Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Sta se desava u Denveru?

870.gif

• Haha 2
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

330

• 1n54jd3r

285

• Hele

215

• uini

157

Posted

Slušam Bila Simonsa kako poliva po Embidu, lik polako ali sigurno klizi ka procentu od 50% odigranih utakmica u karijeri, što je poprilično loše.

I onda mi kroz glavu prolazi misao da je sasvim moguće da će njegov poslednji košarkaški legacy biti ona polufinalna utakmica na OI stomumjkejbm

Posted

oklahoma i presti su do sada imali laksi zadatak. sada dolazi onaj tezi kada treba povuci prave poteze a prava na greske nece biti kao kod davanja sansi ovim anonimusima kao do sada.

• +1 1
Posted

Ono što je najvažnije, imaju odličnog vođu ekipe. Sad samo fali taj drugi igrač, ja ne mislim da Džejlen može napadački da mu pripomogne kada zagusti. Za njih bi bilo sjajno kada bi neki TOP10 igrač na leto zatražio trejd kako bi mogli sve te pikove da preusmere na njega, a nije mi ni jasno zašto nijedna zvezda ne želi da igra sa SGA.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Slušam Bila Simonsa kako poliva po Embidu, lik polako ali sigurno klizi ka procentu od 50% odigranih utakmica u karijeri, što je poprilično loše.

I onda mi kroz glavu prolazi misao da je sasvim moguće da će njegov poslednji košarkaški legacy biti ona polufinalna utakmica na OI stomumjkejbm

Što pljuje? Jedino ako se fokusirao na višak kilograma. Embid je sasvim izvesno u ogromnom problemu sa kolenom i sasvim izvesno nikad više neće biti ono što je bio. Mislim, lik je kreten, ali nema nikakve veze sa ovim pauzama koje pravi. 

Posted
1 hour ago, 189- said:

oklahoma i presti su do sada imali laksi zadatak. sada dolazi onaj tezi kada treba povuci prave poteze a prava na greske nece biti kao kod davanja sansi ovim anonimusima kao do sada.

kako nece biti prava na greske kad imaju 16 pikova prve runde i tolko lufta u capu

Posted
38 minutes ago, kralj said:

Što pljuje? Jedino ako se fokusirao na višak kilograma. Embid je sasvim izvesno u ogromnom problemu sa kolenom i sasvim izvesno nikad više neće biti ono što je bio. Mislim, lik je kreten, ali nema nikakve veze sa ovim pauzama koje pravi. 

A to, nije ga pljuvao direktno, malo preteruje, ali je konstatovao da mu je “narušen legacy” zbog povreda i odsustva i da je upitno da li će ikada biti onaj stari.

Posted
36 minutes ago, spaceploitator said:

kako nece biti prava na greske kad imaju 16 pikova prve runde i tolko lufta u capu

pa imaju lufta sada, ali ubrzo ce na naplatu doci svi ovi igraci na ruki ugovorima. usput nece moci bas sve ove pikove zadrzati, jednostavno je nemoguce, pogotovo sto imaju jos dvadesetak pikova druge runde.

a kada sam mislio da nemaju prava na greske, mislio sam na trejdove koje ce (cenim) morati pre ili kasnije da odrade i da daju neke od ovih manje vaznih igraca u dealovima. sto znaci da ce morati pogoditi sa dolazecim igracima jer ako ne pogode ode im sirina a posto ce imati sve manje para na raspolaganju, nece to tako lako moci ispraviti.

Posted

Pa pitanje je koliko će gazde hteti da iskeširaju ili će opet biti Harden za Adamsa trejd. SGA će biti namiren, ali za ove ostale će morati kad tad da biraju kad im prođu rookie ugovori. I Chet i Williams imaju mislim još ovu i sledeću. Presti radi vrhunski posao kao GM već 15 godina, ali fali mu hrabrosti da uđe all in - koji će mu 16 pikova? 

• +1 1
Posted

Čeka tajming da napadne velikog igrača koji bude zatražio trejd.

Posted

Jovic sad lepo da se uprasi, skoro je iste visine kao Jokic, predje na 5 i dominira

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

Posted

Boston krenuo da stuca. Poraz od Toronta pre par dana, a sinoc padose u produzecima protiv Atlante.

Posted

Kakvi glupi mecevi veceras. U evropskom terminu mrtvi Majami i San Antonio, kripl fajt u najavi, posle u ponoc Nagetsi protiv Bankera i grupe gradjana, u 1 Milvoki protiv raspale File... Uzas.

Posted

Jimmy stvarno gotivi Jovica. A Jovke u redukovanoj minutazi vise no korektan.

Posted

Nadam se da Pop nije gledao drugu četvrtinu Spursa.