otprilike 5 takvih timova koji imaju igrača koji garantuje dobar rezultat. Titraju im jaja konstantno, a on je svoje isporučio.

U šta veruješ? Da je Dalasu tj. vlasnicima dato nešto ispod stola? Ne pretvaram se da imam ikakvu ideju o tome šta se zaista desilo, ali ja osim nezadovoljstva Dončićevim ponašanjem van terena ne i neke ponude ispod stola ne vidim treću mogućnost. 

Priča o kilaži mi ne pije vodu. Nije lik model ili bilder nego košarkaš, a košarku sa ovom kilažom razbija već godinama. 

Posted
1 minute ago, Heaviside said:

U šta veruješ? Da je Dalasu tj. vlasnicima dato nešto ispod stola? Ne pretvaram se da imam ikakvu ideju o tome šta se zaista desilo, ali ja osim nezadovoljstva Dončićevim ponašanjem van terena ne i neke ponude ispod stola ne vidim treću mogućnost. 

Priča o kilaži mi ne pije vodu. Nije lik model ili bilder nego košarkaš, a košarku sa ovom kilažom razbija već godinama. 

Iskreno nemam predstavu.

Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

za to vreme u klivledu im utrpali 50 za 1/4

Pa kad je AD povređen

• Tužno 1