goofs Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Marej pokidao ahilovu tetivu, out do kraja sezone Spoiler Dežonte Marej, ne Đemal xexe, štrecnuo sam vas garant
Mil@n Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 40 minutes ago, goofs said: Marej pokidao ahilovu tetivu, out do kraja sezone Reveal hidden contents Dežonte Marej, ne Đemal xexe, štrecnuo sam vas garant Ja se baš usro.
kralj Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šta je sa Orlandom? Ugazi ih tanking Utah koja doduše iznenada igra par utakmica kompletno. Verovatno trpaju igrače u izlog.
pbg12345 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago od povratka bankijera/povrede sagsa su bas losi bankijero je uzasan u napadu, nemaju nikog da ih razigra malo, a odbrana je oslabila jbg, igrali su jako dobro i sa 6,7 povredjenih igraca (medju njima dva najbolja), a sad lad su svi osim sagsa i mo vagnera koji propusta sezonu ozdravili izgledaju bas lose ali, ne sumnjam ja u njih, bice ok kad bude trebalo
reg Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Marlou sa Altitude-a o Nađiju nakon što je ovaj odigrao odličnu odbranu i onda ispustio loptu kroz ruke kao da je uvaljana u puter: "He's a great talent...athletically." Zbog povrede Vestbruka i Votsona imamo tu privilegiju da ga gledamo večeras. 1
banecare1 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago poceli zeleni da pogadjaju i sada ce poravnati sa -15
banecare1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago jokic ce zavrsiti u shaqtin a fool sa danasnjim dugim pasovima
reg Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 8 minutes ago, banecare1 said: poceli zeleni da pogadjaju i sada ce poravnati sa -15 Očekivano. Najbolji mi je bio komentar Marlou-a, ne sećam se koji je igrač Šarlota pogodio, ali je bio otprilike "XY pogađa trojku, inače šutira 31% za tri, baš neobično". Kao da ne znamo svi da će Šarlot da ima odlično veče za tri. edit: ako ništa drugo, solidno igra odbranu Nađi Edited 11 hours ago by reg 1
reg Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Koliko je uzastopnih napada potrebno da se Džamal ne ostavlja sam na Bridžesu... 4
kralj Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo mu je fotka za autobiografiju. Sve je tu. Prazan pogled, prsten i nerešeno sa Šarlotom. 7
Micko8 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Fejkersi ce sada biti jos gori, ne da imaju rupu u reketu nego ceo krater.
Recommended Posts