Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Arigato said:

Iskreno, ne znam ni što se toliko potcenjuje Vagner, on je bukvalno sada već i superstar. Sve potiče od animoziteta prema njemu, pa ako može on, može i Jović, lol.

Orlando je zbog Vagnera jedan od dark horse u sledećem plej ofu, a neki im daju prognozu i finale lige...

kakav animozitet, Franc je uzet kao pozitivan primer

a za superstar status nek se prvo dokaze kao plejof igrac. za sada je to tanko

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

350

• 1n54jd3r

300

• Hele

222

• reg

167

Posted (edited)
9 hours ago, spaceploitator said:

Kazem plafon, a i Bogdanu je za 20ppg oduvek falio prodor i napadanje obruca. Jovic je bas dugacak a solidno cita odbrane, ako unapredi zavrsavanje na obrucu uopste nije nemoguce da to dostigne, narocito sto vec ove sezone ima 15p na 75 poseda (u poslednjih 10 meceva 17p)

Krakati je Bogdan od Jovica. Bogdan je u NBA ligi uvek imao ulogu nekog petog, sestog igraca u ekipi. Njegov put je drugaciji od Wagnerovog, on nije dosao u ligu kao ruki pa da je klub  ulozio vreme i trud da ga razvija  da im on bude zvezda u ekipi koja ce imati neogranicenu slobodu u igri. Sto se tice Jovica , on mora da igra sa loptom u rukama kako bi se njegov talenat maksimalno izvukao. Naucen je da igra tako od malena.

Edited by Micko8
Posted

leprsava all-star kosarka u slavnom gradu cikagu

Posted
Just now, banecare1 said:

leprsava all-star kosarka u slavnom gradu cikagu

Odbrana bez, mirise na novi TD pre cetvrte...

• +1 1
Posted

Pakao, posebno prvih 7-8 minuta, splaslo mi je dobro raspoloženje od autokomande, ako liči na all-star, možda neki opušteni iz 90-ih. Osećam da će ovaj Buzelis da odigra partiju karijere.

Utakmica je toliko zanimljiva da već minut pričaju o dubokoj vezi Vučevića i Jokića, rastojanju između Bara i Sombora i potrebnom vremenu da se kolima pređe to rastojanje. Ovaj tim Bulsa je trebalo odavno da bude kompletno rasformiran.

• Haha 2
Posted

Meni zakivaju svi stream-ovi koje sam pokusao...

Posted
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Meni zakivaju svi stream-ovi koje sam pokusao...

znam da cu ga ureci, ali meni ovaj  radi odlicno celo prvo poluvreme. bez reklama je

Posted

Svaki put kada je Denver imao šansu da se odlepi na više od +10 izgubili bi loptu u sledećih nekoliko napada ili uzimali loše šuteve. Meloun nije ni pokušao da zaustavi seriju Bulsa od 14-0.

Posted

sramno igraju. jokica je vratio na 9:15 d kraja.

Posted (edited)

Majami i Orlando idu u produžetke. Boston gubi dva razlike, 10 sekundi do kraja.

Tompson pogodio za pobedu Hjustona, Bruks pogodio dve trojke pred kraj četvrte, ukupno šutirao 10/15, 36 poena.

Edited by reg