Micko8 Posted October 26 Posted October 26 (edited) Murray,Porter,Gordon tri vrece govana sa tri max ugovora. Denver ima najnesposobniji menadzment u ligi. Edited October 26 by Micko8
Micko8 Posted October 26 Posted October 26 Ove sezone ce se svaki iole spretniji centar puniti debelog
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 2 minutes ago, beeva said: Gdje gledate Denver? arena premium 1 ako nemas ima ovde https://rd-live.com/eplayer/RS/3783 1
reg Posted October 26 Posted October 26 1 minute ago, beeva said: Gdje gledate Denver? Meni za sada samo ovaj strim radi https://footybite.store/johk121/5.php. Sad se ukljucio, kako uspevaju da gube 16 razlike za 1\4 i po? 1
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 mozda je uprava denvera resila da tankuje ovu sezonu kad vec ne mogu da plate nekog, da uzmu nekog do jaja rukija pa onda polako sledece sezone
Amos Posted October 26 Posted October 26 Just now, pbg12345 said: mozda je uprava denvera resila da tankuje ovu sezonu kad vec ne mogu da plate nekog, da uzmu nekog do jaja rukija pa onda polako sledece sezone Zeke Najji peti najači ugovor u timu.
reg Posted October 26 Posted October 26 Tri trojke u tri napada, došli do veličanstvenih 29% za tri. Koliko neuigrano deluju Jokić i Marej, kao da ne igraju zajedno 7 sezona.
Amos Posted October 26 Posted October 26 Meni Jamal deluje kao da ga boli uvo za košarku. Biće terorizam ako izgube od ovakvih Klipersa sa 2.5 igrača.
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 odlican rezultat na poluvremenu kako su odigrali ali, nedovoljno da se ostaje budan
reg Posted October 26 Posted October 26 19 minutes ago, Micko8 said: Murray,Porter,Gordon tri vrece govana sa tri max ugovora. Denver ima najnesposobniji menadzment u ligi.
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 1 minute ago, Amos said: Meni Jamal deluje kao da ga boli uvo za košarku. Biće terorizam ako izgube od ovakvih Klipersa sa 2.5 igrača. meni je mozda od svega najjaci utisak sa kakvim samopouzdanjem mpj zvekne trojku u kontri i promasi naravno pomislio bi covek da do tog trenutka sutira bez greske, a on sve izmasio msm, odlicno sto ima saopouzdanja i ja sam siguran da ce taj sut proraditi, ali jbt...
reg Posted October 26 Posted October 26 (edited) 6 minutes ago, pbg12345 said: meni je mozda od svega najjaci utisak sa kakvim samopouzdanjem mpj zvekne trojku u kontri i promasi naravno pomislio bi covek da do tog trenutka sutira bez greske, a on sve izmasio msm, odlicno sto ima saopouzdanja i ja sam siguran da ce taj sut proraditi, ali jbt... Meni je najjači utisak kada je MPJ ukrao loptu, u kontri se zatrčao na kucanje i izgubio je, dok Džamal čeka loptu sam na linijii za tri poena nakon što je već pogodio jednu trojku. Bukvalno možeš da vidiš klinački stav "ja sam ukrao loptu i sad ću da uradim šta ja hoću". Edited October 26 by reg
Mil@n Posted October 26 Posted October 26 1 hour ago, Micko8 said: Murray,Porter,Gordon tri vrece govana sa tri max ugovora. Denver ima najnesposobniji menadzment u ligi. Ne lupaj jbt, Gordon isporučuje ono za šta je tu, ova dvojica kako kad tj MPJ uglavnom ne, Marej kako mu padne dan. I meni je utisak da ih bole patka i da su svi svesni da nema šanse do titule ove godine pa se toliko i lože... Realno - i nema...
Recommended Posts