Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Povredi se i Lajvli, pauza 2-3 meseca. Pakao od sezone za Dalas.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

343

• 1n54jd3r

298

• Hele

222

• reg

162

Posted

Eno sad pise nesto za Batlera i Memfis, 3-4 igraca za njega, Smart, Klark, Haf i jos neki. Sve ce sjebati Memfis ako to odrade.

• +1 2
Posted

ako ne zeli u memphis, nece biti tamo trejdovan.

mislim da je 99% gotov trejd za phoenix.

• +1 1
Posted
15 minutes ago, 189- said:

mislim da je 99% gotov trejd za phoenix.

Ma da, Beal u Milvoki, Midlton u Heat a Jimmy kod Durantule.

In other news:

Posted

I ne samo Kidara, to je plejmejkerska franšiza od kako znam za sebe.

Brdo nepoznatih oko njih, ali moglo bi da bude tačno što nam treba.

• +1 1
Posted

Za Batlera je jedino rešenje hrpa igrača u drugom smeru. Nadam se da će Jovara do tada (ako već nije) da izgradi 30 min ulogu.

Posted

Možda i bude nešto od Topića ako ode u Netse.

• +1 2
Posted

ma ovo nema smisla. zasto bi ga trejdovali bez da je jednu sekundu odigrao za njih.

mogu komotno staviti isaiaha joea + 1 igraca za njega.

mada sam procitao pre neki dan da uopste nisu zainteresovani za njega i da je johnson najblizi kingsima.

Posted
4 minutes ago, 189- said:

ma ovo nema smisla. zasto bi ga trejdovali bez da je jednu sekundu odigrao za njih.

mogu komotno staviti isaiaha joea + 1 igraca za njega.

mada sam procitao pre neki dan da uopste nisu zainteresovani za njega i da je johnson najblizi kingsima.

A što isključuješ da im je Joe dragoceniji od Topića? Pa nije prvi put da se trejduju tako igrači, a Cam bi im sa ovogodišnjim procentima upao kao maslina u martini.. Doduše, meni se toliko sviđa njihova kompozicija tima, da imam utisak da bi svako mogao da se uklopi.

Posted
7 hours ago, reg said:

Jesu imali lagan raspored, apropo 10-1. Mislim da im je sledeći ozbiljniji protivnik Njujork u gostima. Ako izgube zdravi od Minesote u subotu samo potvrdjuju da od ove sezone ne treba očekivati više od druge runde plejofa.

to sa drugom rundom bi imalo smisla da ima nekoliko ekipa na zapadu jasno boljih od  njih

ali nema

na zapadu sad ima 10ak timova za koje mozes da kazes "ovima je plafon drugi krug PO" jer ljudima je to sinonim za PO ekipu koja nema sampionski izgled

hjuston i memfis fino izgledaju, ali pitanje je da li taj nivo mogu preneti u PO i protiv denvera ne bi bili favoriti

oklahoma jedino na zapadu deluje jasno bolja od ostalih i to veci deo dosadasnje sezone bez cheta, ali oni su jako mlada ekipa bez mnogo PO iskustva i tek treba da se dokazu

na zapadu (a u velikoj meri i na istoku) ce sve zavisiti (naravno na prvom mestu ko udje zdrav u PO) od matchupova

i tu je denver u prednosti nad vecinom, na prvom mestu jer ima najboljeg igraca lige

i dalje im je verovatno minesota jedan od najgorih mogucih PO protivnika, ali ako je denver eventualno slabiji, minesota je daleko slabija nego prosle godine i to upravo na onoj poziciji koja im je protiv denvera najvaznija

njima je kljucno ovo sto se gordon vratio i da ostane zdrav, em im mnogo znaci na obe strane, em mozda i vaznije da jokic igra daleko manje, jer od njegove istrosenosti pred PO im u mnogome zavisi i rezultat u istom

naravno, bilo bi jako dobro da nadju/"naprave" jednog visokog koji ce moci izvuci 10ak PO minuta, ali nece to biti presudno za uspeh u PO

Posted

^^ Cam Johnson je odličan igrač i sad će ga ćapiti OKC koji je i ovako prvi u ligi. O tome smo pričali pre par stranica, fleksibilni su do bola.

• +1 2
Posted
6 hours ago, kralj said:

Čestiti Nadji. :ph34r:

jos sam isekao njegovu kolonu, lik sa svima ima -20 ili gore .

nije mi jasno sta se tu desilo, u pocetku mi je izgledao skroz ok. mobilni veliki koji moze da isprati beka nogama i pride ima 40% za tri?? what in the world could go wrong....

• +1 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

A što isključuješ da im je Joe dragoceniji od Topića? Pa nije prvi put da se trejduju tako igrači, a Cam bi im sa ovogodišnjim procentima upao kao maslina u martini.. Doduše, meni se toliko sviđa njihova kompozicija tima, da imam utisak da bi svako mogao da se uklopi.

johnson bi tu dosao da igra na poziciji joea. jednako vrhunski trojkas ali sa vecim telom i boljom odbranom. 

njima vise treba neki visoki igrac nego bek kao joe, pogotovo sto su mitchell i wallace dosta dobri. 

usput, jos uvek im je najslabiji deo hendlovanje lopte i sveukupni plejmejking, gde bi topic pomogao u narednim sezonama. 

a glavni razlog mi je da mi nema smisla da ga trejduju bez da su ga videli na parketu kao sto sam ranije napisao. ako im se ne bude svideo, uvek ga mogu trejdovati kasnije. 

ja ga ne bih dao u predruki godini. naravno, oni bolje znaju nego ja i mozda ima tu necega sto samo oni znaju, ali opet mi je to nelogicno i prebrzo dizanje ruke od igraca. 

evo clipperse ce zauvek (neosnovano) zajebavati zbog trejda sga-a, pa verujem da ne bi bilo prijatno uraditi slicnu stvar. 

Posted

Pa SGA je igrao za Kliperse, imali su priliku da uzmu PGa, iako je SGA bio neupitan potencijal, niko ovo nije očekivao, niko ne bi propustio PGa po toj ceni.

Verovatno si u pravu oko plejmejkinga, na papiru je tako, ali njima je koncepcija takva da ball handling, ma kako bio esencija, ne igra toliku ulogu.

Nisi u pravu za Cama, on je klasično krilo i figurirao bi kao alternativa za Dorta i JJa. 

Meni se Wiggins najviše sviđa iz 2nd unita.