Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)

Murray,Porter,Gordon tri vrece govana sa tri max ugovora. Denver ima najnesposobniji menadzment u ligi.

Edited by Micko8
Posted

Ove sezone ce se svaki iole spretniji centar puniti debelog:fantom:

Posted

mozda je uprava denvera resila da tankuje ovu sezonu kad vec ne mogu da plate nekog, da uzmu nekog do jaja rukija :Jova:

pa onda polako sledece sezone

Posted
Just now, pbg12345 said:

mozda je uprava denvera resila da tankuje ovu sezonu kad vec ne mogu da plate nekog, da uzmu nekog do jaja rukija :Jova:

pa onda polako sledece sezone

Zeke Najji peti najači ugovor u timu. :lolol:

Posted

svirate kurcu, sampionsko izdanje :fantom:

Posted

Tri trojke u tri napada, došli do veličanstvenih 29% za tri. Koliko neuigrano deluju Jokić i Marej, kao da ne igraju zajedno 7 sezona.

Posted

Meni Jamal deluje kao da ga boli uvo za košarku. Biće terorizam ako izgube od ovakvih Klipersa sa 2.5 igrača. 

Posted

odlican rezultat na poluvremenu kako su odigrali

ali, nedovoljno da se ostaje budan :D 

Posted
19 minutes ago, Micko8 said:

Murray,Porter,Gordon tri vrece govana sa tri max ugovora. Denver ima najnesposobniji menadzment u ligi.

Clipboard_10-26-2024_01.jpg

Posted
1 minute ago, Amos said:

Meni Jamal deluje kao da ga boli uvo za košarku. Biće terorizam ako izgube od ovakvih Klipersa sa 2.5 igrača. 

meni je mozda od svega najjaci utisak sa kakvim samopouzdanjem mpj zvekne trojku u kontri 

i promasi naravno :D 

pomislio bi covek da do tog trenutka sutira bez greske, a on sve izmasio

msm, odlicno sto ima saopouzdanja i ja sam siguran da ce taj sut proraditi, ali jbt...

Posted (edited)
6 minutes ago, pbg12345 said:

meni je mozda od svega najjaci utisak sa kakvim samopouzdanjem mpj zvekne trojku u kontri 

i promasi naravno :D 

pomislio bi covek da do tog trenutka sutira bez greske, a on sve izmasio

msm, odlicno sto ima saopouzdanja i ja sam siguran da ce taj sut proraditi, ali jbt...

Meni je najjači utisak kada je MPJ ukrao loptu, u kontri se zatrčao na kucanje i izgubio je, dok Džamal čeka loptu sam na linijii za tri poena nakon što je već pogodio jednu trojku. Bukvalno možeš da vidiš klinački stav "ja sam ukrao loptu i sad ću da uradim šta ja hoću".

Edited by reg
Posted
1 hour ago, Micko8 said:

Ne lupaj jbt, Gordon isporučuje ono za šta je tu, ova dvojica kako kad tj MPJ uglavnom ne, Marej kako mu padne dan.

I meni je utisak da ih bole patka i da su svi svesni da nema šanse do titule ove godine pa se toliko i lože...

Realno - i nema...