Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Moze li neko da mi pojasni zasto bi neko stavio solidnu sumu novca danas na Orlando da ce igrati finale NBA?

Covek koji je to uradio nije nimalo glup i naivan a uz to bas prati NBA.  Treba li neko da im se vrati ili je planiran neki trade?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

343

• 1n54jd3r

298

• Hele

222

• reg

161

Posted

My guess - sakati su i nekompletni cele sezone, a opet se guze tu negde oko sredine istoka, tako da je realno očekivati napredak u igri kada se vrate Bankero i Vagner. Dobru odbranu peglaju, i na kraju, verovatno najveći razlog - odlična kvota. Nije to toliko verovatno da se desi, ali ako se desi biće belaj.

• Hvala 1
Posted

Dončić verovatno nema broj utakmica.

Meni su Cade, Branson, Lamelo, Jang svi tu negde. I Garland ima bolju sezonu od Mičela.

Zapad je skandal, ali jbg teško je ne staviti Duranta, Kinga i Stefa. Vembi je ipak morao u petorku.

Posted
35 minutes ago, Milošica said:

Finale Istoka ili finale lige?

Finale lige. 

Meni je najcudnije sto nije neki tipican kladionicar (barem koliko je meni poznato) vec covek koji bas voli nba i kosarku. 

Posted
Just now, bags said:

Finale lige. 

Meni je najcudnije sto nije neki tipican kladionicar (barem koliko je meni poznato) vec covek koji bas voli nba i kosarku. 

Šta znam, kompletni bi možda mogli uraditi Bostonu ono što je Majami pre dve godine.

Posted

Ispostavlja se polako da mogu i bez Bankera i Franca, ali bez Sagsa potop.

Posted

Svi sad silje patku na Orlandu, bas tuzno. I siljice verovatno dok god se ova trojica ne vrate u takmicarsku formu ali svakako su i zdravi losiji od prve 4 ekipe na istoku, eventualno neki egal sa Baksima.

Posted

Prati li neko Hoops Tonight podkast koji radi Jason Timpf? Navija za LAL, ali zaista prati i gleda i ostale timove, dosta dobro kapira basket i koristi dosta analitike.

• +1 1
Posted

Ja ponekad odgledam, odlican je Timpf

Posted

Ja sam odgledao par poslednjih. Mada mi ide kao ambijentalna muzika dok radim. Preporuka svakako.

Posted

On mi je miljama ispred Maresa i DNVR ekipe kada zelim da cujem neki strucan i objektivan stav o Nagetsima i Jokicu.