reg Posted Sunday at 22:07 Posted Sunday at 22:07 Dzamal u ful basket-terorista modu, jedan napad dribla sam i potroši ceo napad da bi popio bananu, drugi napad koš i faul. Džejson Kid ne znam koju utakmicu gleda ako mu je nakon tajmauta akcija trojka Klejbe preko ruke umesto da se napadne Džamal. 2
Defunctus Posted Sunday at 22:17 Posted Sunday at 22:17 11 minutes ago, Hele said: Vidje ih kaki su cakani Bad Brains cover band 1 1 2
Amos Posted Sunday at 22:17 Posted Sunday at 22:17 I sad će umesto da budu nabijeni 20 razlike opet da se slavi titula 1 1
napadaj Posted Sunday at 22:21 Posted Sunday at 22:21 Ova trosatna muka me je podsetila zašto se ne budim noću ove sezone. 3 2
Defunctus Posted Sunday at 22:29 Posted Sunday at 22:29 Iskreno, uzivam jedino u tome da ispratim koliko je Vestbruk bolji od Mareja i dalji razvoj situacije, imam osecaj da je svima u klubu neprijatno zbog toga
pbg12345 Posted Sunday at 22:30 Posted Sunday at 22:30 jako lepa zavrsnica, delovali su bas ubedljivo ok dalas u ovom sastavu je predvidljiv, ali opet deluje mi da su (re)uspostavili hijerarhiju u ekipi i da timski to sad mnogo bolje izgleda jel ima neki igrac kog se neko moze setiti da je koristio ove tipove, touchove kako god kao jokic, ne samo u napadu za poene, nego i u odbrani u borbi za skok? po pravilu nakon toga zbog ogromnog tela ostvari veliku prednost (ako se radi o skoku) i bolju poziciju za hvatanje lopte
Zli Gli Posted Sunday at 22:36 Posted Sunday at 22:36 1 hour ago, napadaj said: Niksi deru Milvoki. Dzabe im sve posle one bruke i sramote protiv Oklahome, pogotovo sto se Baksi raspadaju 1
1n54jd3r Posted Sunday at 22:37 Posted Sunday at 22:37 7 od 32 Denver za 3 sto je prebednih 21.9%. Dobiti utakmicu uz ovakav procenat, pa i protiv obezglavljenog Dalasa, je big deal. Sledeca ce valjda biti laksa. Znaju da nema lake pobede protiv ovih i da mora odbrana da se utegne.
pbg12345 Posted Sunday at 22:42 Posted Sunday at 22:42 da li ce posle povratka gordona ras ispasti iz petroke? deluje mi da mu prija uloga startera, minuti sa jokicem se podrazumevaju sa druge strane, na braunovu igru mislim da ne bi uticalo dal krece u 5 il sa klupe
1n54jd3r Posted Sunday at 23:00 Posted Sunday at 23:00 Nek Dzamal ulazi malo sa klupe. Mozda bi mu prijalo. 1
Zli Gli Posted Sunday at 23:01 Posted Sunday at 23:01 Kingsi malo na srecu i uz blagu pomoc sudija (mozda prebrzo dosudjenih 5 sekundi prilikom izvodjenja u zadnjem napadu Bulsa) vezali i sedmu pobedu u nizu i eto ih na 20-19, jos Finiks da istera Karija i ekipu iz plejin zone i to je to, najboljih 10 ekipa na zapadu
goofs Posted Sunday at 23:02 Posted Sunday at 23:02 Draže bi mi bilo da uzmu prsten zbog Rasa nego zbog SNSovca 2
Recommended Posts