spaceploitator Posted Monday at 13:24 Posted Monday at 13:24 32 minutes ago, Arigato said: Iskreno, ne znam ni što se toliko potcenjuje Vagner, on je bukvalno sada već i superstar. Sve potiče od animoziteta prema njemu, pa ako može on, može i Jović, lol. Orlando je zbog Vagnera jedan od dark horse u sledećem plej ofu, a neki im daju prognozu i finale lige... kakav animozitet, Franc je uzet kao pozitivan primer a za superstar status nek se prvo dokaze kao plejof igrac. za sada je to tanko
Micko8 Posted Monday at 22:04 Posted Monday at 22:04 (edited) 9 hours ago, spaceploitator said: Kazem plafon, a i Bogdanu je za 20ppg oduvek falio prodor i napadanje obruca. Jovic je bas dugacak a solidno cita odbrane, ako unapredi zavrsavanje na obrucu uopste nije nemoguce da to dostigne, narocito sto vec ove sezone ima 15p na 75 poseda (u poslednjih 10 meceva 17p) Krakati je Bogdan od Jovica. Bogdan je u NBA ligi uvek imao ulogu nekog petog, sestog igraca u ekipi. Njegov put je drugaciji od Wagnerovog, on nije dosao u ligu kao ruki pa da je klub ulozio vreme i trud da ga razvija da im on bude zvezda u ekipi koja ce imati neogranicenu slobodu u igri. Sto se tice Jovica , on mora da igra sa loptom u rukama kako bi se njegov talenat maksimalno izvukao. Naucen je da igra tako od malena. Edited Monday at 22:05 by Micko8
banecare1 Posted yesterday at 01:25 Posted yesterday at 01:25 leprsava all-star kosarka u slavnom gradu cikagu
1n54jd3r Posted yesterday at 01:26 Posted yesterday at 01:26 Just now, banecare1 said: leprsava all-star kosarka u slavnom gradu cikagu Odbrana bez, mirise na novi TD pre cetvrte... 1
reg Posted yesterday at 01:38 Posted yesterday at 01:38 Pakao, posebno prvih 7-8 minuta, splaslo mi je dobro raspoloženje od autokomande, ako liči na all-star, možda neki opušteni iz 90-ih. Osećam da će ovaj Buzelis da odigra partiju karijere. Utakmica je toliko zanimljiva da već minut pričaju o dubokoj vezi Vučevića i Jokića, rastojanju između Bara i Sombora i potrebnom vremenu da se kolima pređe to rastojanje. Ovaj tim Bulsa je trebalo odavno da bude kompletno rasformiran. 2
1n54jd3r Posted yesterday at 01:58 Posted yesterday at 01:58 Meni zakivaju svi stream-ovi koje sam pokusao...
banecare1 Posted yesterday at 02:01 Posted yesterday at 02:01 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Meni zakivaju svi stream-ovi koje sam pokusao... znam da cu ga ureci, ali meni ovaj radi odlicno celo prvo poluvreme. bez reklama je
Heyter Posted yesterday at 02:08 Posted yesterday at 02:08 Meni ovaj radi no problemo.. http://livestream365.com/stream/YWUzNzBkZjE2YmIxZTM5OTMyOWM3ZGQ2Njc2YmMxNzg
reg Posted yesterday at 02:11 Posted yesterday at 02:11 https://streameasthd.com/nba-streams/chicago-bulls-live-stream Meni ovaj radi bez problema.
reg Posted yesterday at 02:35 Posted yesterday at 02:35 Svaki put kada je Denver imao šansu da se odlepi na više od +10 izgubili bi loptu u sledećih nekoliko napada ili uzimali loše šuteve. Meloun nije ni pokušao da zaustavi seriju Bulsa od 14-0.
banecare1 Posted yesterday at 02:53 Posted yesterday at 02:53 sramno igraju. jokica je vratio na 9:15 d kraja.
reg Posted yesterday at 02:57 Posted yesterday at 02:57 (edited) Majami i Orlando idu u produžetke. Boston gubi dva razlike, 10 sekundi do kraja. Tompson pogodio za pobedu Hjustona, Bruks pogodio dve trojke pred kraj četvrte, ukupno šutirao 10/15, 36 poena. Edited yesterday at 03:02 by reg
Recommended Posts