Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

41 minutes ago, zorglub said:

PS: Čekaj, oni su nekada imali dugu na dresu, zar ne? Jel' ovo throwback onda?

Ovo se jednostavno ne radi, ne mozes sa ovakvim neznanjem dolaziti na ovu temu o Nagetsima.

4 hours ago, pbg12345 said:

jokic 10 u nizu td ili sombor double

@Micko8 @Zli Gli utisci, komentari?

Edited by 1n54jd3r

1 hour ago, 1n54jd3r said:

weak era

Jesu imali lagan raspored, apropo 10-1. Mislim da im je sledeći ozbiljniji protivnik Njujork u gostima. Ako izgube zdravi od Minesote u subotu samo potvrdjuju da od ove sezone ne treba očekivati više od druge runde plejofa.

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Jaki protivnici u punom sastavu, jake egzibicije. I bas je slucajno protiv uvek augodnih Roketsa osetio jedan jak bol u predelu primicaca i nije zaigrao, ah...

Inace, imaju bas dobar raspored do kraja, prognoziram 55-27 i drugo mezto ali i vrlo moguce ispadanje u prvoj rundi ako nalete npr. na Minesotu, dok je druga runda svakako maksimum. 

10 hours ago, uini said:

strawther je proper nba napadac. defanziva je problem ali imaju toga nuggetsi spolja

pa nije bas da imaju, zapravo toga im najvise fali

nije cudno da stroter samo sa braunom ima pozitivan net rejting. i naravno sa jokicem koji bi i sa lavaboom imao + otprilike

image.thumb.png.43ae2840da56adfca542be2bc94e5ef9.pngal

6 hours ago, Amos said:

Meni ovo na prvu loptu delovalo kao loš trejd za Sanse. Taman će oko '31. biti u rebuildu. Mislim, nije Ainge budala.

Suns stay busy, restock with 3 first-round picks

U suštini se slažem da je Juta mnogo bolje prošla, ali pregovaračka pozicijatm Sansa je plač majke bozije. Moguće i da sam se korigovao čitajući komentare, šta znam.

Mnogo pre '31 Sansi će prestati da budu konkurentni, a očito Bukera hoće nekako da zadrže i treba im bilo kakav draft kapital dok je on tu. O keceljama da ne govorimo. Beal, ovako kako ga koriste (a i generalno) ih je dokrajčio, Nurkić je idalje najbolji centar, a sad dovode Ričardsa koji nije ni osrednji, uparuju sa Plamlijem... Horor.

Ja nisam ni znao da mogu da trejduju ovako pikove (najgori od 3).

2 minutes ago, spaceploitator said:

nije cudno da stroter samo sa braunom ima pozitivan net rejting. i naravno sa jokicem koji bi i sa lavaboom imao + otprilike

Čestiti Nadji. :ph34r:

1 hour ago, Zli Gli said:

Jaki protivnici u punom sastavu, jake egzibicije. I bas je slucajno protiv uvek augodnih Roketsa osetio jedan jak bol u predelu primicaca i nije zaigrao, ah...

Inace, imaju bas dobar raspored do kraja, prognoziram 55-27 i drugo mezto ali i vrlo moguce ispadanje u prvoj rundi ako nalete npr. na Minesotu, dok je druga runda svakako maksimum. 

Kolika je kvota da ce da presedi utakmicu protiv tate u Cetvrtak:fantom: Ne moze Minesota da ih izbaci, nemaju sada dva seven footera koji mogu da ga cuavaju a jedan od njih i da ofanizvno puni. Mislim da ce ostati na ovoj poziciji gde su sada posto su slabiji od tri prvoplasirane ekipe na Zapadu. Slabiji su i od Dallasa ali oni imaju probleme sa povredama. Ako se Denverova uprava spametuje na vreme u kratkom periodu i dovede Batlera, onda bi postali glavni favoriti za veliko finale. Ali od toga nece biti nista.

Edited by Micko8

Bez zezanja, zaista si pristalica da dovuku Dzimija? :D

1 hour ago, spaceploitator said:

ne znam, imaju brauna i watsona na spoljnim pozicijama, to je vise dobrih defanzivaca spolja nego sto ima vecina ozbiljnijih ekipa

Au jbt, u sta se ovaj stariji pretvorio :lolol: A nije kao i da je pre izgledao normalno :lolol:

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Bez zezanja, zaista si pristalica da dovuku Dzimija? :D

A ti stvarno mislis da Jimmy ne bi bio veliki upgrejd u odnosu na beskorisnog play off Portera:rolleyes:

41 minutes ago, Micko8 said:

A ti stvarno mislis da Jimmy ne bi bio veliki upgrejd u odnosu na beskorisnog play off Portera:rolleyes:

Ne mislim da bi pomerio needle iole znacajno. A dugorocno bi taj trejd zabio poslednji ekser u kovceg Naggetsa.

Ako se MPJ trejduje, onda to ne treba raditi sada, vec u off season kada se otvore neka imena koja bi se bolje uklapala u tim i po skillset-u i po godinama od Lavine-a i Dzimija.