Arigato Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Treći igrači šampionskih ekipa su bili Tompson, Lav, Boš, Rodman, Rej Alen, Đinobili itd. Malo potcenjuješ treće igrače šampionskih ekipa. Pa i da bude neki MPJ, Džru ili Lauri, opet je to odlično. 1
uini Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago ma bice taj klinjo jako dobar igrac minimum, verovatno i nesto vise
Micko8 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ako bude novi Porter dzunior, moze odmah da se proglasi bustom. A pazi ovih debila ispod, dobili oslabljeni Orlando i Majami koji prolazi kroz dramu sa Butlerom i odmah kontenderi A nista sto ih je pre tih utakmica rastimovao Hjuston na gostovanju u Denveru, ekipa koja jeste kontender na Zapadu i koja je za klasu bolja od ekipe Denvera Boston takodje, Oklahoma dva puta od sale na gostovanju, Klivlend dva puta, Niksi ih napucali kao kantu takodje na gostovanju itd. Nemaju jednu kvalitetnu popedu do sada u ovoj sezoni. Mnogo su poleteli a nemaju nikakve argumente za to letenje. Edited 10 hours ago by Micko8
Fins fleet Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Yabusele, Jokic i Bona u isto vreme na parketu. Stragi ako gleda ovo zna da je rodjen 30 godina prerano. 4
1n54jd3r Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jokic opet TD, za tri cetvrtine. Cetvrti u nizu. @Micko8 nezadovoljan i dalje? Opet slab protivnik, Fila bez Embida i tako to
uini Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago strawther je proper nba napadac. defanziva je problem ali imaju toga nuggetsi spolja
kralj Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav trejd Sansa i Jute Nekako uvek iznađu mehanizme da zajebu tendencije lige. Moraće i OKC nešto poput Jute (možda i sa Nagetsima), a Finiks dobio veštačko disanje.
zorglub Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Što je lep ovaj Nuggets dres, vidim da je i logo na parketu isto ofarban, jel' neki povod ili...? PS: Čekaj, oni su nekada imali dugu na dresu, zar ne? Jel' ovo throwback onda? Edited 52 minutes ago by zorglub
pbg12345 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago mislim da njima previse fali jokic 10 u nizu td ili sombor double
Amos Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 2 hours ago, kralj said: Kakav trejd Sansa i Jute Nekako uvek iznađu mehanizme da zajebu tendencije lige. Moraće i OKC nešto poput Jute (možda i sa Nagetsima), a Finiks dobio veštačko disanje. Meni ovo na prvu loptu delovalo kao loš trejd za Sanse. Taman će oko '31. biti u rebuildu. Mislim, nije Ainge budala. Suns stay busy, restock with 3 first-round picks
Hele Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 1 minute ago, Milošica said: Fascinantan je King u 40oj. Meni je i u 30oj dobar, Majestic me je posebno odusevio. 1
Recommended Posts