bags Posted Friday at 09:16 Posted Friday at 09:16 Moze li neko da mi pojasni zasto bi neko stavio solidnu sumu novca danas na Orlando da ce igrati finale NBA? Covek koji je to uradio nije nimalo glup i naivan a uz to bas prati NBA. Treba li neko da im se vrati ili je planiran neki trade?
goofs Posted Friday at 09:32 Posted Friday at 09:32 My guess - sakati su i nekompletni cele sezone, a opet se guze tu negde oko sredine istoka, tako da je realno očekivati napredak u igri kada se vrate Bankero i Vagner. Dobru odbranu peglaju, i na kraju, verovatno najveći razlog - odlična kvota. Nije to toliko verovatno da se desi, ali ako se desi biće belaj. 1
kralj Posted Friday at 09:51 Posted Friday at 09:51 Dončić verovatno nema broj utakmica. Meni su Cade, Branson, Lamelo, Jang svi tu negde. I Garland ima bolju sezonu od Mičela. Zapad je skandal, ali jbg teško je ne staviti Duranta, Kinga i Stefa. Vembi je ipak morao u petorku.
bags Posted Friday at 10:15 Posted Friday at 10:15 35 minutes ago, Milošica said: Finale Istoka ili finale lige? Finale lige. Meni je najcudnije sto nije neki tipican kladionicar (barem koliko je meni poznato) vec covek koji bas voli nba i kosarku.
Milošica Posted Friday at 10:16 Posted Friday at 10:16 Just now, bags said: Finale lige. Meni je najcudnije sto nije neki tipican kladionicar (barem koliko je meni poznato) vec covek koji bas voli nba i kosarku. Šta znam, kompletni bi možda mogli uraditi Bostonu ono što je Majami pre dve godine.
kralj Posted Friday at 10:18 Posted Friday at 10:18 Ispostavlja se polako da mogu i bez Bankera i Franca, ali bez Sagsa potop.
Zli Gli Posted Friday at 10:24 Posted Friday at 10:24 Svi sad silje patku na Orlandu, bas tuzno. I siljice verovatno dok god se ova trojica ne vrate u takmicarsku formu ali svakako su i zdravi losiji od prve 4 ekipe na istoku, eventualno neki egal sa Baksima.
1n54jd3r Posted Friday at 23:17 Posted Friday at 23:17 Prati li neko Hoops Tonight podkast koji radi Jason Timpf? Navija za LAL, ali zaista prati i gleda i ostale timove, dosta dobro kapira basket i koristi dosta analitike. 1
kralj Posted Friday at 23:34 Posted Friday at 23:34 Ja sam odgledao par poslednjih. Mada mi ide kao ambijentalna muzika dok radim. Preporuka svakako.
1n54jd3r Posted yesterday at 00:34 Posted yesterday at 00:34 On mi je miljama ispred Maresa i DNVR ekipe kada zelim da cujem neki strucan i objektivan stav o Nagetsima i Jokicu.
Amos Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kobe Bryant documentary Making of a Legend uncovers police interview that complicates legacy
Recommended Posts