Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, reg said:

Kako su od Vembija došli do AD-ja? Ne mogu da poverujem u ove priče kako su se raspitivali kod drugih timova. Mora da postoji još neka komponenta trejda koja se trenutno ne vidi, ili priroda Lukine povrede, ili dogovor o selidbi u Las Vegas, ili nešto treće.

ne znam, pisem pod pretpostavkom da je info tvit koji je kralj posadio tacan

ako jeste, luku mozes da propustis samo zbog jokica, wembyja plus SGA i tatuma iz drugih razloga. otprilike ne mogu da zamislim petog igraca koji nije bio dostupan za trejd u kojem treba da ti dodje luka

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

445

• 1n54jd3r

342

• Hele

249

• reg

198

Posted

Ako su ga dali za ADa, dali bi ga i za Edvardsa. Možda su tražili i dva dobra igrača ili više pikova. Sve nagađamo, jedino je skoro sigurno da su samoinicijativno hteli da ga zavale.

Posted

Jeste, sjecamo se kako je Liga favorizovala LA kad je Silver zabranio transfer Pola u Lejkerse :fantom:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
Just now, MiddleClass said:

Jeste, sjecamo se kako je Liga favorizovala LA kad je Silver zabranio transfer Pola u Lejkerse :fantom:

Pa Štern nije hteo da im oduzme šanse za prsten :D

• +1 1
Posted (edited)

Rece i da su hteli da izbegnu zajebanciju oko novog ugovora narednog leta i Lukin potencijalni odlazak 2026… Dakle lova obrni-okreni opet u korenu svega. Vrlo verovatno je super-max bio kost i grlu, pa su ostali razlozi krenuli da se generisu sami od sebe.

6 minutes ago, reg said:

Faca Kida.:laugh:

Kidd nije znao za ovo ali ja znam koji tip igraca on voli :hail:

Edited by ducca
  • +1 2
Posted

Jedva čekam NBA Europe, da Papanikolau i Mitoglu zamene klubove u pola januara

• +1 1
  • Haha 4
Posted
5 minutes ago, ducca said:

Rece i da su hteli da izbegnu zajebanciju oko novog ugovora narednog leta i Lukin potencijalni odlazak 2026… Dakle lova obrni-okreni opet u korenu svega. Vrlo verovatno je super-max bio kost i grlu, pa su ostali razlozi krenuli da se generisu sami od sebe.

Kidd nije znao za ovo ali ja znam koji tip igraca on voli :hail:

meni je ta priča tarme tanka; luku možeš da trejduješ bukvalno bilo kada, pa i dan pre potpisivanja supermaxa ili dan nakon toga, karikiram ali lik je tradeable uvek i svuda.

dilovati takvog igrača, da ne kažem asset, u tajnosti za ovaj bućkuriš je u najmanju ruku sumnjivo. da je stern tu, naravno da bi ovo bilo preispitano i verovatno stopirano.

• +1 3
Posted (edited)

Meni ovo Edinovo zvuči logično. Popeo im se na onu stvar svim vrstama ponašanja, a već nisu hteli da daju toliku lovu pa spojili lepo i korisno. 

edit: veće je pitanje zašto ovako jeftino i zašto Lejkersima. 

Edited by Amos
  • +1 1
Posted

Može da bude ova Edinova teza, nisu uspeli da mu promene navike, nedisciplina bila sve gora, navodili su i neke detalje koji upućuju na nezadovoljstvo...

Teorije nema da je zbog para u smislu da nisu hteli da se otvore, ali možda su anticipirali eventualnu mogućnost da ovome dune da ide. Izračunali su da samo na supermaxu i katalonskim porezima, Luka gubi ovime preko 200 miliona :puke:

Posted

Pa, ok, ali to nije glavni deo misterije. Tu nema šta drugo da bude osim nediscipline i eventualno loših međuljudskih odnosa plus supermax. Glavna misterija je to što nisu dobili mnogo više za njega.

• +1 5
Posted

Pa nisu ni probali, NH hteo AD-a kao prime metu 

• Haha 1
Posted

A i nisu hteli da se preganjaju mesecima za pikove već win now igrača. E sad što je to ispao AD je druga stvar :D

Posted

Nico just said Luka gave no indication he wanted out or wouldn't sign an extension moving forward. He also said the Lakers were they only team he talked to. He's saying this directly into a microphone.

-kolega sa vajberčeta šilje

• Haha 1
Posted

Nije to tako jednostvano. Očito su hteli da ostanu konkurentni, a Dejvis je najbolji koji je bio pristupačan. OKC bi im dao paket oko Chata i verovatno više pikova, ali pitanje da li je to bolje ako hoće da se bore za titulu i na kraju krajeva, zadrže Kajrija. Chat I JW bi bili bolji od ovoga, ali sumnjam da bi im se to ponudilo.