Bogotac Posted February 2 Posted February 2 (edited) Znaci,Dalas odradio trejd bez obaveštenja drugih timova da je Luka dostupan. Dobro. Edited February 2 by Bogotac 1 1
189- Posted February 2 Posted February 2 5 hours ago, Venom said: Lakersi sad grade oko Luke. jedino ako luka zeli ostati u lakersima. za dve godine moze da seta. 5 hours ago, Amos said: Čeka se mental breakdown 1 Bila Simonsa u vanrednom nedeljnom podkastu jos uvek spominje austina reavesa i njegov ugovor, ovo ce spominjati narednih 20 godina 1
Čutura Posted February 2 Posted February 2 5 hours ago, Amos said: Čeka se mental breakdown 1 Bila Simonsa u vanrednom nedeljnom podkastu
Malvo Posted February 2 Posted February 2 Ali zašto im nisu i Gaforda uzeli? Mislim šta bi propao bi trejd da su tražili i njega 4
Zli Gli Posted February 2 Posted February 2 Nove kvote za osvajanje, Boston i dalje prvi favorit sa 3.10, Oklahoma 3.30, Klivlend i Niksi oko 10 pa Denver i s njima rame uz rame odjednom Lejkersi Dalas pao na 29 a imaju vece sanse od Lejkersa ove sezone lagano, svasta...
Hele Posted February 2 Posted February 2 Dončari rekli da niko neće da mu toleriše 6 piva i kilo pečenja dnevno i da ceni to što mu tolerišu u Dalasu. On rekao, aj' da vidimo baš, ima timova koji daju KLS igračima da im igraju jer su nečiji sinovi i jutjuberima da im budu treneri, baš će im pivo i pečenje biti problem 1
Micko8 Posted February 2 Posted February 2 (edited) Dallasov medicinski staff verovatno zna da je alkosova karijera na staklenim nogama ili liga opet namesta Lejkersima put do titula, poput onog trejda Kwame Brown-Pau Gasol. I jedno i drugo moze biti tacno. Mada oni sa ovakvim rosterom ne mogu dalje od prve ili druge runde plej ofa. Lebron ni dopingovan ne moze vise fizicki da iznese dve plej of serije, ipak je previse mator, ni djus vise ne pomaze Edited February 2 by Micko8 1
Micko8 Posted February 2 Posted February 2 (edited) 5 hours ago, Zli Gli said: Da se spoje Jokic i Doncic to bi bila najodvratnija ekipa za gledanje ikad, jebeni usporeni snimak u NBA gde sve treba da je turbo. Uzas. Najveci gubitnici ovog trejda su muceni Nagetsi, tesko da ce lako izlaziti na kraj sa Lejkersima ako se debeli Doncic vrati u formu. A Kajri bi mogao da izdominira sad, Dalas ce biti bolji sa Dejvisom. Win win za obe ekipe, samo Denver gubi. Sjajno Jos ce lakse sada da ih nabije Denver u eventualnom plej of duelu, koji se nece desiti, posto su to dve truba ekipe koje ispadaju u prvoj rundi plej ofa. U Dejvisu su Lejkersi imali igraca koji je imao skoro egal duele sa Jokicem u plej of-ovima. Sada imaju veliko nista u reketu. Dallas ce biti jebeniji protivnik Denveru od fejkersa. Edited February 2 by Micko8 1
goofs Posted February 2 Posted February 2 Vrlo verovatno je taj tvit patka, jer ovako neodređeno mogu i ja da napišem i kao vidi ekskluziva, ali ajde igre radi da uzmemo da je istina… Otprilike postoje 4 igrača u ligi koji se ne bi dali za Luku u trejdu - Jokić, Janis, SGA i Vembi. Ako ove stipse iz Dalasa zaista beže od supermaksa, znači da im je target verovatno bio Vembi i da ih je Pop odjebao. Svi ostali timovi, u svim kombinacijama trejdova po ovako niskoj ceni ovo prihvataju bez šale. Možda bi Boston odbio za Tejtuma jer kao vođa momčadi, svež prvak itd.
kralj Posted February 2 Posted February 2 8 minutes ago, goofs said: Vrlo verovatno je taj tvit patka, jer ovako neodređeno mogu i ja da napišem i kao vidi ekskluziva, ali ajde igre radi da uzmemo da je istina… Sam Amick je ozbiljan lik, senzacionalizam je deo at least one... što je otprilike sinomim za znam za jedan.
reg Posted February 2 Posted February 2 (edited) 31 minutes ago, uini said: pa to, verovatno su startovali spurse ya wembyja Kako su od Vembija došli do AD-ja? Ne mogu da poverujem u ove priče kako su se raspitivali kod drugih timova. Mora da postoji još neka komponenta trejda koja se trenutno ne vidi, ili priroda Lukine povrede, ili dogovor o selidbi u Las Vegas, ili nešto treće. 1 hour ago, Micko8 said: Jos ce lakse sada da ih nabije Denver u eventualnom plej of duelu, koji se nece desiti, posto su to dve truba ekipe koje ispadaju u prvoj rundi plej ofa. U Dejvisu su Lejkersi imali igraca koji je imao skoro egal duele sa Jokicem u plej of-ovima. Sada imaju veliko nista u reketu. Dallas ce biti jebeniji protivnik Denveru od fejkersa. Misliš da ne može Denver da završi treći a Lejkersi šesti? Ja baš nešto očekujem da ih opet vidim u prvoj rundi. Edited February 2 by reg
kralj Posted February 2 Posted February 2 1 hour ago, Micko8 said: Jos ce lakse sada da ih nabije Denver u eventualnom plej of duelu, koji se nece desiti, posto su to dve truba ekipe koje ispadaju u prvoj rundi plej ofa. U Dejvisu su Lejkersi imali igraca koji je imao skoro egal duele sa Jokicem u plej of-ovima. Sada imaju veliko nista u reketu. Dallas ce biti jebeniji protivnik Denveru od fejkersa. Jokić je isponižavao Dejvisa, neviđeno od Šekove ruki sezone.
Recommended Posts