napadaj Posted Thursday at 18:41 Posted Thursday at 18:41 39 minutes ago, Zli Gli said: Nebeski Srbi na svaku random vest o bilo kome iz NBA ulecu sa Jokicem i prave poredjenja + bacaju najseljackije moguce uvrede Baci pogled na komentare ispod svake vesti o Đokoviću
Amos Posted Thursday at 18:48 Posted Thursday at 18:48 Ček, internet nije shvatio da se DAJ zajebava oko Many Men i sad prave kampanju da 50cent nastupa na All-Staru poluvremenu i da Debeli izrepuje poslednji verse? 1
Zli Gli Posted Thursday at 18:58 Posted Thursday at 18:58 32 minutes ago, 1n54jd3r said: Ne videh nigde omalovazavanje niti prozivke SGA. Embida bih pljuvao sve i da Jokic nije zakoracio na NBA teren. Ja sam nazalost zapratio neke stranice koje kao prate NBA, Edin enciklopedija i jos mozda 2-3, i ono je zlo i naopako Djokovicevi fanovi su proslost, Jokicevi dizu opste ludilo na visi nivo (u odnosu na to koliko je manje uspesan za sad) 1
Čutura Posted Thursday at 19:00 Posted Thursday at 19:00 11 minutes ago, Amos said: Ček, internet nije shvatio da se DAJ zajebava oko Many Men i sad prave kampanju da 50cent nastupa na All-Staru poluvremenu i da Debeli izrepuje poslednji verse? fifty je reko da oce, samo da ga joker zove.. 1
Amos Posted Thursday at 19:02 Posted Thursday at 19:02 Jokić ne zna reč te pesme ljudi božiji. Može da učestvuje jedino ako Fifti ume da izvuče 'Ja sam rodjen di džamije nema'. 1 1
Hele Posted Thursday at 19:06 Posted Thursday at 19:06 7 minutes ago, Zli Gli said: Ja sam nazalost zapratio neke stranice koje kao prate NBA, Edin enciklopedija i jos mozda 2-3, i ono je zlo i naopako Djokovicevi fanovi su proslost, Jokicevi dizu opste ludilo na visi nivo (u odnosu na to koliko je manje uspesan za sad) Jel te lozi da si ti kao iznad, a oni glupi? Tugica.
Zli Gli Posted Thursday at 19:07 Posted Thursday at 19:07 Ne ali me lozi sto znam da sam svakako iznad tebe, mada ne bi trebalo jer i nije neki uspeh realno
napadaj Posted Thursday at 19:12 Posted Thursday at 19:12 9 minutes ago, Amos said: Jokić ne zna reč te pesme ljudi božiji. Može da učestvuje jedino ako Fifti ume da izvuče 'Ja sam rodjen di džamije nema'. Nije džabe Sombor dom poznate navijačke pesme "Bože, ne znam šta mi je, pale mi se džamije... svake noći u mom snu, džamije u plamenu, džamije u plamenu" 1
Hele Posted Thursday at 19:26 Posted Thursday at 19:26 18 minutes ago, Zli Gli said: Ne ali me lozi sto znam da sam svakako iznad tebe, mada ne bi trebalo jer i nije neki uspeh realno Tugica.
reg Posted Friday at 03:08 Posted Friday at 03:08 (edited) 8 hours ago, Amos said: Jokić ne zna reč te pesme ljudi božiji. Može da učestvuje jedino ako Fifti ume da izvuče 'Ja sam rodjen di džamije nema'. Reče Skot Hejstings da je Jokić izjavio da bi mogao da nastupa sa 50centom, ali bi mu trebalo prvo 3-4 meseca da nauči reči pesme. Ubiše Kingse, jedino što bi (možda) moglo da učini utakmicu zanimljivom jeste ako bi Jokić došao u problem sa faulovima. edit: Dobi Jokić treću ličnu, neuspešan čelendž Melouna. Barem nije tehnička kao protiv Orlanda. Edited Friday at 03:10 by reg 1
Fins fleet Posted Friday at 03:12 Posted Friday at 03:12 Kingsi koji su u opasnom naletu, vezali skorije 6-7 pobeda.
reg Posted Friday at 03:18 Posted Friday at 03:18 (edited) 19 minutes ago, Fins fleet said: Kingsi koji su u opasnom naletu, vezali skorije 6-7 pobeda. Imali su 23h da dođu u Denver na 1600m posle utakmice sa Golden Stejtom. Edited Friday at 03:31 by reg 2
reg Posted Friday at 03:50 Posted Friday at 03:50 Aaaaaaaaaaaaaa...kakvu trojku je pogodio Jokić, jednom rukom preko celog terena. 1
banecare1 Posted Friday at 03:53 Posted Friday at 03:53 "all the way from sombor" courtesy of altitude sports 1
Recommended Posts