freakns Posted Monday at 11:51 Author Posted Monday at 11:51 39 minutes ago, johan nagel said: Па углавном је Гордон играо минуте на пет кад је Јокић на клупи. Сад су као нешто силом прилика васкрсли Диандреов леш али кад буде било битно ценим да се опет враћају на то. AG menja Jokica na 5 samo u playoffu. previse se trosi da bi to radio tokom regularne sezone. DJ nije all star igrac, niti treba leteti nakon odlicne tekme juce, jer je i dalje ispodprosecan. ali moze da ti da 10min po tekmi, pogotovo kada ima Russa/Jamala pa moze da zavrsi. ono sto bi mogli da promene je da AG igra na 4 kad Debeli nije tu, dok MPJ dobija minute na 4 sa Jokicem
uini Posted Monday at 11:52 Posted Monday at 11:52 ..mislim, verovatno denver neće pojačavati backup centar poziciju od 10-18 mins ako treba da pošalje brauna ili watsona 1
kralj Posted Monday at 11:55 Posted Monday at 11:55 Slažem se, usput ti momci imaju relativno nezgodnu okolnost da Denver više od ogromne većine timova, a verovatno i svih, menja koncepciju igre sa i bez Jokića u meri u kojoj to drugi ne rade. Ubeđen sam više nego ikada da će PW biti jako dobar igrač. Uzimam ga dogodine u 8. rundi fantazija ako pretekne. 1
1n54jd3r Posted Monday at 11:58 Posted Monday at 11:58 Vise od trejda, moraju vise utakmica da rese pre 4. cetvrtine. Time spasavaju Jokica i koga god jos od startera kome treba odmor, plus mogu da daju sansu Ziku i Saricu da izbore povratak u rotaciju. Ne smeju PO da docekaju sa DAJ u rotaciji. PS Jokic je propustio 5 od 38 utakmica ove sezone, valjda je tu malo odmorio. Ovaj poslednji izostanak nadam se da nije bolest no samo mamurluk od Bozica.
freakns Posted Monday at 12:00 Author Posted Monday at 12:00 2 minutes ago, uini said: i watson i braun su odlični role playeri, samo mislim da hele više tvrdi kako moraš dati neku vrednost da bi dobio vrednost, topla voda. ne postoji trade koji Nuggetse dovodi blize tituli. prvo, vec sam ovo rekao, Nuggetsi nisu zdravi od pocetka godine. i pored toga koliko su kilavi, eo, dosli su nekako do 4. pozicije, i imaju sasnu da odu i na 2. ili 3.(sto bi trebao da im bude cilj) za playoff oni vec imaju rotaciju. Jamal, CB, MPJ, AG, Debeli(Russ, Strawther, PWat). bukvalno su 3 stvari bitne. kako ce Debeli sutirati van reketa, da li ce Russ bili unplayable u playoffu i da li Jamal moze da igra na superstar nivou. nijednu ne mozes da ispravis sa trejdom, osim ako ne zelis da trejdujes Russa(Jamala ne moze do kraja sezone, Jokica ako trejdujes zavrsio si osim ako ga ne trejdujes za Giannisa, Tatuma i AD zajedno) 3
Amos Posted Monday at 12:01 Posted Monday at 12:01 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Ovaj poslednji izostanak nadam se da nije bolest no samo mamurluk od Bozica. Pa rekao je da je bila neka gripčina u pitanju. 1
pbg12345 Posted Monday at 13:09 Posted Monday at 13:09 moze i gordon na 5, uostalom gledali smo to vec, problem je sto su i watson na 4, gordon 5 ili eventualno mpj na 4, pre svega presitni i protivnici to mogu itekako kaznjavati donekle se moze kompezovati da su sva trojica na terenu kad nema jokica sve vodi ka tome da cemo to i gledati u PO hale je u prvom postu sa idejoma pominjao igrace od 3,4 poena to su piket i tajson, saric i to ima smisla probati trejdovati za nekog visokog jasno je da ne mogu dobiti bog zna sta, ali desavala su se i veca cuda od toga da se na taj nacin ubode igrac koji moze izdrazati 10 min na terenu posle je uveo u pricu wotsona sto je suludo, da trejduju jednog od dva najbolja defanzivca u ekipi koji je mlad i igra za kikiriki
Amos Posted Monday at 14:15 Posted Monday at 14:15 Ako i ubodu nekoga, neće mu Malone dati da igra 3 2
Zli Gli Posted Monday at 14:57 Posted Monday at 14:57 7 hours ago, kralj said: Nećeš valjda i prajm Dejma da osporavaš? Doduše, uspeo je da bude atraktivniji od ovih tvojih ciglaša bez i da pipa obruč. Baš kad nema dan, takne ga tu&tamo loptom. Ostalo sve kapalo. Atraktivniji nije nikako od Moranta a ne znam na koje ostale ciglase mislis ali Lilard kroz karijeru ima 43.8% suta iz igre i cak 37% za tri, dakle lik koji zivi od suta ima prosek za tri za citav 1% jaci od proseka u ligi otprilike otkako su uveli trojke. Zaista jedan jak argument da je igracina, ne znam samo kojim trikovima su ga ugurali u top75 svih vremena U karijeri covek ima jednu sezonu sa 40% suta za 3 a u plejofu iz igre sutira 41%, kida batica, nema sta. I te dve sezone sa 30+ ppg je sutirao 46% ali dve sezone sa 30+ je imao i npr. Beal i sa jacim procentom. Verovatno ti je atraktivno kad pogodi 1 od ne znam koliko pokusaja game winnera trojkom sa 8-9 metara, to je merilo kvaliteta i atraktivnosti valjda.
Arigato Posted Monday at 15:22 Posted Monday at 15:22 Ufff, nije baš da je tako, portlandska verzija Lilarda je ekstremna. On nikad nije imao ol stara pored sebe, ako ne računamo Lamarkusa s početka karijere, on je dovlačio razne tutubanske timove u plej of. Jedna zaista loša organizacija kakvu Portland ima, mislim na ljude koji vode Portland koji nisu mogli da mu obezbede dobru ekipu. Lilard je njegov prajm zaista bacio ni u šta. Njegova specijalnost je bila da prosto razbija napadački i sa brojem poena i asistencijama i velikim spejsingom sa njegovim rangeom. I naravno pre svega konstantom bez povrede. Bio je igrač koji se nije mogao povrediti dok nije prešao 30-u godinu... Sve se to broji i računa. Treba pomenuti i all NBA timove kao i trke za MVP. Pre 5-6 godina, postojalo je samo nekoliko igrača u ligi koji su možda mogli više napadački oštete protivnički tim, a to su sve same legende i to Harden, Bron, Kari i Durent. 1
Zli Gli Posted Monday at 18:36 Posted Monday at 18:36 Pa ne kazem da nije mogao napadacki da osteti protivnicke timove ali sa dosta niskim procentima suta u odnosu na reputaciju. To mi je kao pre sto se pricalo Brajant najjaci u klacu, najbolji closer, ovo ono... i onda pogledas statistiku a on medju najgorima, bukvalno. Imali smo sad u EL lozenje na Lonija Vokera treceg, prejak za Evropu, kida, ovo ono... a covek 14.5 poena uz 39% suta, to je valjda nebitno. Evo Lilard sad ima Janisa pa nije kliknulo a taj karijerni procenat od 41% u plejofu je bas dosta bedan za top75 u NBA svih vremena. I nije jedini sto nije imao jake saigrace u prajmu, ima ih na desetine takvih. Meni je bas dosta precenjen, da ne kazem klasican "chucker" ali nije bas ni daleko od toga. 2
uini Posted Monday at 19:06 Posted Monday at 19:06 lilly je u prajmu bio zajeban igrac. ta statistika koju citiras ima neku tezinu ali ja vise volim da gledam kontekstualno, odnosno, od prilike do prilike. recimo, giannis je jedan od velikih igraca koje bas ne gotivim i poznato je kakav je trulex izvodjac slobodnjaka a u onoj odlucujucoj tekmi za titulu je sutirao 17-19 sa slobodnjaka. to je otprilike velicina, nema tih proseka koji mogu da demantuju takvo dostignuce.
1n54jd3r Posted Monday at 19:07 Posted Monday at 19:07 Slazem se, samo bih izbacio Kobija iz ove price. Da, nije imao najsjajnije %, ali je dobacio do 5 titula (igrao je pobednicku kosarku) i bio zver i u defanzivi. To je malo drugacije u odnosu na nekoga ko igra samo na jednoj strani terena i cuva energiju za istu.
Arigato Posted Monday at 19:18 Posted Monday at 19:18 35 minutes ago, Zli Gli said: Pa ne kazem da nije mogao napadacki da osteti protivnicke timove ali sa dosta niskim procentima suta u odnosu na reputaciju. To mi je kao pre sto se pricalo Brajant najjaci u klacu, najbolji closer, ovo ono... i onda pogledas statistiku a on medju najgorima, bukvalno. Imali smo sad u EL lozenje na Lonija Vokera treceg, prejak za Evropu, kida, ovo ono... a covek 14.5 poena uz 39% suta, to je valjda nebitno. Evo Lilard sad ima Janisa pa nije kliknulo a taj karijerni procenat od 41% u plejofu je bas dosta bedan za top75 u NBA svih vremena. I nije jedini sto nije imao jake saigrace u prajmu, ima ih na desetine takvih. Meni je bas dosta precenjen, da ne kazem klasican "chucker" ali nije bas ni daleko od toga. Ne želim da unizim tvoje znanje, ali te procente koje ti gledaš su davno prevaziđena stvar. Nekih desetak godina se najčešće gleda TS% i on je imao brutalnu efikasnost u kombinaciji sa asistencijama i jednim od najvećih range u istoriji NBA što omogućava neverovatan spejsing i širinu terena. Što se tiče Lilarda u Milvokiju, zaista ne bih da mešam taj period sa prajmom u Portlandu kada je bio nezaustavljiv.
Recommended Posts