Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Treći igrači šampionskih ekipa su bili Tompson, Lav, Boš, Rodman, Rej Alen, Đinobili itd.

Malo potcenjuješ treće igrače šampionskih ekipa.

Pa i da bude neki MPJ, Džru ili Lauri, opet je to odlično.

• Vojvodo,serdare 1
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

330

• 1n54jd3r

285

• Hele

215

• uini

157

Posted

ma bice taj klinjo jako dobar igrac minimum, verovatno i nesto vise

Posted (edited)

Ako bude novi Porter dzunior, moze odmah da se proglasi bustom. A pazi ovih debila ispod, dobili oslabljeni Orlando i Majami koji prolazi kroz dramu sa Butlerom i odmah kontenderi :rolleyes: A nista sto ih je pre tih utakmica rastimovao Hjuston na gostovanju u Denveru,  ekipa koja jeste kontender na Zapadu i koja je za klasu bolja od ekipe Denvera :fantom: Boston takodje, Oklahoma dva puta od sale na gostovanju, Klivlend dva puta, Niksi ih napucali kao kantu takodje na gostovanju  itd. Nemaju jednu kvalitetnu popedu do sada u ovoj sezoni. Mnogo su poleteli a nemaju nikakve argumente za to letenje.

Edited by Micko8
Posted

Yabusele, Jokic i Bona u isto vreme na parketu. Stragi ako gleda ovo zna da je rodjen 30 godina prerano.

• Haha 4
Posted

Jokic opet TD, za tri cetvrtine. Cetvrti u nizu. @Micko8 nezadovoljan i dalje? Opet slab protivnik, Fila bez Embida i tako to :)

Posted

opsta kurcobolja u fili

Posted

6 godina Embid nije igrao u Denveru.

Posted

strawther je proper nba napadac. defanziva je problem ali imaju toga nuggetsi spolja

Posted

Kakav trejd Sansa i Jute :D

Nekako uvek iznađu mehanizme da zajebu tendencije lige. Moraće i OKC nešto poput Jute (možda i sa Nagetsima), a Finiks dobio veštačko disanje. 

Posted (edited)

Što je lep ovaj Nuggets dres, vidim da je i logo na parketu isto ofarban, jel' neki povod ili...?

PS: Čekaj, oni su nekada imali dugu na dresu, zar ne? Jel' ovo throwback onda?

Edited by zorglub
Posted

mislim da njima previse fali

jokic 10 u nizu td ili sombor double

Posted
2 hours ago, kralj said:

Kakav trejd Sansa i Jute :D

Nekako uvek iznađu mehanizme da zajebu tendencije lige. Moraće i OKC nešto poput Jute (možda i sa Nagetsima), a Finiks dobio veštačko disanje. 

Meni ovo na prvu loptu delovalo kao loš trejd za Sanse. Taman će oko '31. biti u rebuildu. Mislim, nije Ainge budala.

Suns stay busy, restock with 3 first-round picks

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Fascinantan je King u 40oj.

Meni je i u 30oj dobar, Majestic me je posebno odusevio.

• Haha 1