goofs Posted February 1 Posted February 1 Marej pokidao ahilovu tetivu, out do kraja sezone Spoiler Dežonte Marej, ne Đemal xexe, štrecnuo sam vas garant
Mil@n Posted February 1 Posted February 1 40 minutes ago, goofs said: Marej pokidao ahilovu tetivu, out do kraja sezone Reveal hidden contents Dežonte Marej, ne Đemal xexe, štrecnuo sam vas garant Ja se baš usro.
kralj Posted February 1 Posted February 1 Šta je sa Orlandom? Ugazi ih tanking Utah koja doduše iznenada igra par utakmica kompletno. Verovatno trpaju igrače u izlog.
pbg12345 Posted February 2 Posted February 2 od povratka bankijera/povrede sagsa su bas losi bankijero je uzasan u napadu, nemaju nikog da ih razigra malo, a odbrana je oslabila jbg, igrali su jako dobro i sa 6,7 povredjenih igraca (medju njima dva najbolja), a sad lad su svi osim sagsa i mo vagnera koji propusta sezonu ozdravili izgledaju bas lose ali, ne sumnjam ja u njih, bice ok kad bude trebalo
reg Posted February 2 Posted February 2 Marlou sa Altitude-a o Nađiju nakon što je ovaj odigrao odličnu odbranu i onda ispustio loptu kroz ruke kao da je uvaljana u puter: "He's a great talent...athletically." Zbog povrede Vestbruka i Votsona imamo tu privilegiju da ga gledamo večeras. 1
banecare1 Posted February 2 Posted February 2 jokic ce zavrsiti u shaqtin a fool sa danasnjim dugim pasovima
reg Posted February 2 Posted February 2 (edited) 8 minutes ago, banecare1 said: poceli zeleni da pogadjaju i sada ce poravnati sa -15 Očekivano. Najbolji mi je bio komentar Marlou-a, ne sećam se koji je igrač Šarlota pogodio, ali je bio otprilike "XY pogađa trojku, inače šutira 31% za tri, baš neobično". Kao da ne znamo svi da će Šarlot da ima odlično veče za tri. edit: ako ništa drugo, solidno igra odbranu Nađi Edited February 2 by reg 1
reg Posted February 2 Posted February 2 Koliko je uzastopnih napada potrebno da se Džamal ne ostavlja sam na Bridžesu... 4
kralj Posted February 2 Posted February 2 Ovo mu je fotka za autobiografiju. Sve je tu. Prazan pogled, prsten i nerešeno sa Šarlotom. 8
Micko8 Posted February 2 Posted February 2 Fejkersi ce sada biti jos gori, ne da imaju rupu u reketu nego ceo krater.
Recommended Posts