uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, kralj said: Jasno da preuzimanje takvih ugovora košta, ali kakav crni prvi pik za Bogija? I njegov ugovor u mnogim narativima figurira kao jedan od lošijih u ligi. Vadi ga što one tamo godine nema player option. pa nije nuggets pik nešto izuzetno atraktivan, zaštp bi bila jeres dati ga za proper nba igrača. 1
uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, kralj said: Moj fantasy El Dorado se pretvorio u košmar. lamelo, cam thomas, ingram, draymond, povremeno cunningham, plusovi sidekicks tipa mathurin, dick feat tryce jackson davies odjednom nula minuta. sve to u ligi od 20 ekipa, gde nema ništa na FA (mada sam i tu pokupio značajne stavke, tipa collier ali avaj)
kralj Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, uini said: lamelo, cam thomas, ingram, draymond, povremeno cunningham, plusovi sidekicks tipa mathurin, dick feat tryce jackson davies odjednom nula minuta. sve to u ligi od 20 ekipa, gde nema ništa na FA (mada sam i tu pokupio značajne stavke, tipa collier ali avaj) Jednu ligu sam skroz reskirao sa hodajućim mrtvacima, tu imam Chata, ADa, Embiida i Quickleya. U ovoj sa JJom nisam hteo da reskiram izuzev Georgea, benčovao Jokaru da se ljudi ne obeshrabre, a sad ode dođavola. Imam opak soft spot za JJa i Amena. LM, Denver nema prvih pikova neparnih godina, neće dati prvu rundu za Bogija sigurno, a ni Atlanta nije u fazonu pikova, traže instant doprinos. Nema šanse da iko da prvu rundu za Bogija sa ovakvim ugovorom.
Amos Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 32 minutes ago, kralj said: Jasno da preuzimanje takvih ugovora košta, ali kakav crni prvi pik za Bogija? I njegov ugovor u mnogim narativima figurira kao jedan od lošijih u ligi. Vadi ga što one tamo godine nema player option. Pa slažem se, zato mislim i da neće ništa uraditi. Ne sa Bogdanom, nego nigde bez tog prvog pika. Situacija je prilično bezizlazna do leta. edit: samo bi bili mnogo bolji nego sada ako zameniš Nadjija, Strawthera i pika za 6 godina da dobiješ Bogdana ovog trenutka. Dao si čoveka koji ne igra ni u garbage tajmu i prospekta kome treba vremena za čoveka sa iskustvom i poznavanjem. Mislim, nije da im Strawther i Naji rešavaju odbranu. Meni to vredi kad će već da izginu u PO. Edited 10 hours ago by Amos 1
kralj Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nema sumnje da im je strogo košarkaški Bogdan upgrade u odnosu na njih 2, ali im ne rešava krucijalne probleme, ima loš ugovor i ne zadovoljavaju se Atlantoni trejd afiniteti. Eventualno može da se desi u poslednjim sekundama pre dedlajna, ako Debeli zalegne za tu ideju.
reg Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Koliko je Stroter interesantan drugima? Mislim da će ako se odluče na trejd morati da pošalju Votsona.
kralj Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja Watsona ne bih dao ni slučajno. On im je najveći prospekt ubedljivo. 3
Amos Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Treba nam ona slika sa bazenom, na vrhu da bude prvi pik '31. a na dnu kao davno zaboravljeni kostur MPJov ugovor. 2
reg Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, kralj said: Ja Watsona ne bih dao ni slučajno. On im je najveći prospekt ubedljivo. Ne bi ga ni oni dali, zato mislim da neće biti trejda, osim ako neko ne zagrize za MPJ-a. Danas na locked on nuggets šaljivo zaključiše da je Nađi trebalo da ima još bolji ugovor kako bi ga lakše trejdovali.
Mil@n Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znao sam da će onih par utakmica gde se Marej prosro sjebati Jokića ofanzivno. Malo što će ovaj da se isprima da može svaku utakmicu tako, a malo jer Jokić nažalost nekad jedva čeka da pusti druge da igraju...
1n54jd3r Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jedno je sigurno...#projectdinasty je od sada samo trula fora za podsmeh
1n54jd3r Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jokic tesko da ce sa Nagetsima ikada vise prismrdeti velikom finalu. Prejadno se vodi fransiza od strane FO i vlasnika. Ako hoce titule i legacy, vreme je da pocne da razmislja o odlasku.
Micko8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ali kakva glava na ramenima je kod Jokica. Na pocetku poslednje cetvrtine gde je Denver imao sansu da skrese razliku Jokic uzima tri vezana trojke, dok nije pogodio trecu, naravno Njujork kaznjava prva dva pokusaja a u svakoj situaciji u tim napadima je imao za glavu nizeg igraca koji ga je cuvao i kojeg je mogao da napadne jedan na jedan. Tacno se inatio nekome, samo ne znam kome, Takodje u poslednjoj cetvrtini nakon jedne serije Niksa , anti trener uzima tajm out i prva akcija posle tajm outa je bila lopta za Westbruka koji se zabija u reket i gubi loptu Debeli je od 15 najgorih meceva ove sezne , dva vezana odigrao na americkoj nacionalnoj televiziji, valjda je ova prica o njemu kao MVP kandidatu zavrsena sada. Edited 5 hours ago by Micko8
Micko8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ponavljam, jedini potencijalni spas za Denverovu sezonu je dovodjenje Batlera. Mada sa ovkavom bipolarnom igrom Jokica u poslednjih 20 meceva , pitanje je da li ista moze da spasi Denver ove i naredne sezone.
Recommended Posts