Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Meloun ponovo dokazuje poentu tako što odbija da radi svoj posao + odlično šutersko veče Bulsa uz standardno lošu odbranu linije za tri Denvera. MPJ katastrofalan (a opet +1), ceo Denver šutirao trojke 6/27. Džamal 8-20, klupa katastrofalna, Stroter kada ne pogađa postaje samo rupa u odbrani. Bulsi su znali da je dovoljno da igraju agresivno na Džamalu i zatvore reket jer spolja nema ko da kažnjava.

Komentatorski dvojac Bulsa se svojski trudio da tokom prve četvrtine hvali MPJ-a i poželi Lavinu da završi sa Jokićem u timu gde "ne bi morao ništa da radi".

Majami dobio Orlando posle dva produžetka. Baš mi je drago zbog njih, posebno zbog vesti o novoj suspenziji Batlera koji je otišao sa treninga jer nije u prvoj petorci.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

351

• 1n54jd3r

302

• Hele

223

• reg

168

Posted

Memfis ocekivani raspad u MSG-u, nadam se bar da ce i Nagetsi proci slicno. 

Mislim da ce se u plejof zonu umuvati Minesota i Dalas ako se Doncic vrati uskoro a ispadaju Klipersi i Lejkersi ili Memfis koji ima stravicno tezak raspored, zavrsice sa max 45 pobeda ili tako nesto osim ako Morant ne udje u neki beast mod.

Posted (edited)

I opet je Jokic bio najgori igrac u ekipi Denvera i najzasluzniji za poraz. U trecoj cetvrtini kada je Cikago pravio preokret, debeli nije nista radio na trenu osim sto je bezvezno gubio lopte u situcijama gde je imao prilike za laka poentiranja . On je tim izgubljenim loptama najvise  doprineo povratku Cikaga u mec. Tek pred kraj cetvrtine je vezao nekoliko poena ali tu je protivnik vec bio na minus jedan poen na ulasku u poslednju cetvrtinu. Tako ne igra igrac koji se smatra MVP kandidatom. Westbrook je opet bio na  standardnom retard nivou, gde gubi lopte srljajuci bez ikakve potrebe i uzimanje suteva koje ne moze da pogodi. Moram opet da pomenem da Mareja ne mogu organski da podnesem, negovo sikaniranje debelog u napadu , saigraca  koji ga cini 100 % boljim igracem nego sto ovaj jeste. Malo odvratno ,nabedjeno govno.

Edited by Micko8
  • Haha 1
Posted

Gli, jel Amen bolji od Temetriusa?

Kings planiraju da trejduju Foxa. Da im je Divca uzeli bi Beglija III za njega.

Posted

Moze Fox za Haliburtona ;)

Inace favoriti da ga uzmu Majami i Spursi ...

Herro plus Jaquez za Foxa, realno?

Meni bi bilo ok 

Posted

Jaqez je tu skroz bezvredan. Hero ima napadački smisla za Kingse, defanzivno je do zla boga klimavo. Mislim da su se Kingsi ograničili na osrednjist dok god im je Derozan pod ugovorom. 

• +1 1
Posted (edited)

Ne znam, meni je meksikanac skroz ok igrac.

Svakako se nadam da Fox ide, ne volim igrace bez suta i to ti je .

A Derozan je apgrejd za Barnsa, polako, i njega cemo da unapredimo :)

Edited by Kec u Nisu
  • +1 1
Posted

DeRozan je genijalan igrač u smislu skila, ali timovi mu već dugo pate od te njegove genijalnosti. 

• +1 2
Posted

Jeste, sve tacno, ali on je neko malo jace ime koje je doslo u Sac u Free agency , posle podseti me koga... Tako da.. 

Posted

Nije ni koštao mnogo, to stoji (uporediš sa PG npr), ali ono što sam gledao, skroz im je ubio flow.

Posted

problem kinsa je sto su im glavne igraci mediokriteti, derozan se tu fino uklopio

ne razumem bas otkud sad trejd foxa, kad su napokon proigrali i kakav god on bio i dalje je najbolji igrac ekipe

oko koga ce graditi ekipu kad one ode? 36 godisnjeg derozana?

bolje bi bilo ako mogu da daju derozana i jos nesto za batlera

Posted

u tom slucaju ulazak u drugi krug u narednih 5 godina da slave kao titulu

sabonis meni deluje kao dobra podrska, ali on kao prvi igrac ekipe to je osudjeno na propast

njegova PO kosarka prosto nije dovoljno dobra

Posted

Arvidas Jr je dva puta za redom all-nba tim, jbes ga, to je 15 najboljih igraca u ligi

• +1 1
Posted

Trejd otud jer ima jos godinu ipo ugovora i izgleda ne namerava da ga produzi.

• Hvala 1