Amos Posted Saturday at 15:36 Posted Saturday at 15:36 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Sta se desava u Denveru? 2
goofs Posted Saturday at 15:59 Posted Saturday at 15:59 Slušam Bila Simonsa kako poliva po Embidu, lik polako ali sigurno klizi ka procentu od 50% odigranih utakmica u karijeri, što je poprilično loše. I onda mi kroz glavu prolazi misao da je sasvim moguće da će njegov poslednji košarkaški legacy biti ona polufinalna utakmica na OI stomumjkejbm
189- Posted Saturday at 16:33 Posted Saturday at 16:33 oklahoma i presti su do sada imali laksi zadatak. sada dolazi onaj tezi kada treba povuci prave poteze a prava na greske nece biti kao kod davanja sansi ovim anonimusima kao do sada. 1
Arigato Posted Saturday at 17:33 Posted Saturday at 17:33 Ono što je najvažnije, imaju odličnog vođu ekipe. Sad samo fali taj drugi igrač, ja ne mislim da Džejlen može napadački da mu pripomogne kada zagusti. Za njih bi bilo sjajno kada bi neki TOP10 igrač na leto zatražio trejd kako bi mogli sve te pikove da preusmere na njega, a nije mi ni jasno zašto nijedna zvezda ne želi da igra sa SGA.
kralj Posted Saturday at 17:47 Posted Saturday at 17:47 1 hour ago, goofs said: Slušam Bila Simonsa kako poliva po Embidu, lik polako ali sigurno klizi ka procentu od 50% odigranih utakmica u karijeri, što je poprilično loše. I onda mi kroz glavu prolazi misao da je sasvim moguće da će njegov poslednji košarkaški legacy biti ona polufinalna utakmica na OI stomumjkejbm Što pljuje? Jedino ako se fokusirao na višak kilograma. Embid je sasvim izvesno u ogromnom problemu sa kolenom i sasvim izvesno nikad više neće biti ono što je bio. Mislim, lik je kreten, ali nema nikakve veze sa ovim pauzama koje pravi.
spaceploitator Posted Saturday at 17:47 Posted Saturday at 17:47 1 hour ago, 189- said: oklahoma i presti su do sada imali laksi zadatak. sada dolazi onaj tezi kada treba povuci prave poteze a prava na greske nece biti kao kod davanja sansi ovim anonimusima kao do sada. kako nece biti prava na greske kad imaju 16 pikova prve runde i tolko lufta u capu
goofs Posted Saturday at 18:27 Posted Saturday at 18:27 38 minutes ago, kralj said: Što pljuje? Jedino ako se fokusirao na višak kilograma. Embid je sasvim izvesno u ogromnom problemu sa kolenom i sasvim izvesno nikad više neće biti ono što je bio. Mislim, lik je kreten, ali nema nikakve veze sa ovim pauzama koje pravi. A to, nije ga pljuvao direktno, malo preteruje, ali je konstatovao da mu je “narušen legacy” zbog povreda i odsustva i da je upitno da li će ikada biti onaj stari.
189- Posted Saturday at 18:28 Posted Saturday at 18:28 36 minutes ago, spaceploitator said: kako nece biti prava na greske kad imaju 16 pikova prve runde i tolko lufta u capu pa imaju lufta sada, ali ubrzo ce na naplatu doci svi ovi igraci na ruki ugovorima. usput nece moci bas sve ove pikove zadrzati, jednostavno je nemoguce, pogotovo sto imaju jos dvadesetak pikova druge runde. a kada sam mislio da nemaju prava na greske, mislio sam na trejdove koje ce (cenim) morati pre ili kasnije da odrade i da daju neke od ovih manje vaznih igraca u dealovima. sto znaci da ce morati pogoditi sa dolazecim igracima jer ako ne pogode ode im sirina a posto ce imati sve manje para na raspolaganju, nece to tako lako moci ispraviti.
Venom Posted Saturday at 18:29 Posted Saturday at 18:29 Pa pitanje je koliko će gazde hteti da iskeširaju ili će opet biti Harden za Adamsa trejd. SGA će biti namiren, ali za ove ostale će morati kad tad da biraju kad im prođu rookie ugovori. I Chet i Williams imaju mislim još ovu i sledeću. Presti radi vrhunski posao kao GM već 15 godina, ali fali mu hrabrosti da uđe all in - koji će mu 16 pikova? 1
Arigato Posted Saturday at 18:39 Posted Saturday at 18:39 Čeka tajming da napadne velikog igrača koji bude zatražio trejd.
Hele Posted Saturday at 19:26 Posted Saturday at 19:26 Jovic sad lepo da se uprasi, skoro je iste visine kao Jokic, predje na 5 i dominira
1n54jd3r Posted Sunday at 06:48 Posted Sunday at 06:48 Boston krenuo da stuca. Poraz od Toronta pre par dana, a sinoc padose u produzecima protiv Atlante.
Zli Gli Posted Sunday at 18:15 Posted Sunday at 18:15 Kakvi glupi mecevi veceras. U evropskom terminu mrtvi Majami i San Antonio, kripl fajt u najavi, posle u ponoc Nagetsi protiv Bankera i grupe gradjana, u 1 Milvoki protiv raspale File... Uzas.
1n54jd3r Posted Sunday at 21:43 Posted Sunday at 21:43 Jimmy stvarno gotivi Jovica. A Jovke u redukovanoj minutazi vise no korektan.
kralj Posted Sunday at 21:44 Posted Sunday at 21:44 Nadam se da Pop nije gledao drugu četvrtinu Spursa.
Recommended Posts