Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Kako bacaju sezonu niz vodu?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

368

• 1n54jd3r

307

• Hele

224

• reg

177

Posted
4 minutes ago, goofs said:

Jel iko od ostalih 28 Divaca znao uopšte da je Luka dostupan? But je verovatno saznao za ovo na PPPu.

Ide u potpis :lolol:

• Haha 1
Posted

Meni generalno nije jasan taj stav iz profi sportova u USA. Evo i na hokeju. Gradis tim oko jednog vrhunskog igraca i na kraju ti nesto kvrcne i trejdujes ga za par klinaca, koji mogu, ali i ne moraju biti ok u buducnosti (i ponovo nisi ni blizu konkurentnosti za playoff).

Posted

Tako što im u reketu ostaje krater dubine Marjanskog rova

• +1 1
Posted

Pustili bi i još 2 cele sezone za ovakav deal. Dovode igrača koji će biti u poziciji da obara Lebronove rekorde, 10 godina pre kraja karijere. Briga ih za sezonu iz koje su pre par nedelja izašli iz zone plejina.

Sad verujem da će da resetuju cap odlaskom Lebrona, potpisati u free agencyju nekog Turnera, verovatno još nekog i ostaje im da parcijalno popunjavaju. Doduše, imaju i 5-6 mediokriteta koji imaju solidnu tržišnu vrednost. Ne bi me čudilo da iskamče još nekog superstara kao što su onomad ADa. Bila bi fora da sad Kajri odjebe Player option i potpiše za Luku.

• +1 1
Posted

Jebeni Lakersi. Nemoguće da su dobili Luku za jebenog Davisa. Nešto ovde smrdi, nema nikakve logike da Mavsi odjednom daju igrača s kojim su igrali jebeno finale prošle godine. Kakav umobol.

Lebron je verovatno završio svoje, Lakersi sad grade oko Luke.

• +1 5
Posted

Btw, meni se igra Dalasa više sviđa bez Luke. Naravno nisu bolji, ali sa Dejvisom možda i budu ove 2-3 sezone. Zajebanu odbranu će da igraju. 

Jel on beše kukao što igra na 5?

• +1 1
Posted

Ako za dva meseca ne izađe da Luku jure zbog silovanja ništa mi nije jasno. 

• Haha 2
Posted

Dobri su komentari širom neta, Kingsi i Sunsi slave jer će istoričari za 20 godina pričati o ovom trejdu kada budu pričali o Luki Dončiću, a ne o tome da su ga iskulirali na draftu. Odjednom trejd za Bredli Bila i slanje KATa u Njujork ne deluje toliko loš potez :D 

Jedino realno objašnjenje na koje sam naišao tvrdi da su novi vlasnici Dalasa škrtice i ne žele u luxury tax, a Dončiću je sledovao supermax od 350 miliona sledeće godine.

Posted
10 minutes ago, Venom said:

Ako za dva meseca ne izađe da Luku jure zbog silovanja ništa mi nije jasno. 

Ili ga prime ga u Alcoholics Anonymous :fantom:

Posted

Još se Dalas obratio Lakersima za trade :D

• Haha 1
Posted (edited)

Čeka se mental breakdown 1 Bila Simonsa u vanrednom nedeljnom podkastu

Edited by Amos
  • Haha 2
Posted

Dalas i Davis pobednici trejda, time will tell

• +1 1
Posted

Neće da embeduje Reddit, nadjite reakciju KDa, Bila i klupe Sunsa na trejd tokom utakmice :lolol:

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Amos said:

Čeka se mental breakdown 1 Bila Simonsa u vanrednom nedeljnom podkastu

Već izašao.

Realno iznenađen sam da im je trebalo 10 minuta da pomenu jednu teoriju zavere.

Haha kažu Luka ne može više da dobije mega max extension na leto od oko 350 miliona.

Možda je neki power struggle u Mavericksima sa novim vlasnicima i Cubanom.

• +1 1