January 24Jan 24 Bilo 25 razlike na kraju treće, posle tri minuta u četvrtoj Denver primio 11 poena bez postignutog koša.
January 24Jan 24 53 minutes ago, banecare1 said: "all the way from sombor" courtesy of altitude sports unutar linije za 3. Ali ispod svog kosa, 6. najdalji u istoriji
January 24Jan 24 Ogavno , odvratno i ljubomorno govno Murray i dalje sikanira Jokica u napadu, bukvalno baca loptu u bunar samo da mu ne doda kada je otvoren a otvoren je skoro uvek Edited January 24Jan 24 by Micko8
January 24Jan 24 Lepa pobeda, idemo dalje. Zanimljivo mi je do kada ce Malone sa uvodi AG-a sa klupe. Da li ce se voditi onom "if its not broken, dont fix it".
January 24Jan 24 1 hour ago, Micko8 said: Ogavno , odvratno i ljubomorno govno Murray i dalje sikanira Jokica u napadu, bukvalno baca loptu u bunar samo da mu ne doda kada je otvoren a otvoren je skoro uvek Mora Jokic agresivniji biti, slabo je ovo.
January 24Jan 24 Nesto je ovo skroz nezapazeno proslo. Jokic drugi po glasovima publike, postao je pravi superstar i to mi iz Srbije uopste nismo pumpali. Prve petorke: Eastern Conference F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks F Jayson Tatum, Boston Celtics C Karl-Anthony Towns, New York Knicks G Donovan Mitchell, Cleveland Cavaliers G Jalen Brunson, New York Knicks Western Conference F LeBron James, Los Angeles Lakers F Kevin Durant, Phoenix Suns C Nikola Jokić, Denver Nuggets G Shai Gilgeous-Alexander, Oklahoma City Thunder G Stephen Curry, Golden State Warriors
January 24Jan 24 Super je ovaj izbor za petorku koja nikada neće zaigrati zajedno pošto će da se rasture i formiraju 3 ekipe Cade i Jalen Williams su mi prvi pikovi za debitante ove godine.
January 24Jan 24 Inače, Lejkersi dobili večiti derbi, tose nisam nado. Bogdan odličan sinoć, ali mrtva Atlanta ne može preko tanking Reptorsa