Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Sad sam pogledao i TS% Morenta koji je baš nizak.  Džaba mu 47% iz igre, kada ne šutira toliko trojki kao Lilard, pa ne stigne da mu se isplati taj procenat iz igre, pritom Lilard šuri opasno sa slobodnjaka što opasno povećava svoj TS%. Efikasnost bato.

Pritom, meni je i danas neverovatno koliko se spejsing potcenjuje, a Lilard ga omogućava u izobilju za razliku od Morenta. Mnogo je drugačije kada jedan ili dva defanzivca moraju da paze na dalekometnog trojkaša. Saigrači imaju mnogo koristi od toga što indirektno čini ekipom boljom nego što jeste.

Igrači, treneri i analitičari znaju njegovu vrednost i nije slučajno u TOP75 najboljih ikada.

• +1 2
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

308

• 1n54jd3r

262

• Hele

205

• uini

154

Posted

najači je zli, kada pričamo o jokiću, onda su statistike kurac, pumpanje bojki, lažiranje i hajp, ali kad pričamo o lilardu, onda je on kesa jer statistika ne valja. zato je dža faca, statistika mu je isto sranje, ali bar lepo zakucava

• +1 3
Posted (edited)

Ne, najjaci ste vi sa Nagetsima kao dinastijom a pre i posle titule klasicna kanta za napucavanje ali nema veze, sta vam tesko loziti se.

Kad bi se sabrala Jokiceva i Lilardova ispadanja sa 4-0 ili 4-1, mislim po secanju da idemo u cifru od 10ak a to nije mala stvar.

Sto se Moranta tice, da, mislio sam na to da najbolje zakucava i polaze sa okretom od 360 stepeni i slicno, sto je svako ko ima oci shvatio a ovi drugi tumace kako im odgovara. Vecini je to atraktivnije od prangijanja 13 trojki po mecu od strane jednog igraca, nevezano za TS% koji mu je dzabe kad je luzer celu karijeru.

Edited by Zli Gli
  • Haha 1
Posted

najjace je sto se i dalje daje paznja troleru 

• +1 1
Posted
27 minutes ago, Zli Gli said:

Ne, najjaci ste vi sa Nagetsima kao dinastijom a pre i posle titule klasicna kanta za napucavanje ali nema veze, sta vam tesko loziti se.

reci kakvu kantu od franšize je čovek doveo do titule

kao u igrici uzeo 30. tim u ligi i doveo ga na prvo mesto

Posted

Lilard je u Portlandu čovek radio šta je hteo. Virtuoz bio.

Sad znamo da se zlijeve loše procene kvaliteta igrača ne počinju i ne završavaju sa debelim :D

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Debeli uzeo titulu u najgoroj konkurenciji ikad. Raspali Majami slučajno izbacio Boston. 

Posted
Just now, bios said:

Debeli uzeo titulu u najgoroj konkurenciji ikad. Raspali Majami slučajno izbacio Boston. 

Al dobili Lejkerse i mrtvog Lebrona usranog sa sve sudijama, to nešto vredi. :wub:

Btw, nema ništa slučajno na 4 dobijene...

Posted

Istorijski, utisak mi je da je samo Lebron vise nosio na ledjima svoj tim (prva iteracija u Klivlendu) do uspesnih sezona, u odnosu na Jokica.

Posted (edited)

Svi znamo da je Mccolum bio glavna zvezda u Portalndu tada:fantom:

Edited by Micko8
Posted (edited)
1 hour ago, Zli Gli said:

Kad bi se sabrala Jokiceva i Lilardova ispadanja sa 4-0 ili 4-1, mislim po secanju da idemo u cifru od 10ak a to nije mala stvar.

Sto se Moranta tice, da, mislio sam na to da najbolje zakucava i polaze sa okretom od 360 stepeni i slicno, sto je svako ko ima oci shvatio a ovi drugi tumace kako im odgovara. Vecini je to atraktivnije od prangijanja 13 trojki po mecu od strane jednog igraca, nevezano za TS% koji mu je dzabe kad je luzer celu karijeru.

Din din dinastiija serija mi najmilija did din dinastija . Ko je to tvrdio leba ti:laugh:  Posle osvojene titule odmah su pola tima promenili a nisu uspeli da se otarase Portera koji ne zna da igra plej of kosarku. Imaju najnesposobnije rukovodstvo u ligi.

Edited by Micko8
Posted
18 minutes ago, bios said:

Mukica, izbacaili sve miki maus favorite na putu do finala:fantom:

Posted (edited)
48 minutes ago, levi said:

reci kakvu kantu od franšize je čovek doveo do titule

kao u igrici uzeo 30. tim u ligi i doveo ga na prvo mesto

Pa pogurao Marej i babl i sampionsku sezonu, eno kaze svemoguci TS% 62.6 i 58.6%, malo li je. 

22 minutes ago, Mil@n said:

Btw, nema ništa slučajno na 4 dobijene...

Nema, sva ta lagana ispadanja godinama nisu bila slucajna a za jednu titulu to vec ne moze da se kaze. Mislim, kad se setim kakve gluposti su se pisale za proslogodisnju Bostonovu, slab istok, umorni Dalas u finalu, blabla, sta onda tek reci za tu titulu Denvera jbt, Lejkersi pa Majami :laugh:

Predajem se, Lilard je igracina ali nije mogao sam jbg.

Edited by Zli Gli
Posted

Niko ne moze sam, to smo se valjda slozili.

Elem, Tim Dankan je 1 carcina:

image.thumb.png.672bbe7072db39bc1aca527a013699a3.png

Posted

To je valjda koliko je te godine bilo ol starova. Jokic je igrao i bez bivsih ol starova.

• +1 1